12V Auto Elektricky Vyhrievané Deky Cigaretový Zapaľovač Vyhrievané Flanelové Deka Konštantná Teplota vypnutia Ochrany Teplé Deky

Novinka

€10.94

/ €17.65

Skladom

Popis:

1. Adaptívne na Auto: mäkké 12-voltové elektrické deky môžu byť zapojený do všetky autá, nákladné, SUV alebo RV cigaretový zapaľovač. Teplo rýchlo a zostať v teple, kým si odpojte napájací kábel.

2. Dlhé Lano: Vybavené 96-palcový dlhé lano, aj cestujúci na zadnom sedadle môžete udržať pohodlné na pohode ceste ciest cez tento vyhrievané polar fleece.

3. Ľahký a Teplo: V vlákien to ľahké auto deka stále uvoľňujú teplé a komfortné teplo. Deka sa ľahko zložiť, tak to môže byť uložená v kufri alebo na zadnom sedadle auta, bez zaberajú veľa miesta.

4. Skvelý Darček: Tento cestovný hodiť deka je perfektné príslušenstvo chladné počasie! Je veľmi vhodný pre vozidla havarijné súpravy, kempovanie a tailgating. Je to premyslené darček pre vašich priateľov a rodinu v tejto zime.

5. Detaily produktu: Veľkosť: cca 57 cm (dĺžka) x 39 cm (šírka), dĺžka kábla: cca 59 cm. Materiál: 100% polyesterových vlákien. Starostlivosť: Len čiastočne čisté a nie práčke.

Špecifikácia:

Názov: 12V Inteligentné Kúrenie Deka

Textílie: flanel

Veľkosť: cca 110*145 cm/43.31*57.09 v

Menovité napätie: DC12V

Menovitý výkon: 60W

Účel: všeobecné použitie vo všetkých 12V autá

Funkcie: konštantná teplota vykurovanie, meranie času automatického vypnutia, dlhotrvajúce teplo zachovanie, skratu ochrana.

Balenie Zoznam:

1x12V Kúrenie Deka

Escrow je bezpečný pre kupujúcich a predávajúcich, odporúčame vám vybrať Viazaný,podporuje Kreditnej karty,Money bookers, Visa, Master card, Western union atď.

Ak potrebujete použiť "iné" platby,kontaktujte nás, prosím ,prostredníctvom e-mailu alebo správ.

Platba by mala byť hotová do 7 dní, ak máte nejaké ťažké, oznámte mne.

My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

Všetky objednávky bude dodaný von do 1-4 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.Zásielky Čína Príspevok Air Mail menej ako 2 kg tovaru ,všeobecne to bude trvať 25-45 pracovných dní(v niektorých krajinách môže byť oveľa dlhšie) ,ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL a pod .

Budeme vypočítať prepravné náklady na vás .To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: biela, vyhrievané deky, 12v elektrická deka 9, panel calefactor 12 v, krištáľové lampy, textílie chobotnica, hliníkové tepelný štít, Posteľ Deka, 12v kúrenie paf, lst elektrický zapaľovač, deka vojenské

Veková Skupina Dospelí
Technics Tkané
Dropshipping
Typ Položky
Druh Elektrické Deky
Súbor Typ No
Sezóna Zimné
Štýl Moderné
Vzor Typ Prehoz
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Vyhrievané
Umývanie Štýl Mechanické Umývanie
Číslo Modelu Auto Elektricky Vyhrievané Deky
Farebnú Stálosť (Stupeň) 3
Tvar Obdĺžnik
Materiál Miešanie
Použitie Cestovanie
Trieda Kvalita
vzor Iné

Napísať recenziu

12V Auto Elektricky Vyhrievané Deky Cigaretový Zapaľovač Vyhrievané Flanelové Deka Konštantná Teplota vypnutia Ochrany Teplé Deky

12V Auto Elektricky Vyhrievané Deky Cigaretový Zapaľovač Vyhrievané Flanelové Deka Konštantná Teplota vypnutia Ochrany Teplé Deky

Popis: 1. Adaptívne na Auto: mäkké 12-voltové elektrické deky môžu byť zapojený do všetky autá, nákladné, SUV alebo RV cigaretový zapaľovač. Teplo rýchlo a zostať v teple, kým si odpojte napájací kábel. 2. Dlhé Lano: Vybavené

Súvisiace produkty