Lanky Zahustiť coral fleece deka prikrývky na postele,jednofarebné deku,Zimné Plech prehoz cez posteľ Teplé Anti-Obaľovanie Super Mäkké

Novinka

€29.16

/ €36.45

Skladom

Popis produktu

❤️Univerzálne použitie scenáre Obklopiť coral fleece deka pri sledovaní TELEVÍZNYCH seriálov s hrnček horúcej čokolády na gauči, najmä na chladný noci - Ako ideálny spoločník a zároveň má pohodlný nap v práci s naším super útulný deka - musí mať pre kempovanie, alebo piknik vo vlhkom prostredí a zároveň sa teší šťastných hodín.

❤️Vynikajúcu kvalitu materiálu, Vyrobené zo 100% mikrovlákna, polyester, s zmenšiť odolné tkaniny, toto coral fleece deka má skvelú priedušnosť a odolnosť, a je vhodný pre všetky ročné obdobia.

❤️Rôzne deka možností, v-twin, plné,kráľovná a kráľ veľkostí, a to príde v rôznych luxusných farieb, tieto prikrývky pridať extra štruktúru do vášho interiéru.

❤️Umývanie metóda sa odporúča na umývanie s vodou pred použitím. Umývanie môže byť vykonané tým, stroj na pranie alebo ručné umývanie. To je vyčistené pri izbovej teplote s normálnym čistiacim prostriedkom. Nie je odporúčané, aby opláchnite a suché čistenie. Po umytí by to malo byť sušené prirodzene a nie žehliť.

Názov: Lanky Zahustiť coral fleece deka

Veľkosť: 120x200cm 150x200cm 180x200cm 200x230cm

Tvar: Obdĺžnik

Typ: Coral fleece deka

Materiál: 100% polyester

Farba: Ako je znázornené

Použitie:detská deka,detské deky,klimatizácia deky,posteľná bielizeň,domov deku,TV deka,zdravie prikrývka,deka pet,Camping deku,šatka deku,vankúš, deku,Dary a iné.

Obsah balenia: 1 ks x Coral fleece deka

Poznámka:

Prosím, aby drobné chyby spôsobené ručné meranie.

Farebný displej sa môže líšiť na rôznych monitoroch, takže obraz nemusí presne odrážať farba položky.

SLUŽBY

Zásielky

1.Pošleme na výrobku, najneskôr do 3 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2.Prosím, uistite sa, že necháte opraviť meno a priezvisko/úplná adresa/správne psč a telefónne číslo. Ak potrebujete zmeniť lodné informácie, prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

3.Prioritou použiť Hanke.sk Štandard, EPacket,Čína Príspevok Registrované Air Mail Doprava.Ak balík je ťažké, sme sa vybrať iné logistické metódy podľa aktuálnej situácie.

Vrátenie & Vracia & Odoslať

1.Ak ste nedostali balík v rámci dodacej lehoty, prosím, kontaktujte nás.Po potvrdení problém, budeme odoslať alebo čiastočné/plné vrátenie peňazí.

2.Ak existuje nejaký problém s našich produktov, prosím, pošlite nám package alebo fotografie výrobkov okamžite Po potvrdení problém, budeme odoslať alebo čiastočné/plné vrátenie peňazí.

Spätná väzba

1.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. ak ste spokojní s našimi tovary a služby,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 star rating.

2.Ak nie ste spokojní s tovarom alebo služby,kontaktujte nás, Prosím, pred predložením sporu alebo negatívne komentáre. Môžeme vyriešiť akékoľvek problémy spoločne.

Zahustiť coral fleece deka prikrývky, Mäkké a pohodlné, svetlé farby, silné sfarbenie, č vyblednutiu, žiadne žmolky

Štítky: jeseň kuchyňa, posteľ prehoz cez posteľ, ján 15, prehoz cez posteľ vlkmi, prehoz cez posteľ lete, prehoz cez posteľ deka, prehoz gauč, prehoz cez posteľ bavlna, deka neba, deka horor

Farebnú Stálosť (Stupeň) 3-4
Sezóna Zimné
Materiál 100% Polyester
Hmotnosť 1.5KG
Technics Netkaných
Štýl Moderné
Použitie Lietadlo
Tvar Obdĺžnik
Súbor Typ No
Trieda Kvalita
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Vzor Typ Pevné
Druh Coral Fleece Textílie
Číslo Modelu Lanky-TZ-2-HMLF
Funkcia Prenosné
vzor Obyčajný Farbená
Veková Skupina Dospelí
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Lanky Zahustiť coral fleece deka prikrývky na postele,jednofarebné deku,Zimné Plech prehoz cez posteľ Teplé Anti-Obaľovanie Super Mäkké

Lanky Zahustiť coral fleece deka prikrývky na postele,jednofarebné deku,Zimné Plech prehoz cez posteľ Teplé Anti-Obaľovanie Super Mäkké

Popis produktu ❤️Univerzálne použitie scenáre Obklopiť coral fleece deka pri sledovaní TELEVÍZNYCH seriálov s hrnček horúcej čokolády na gauči, najmä na chladný noci - Ako ideálny spoločník a zároveň má pohodlný nap v práci s naším

Súvisiace produkty