12pcs crystal poukázal späť kamienkami biela/zelená/ružová opal krištáľové sklo Kamienkami kamene, perly Multi veľkosť

Novinka

€4.41

/ €4.90

Skladom

Popis Produktu

Veľkosť: prosím, vyberte si Farbu: prosím si vybral Dole: strieborné alebo zlaté (okrem 10x14 modrý opál a 13x18 opal slza ) Množstvo: 12pc Tvar: prosím, vyberte si Materiál: Krištáľové Sklo Typ: point späť Package:položka je v plastový obal Poznámka: obrázok cann nezobrazia sa, že výrobok je veľkosť. Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na nastavenie farieb jednotlivých monitor.

S akékoľvek ďalšie otázky, alebo akékoľvek ďalšie informácie, Prosím, kontaktujte nás prvý.

Kliknite na weblink, ako nasledovať, budete mať viac možností pre sew-na Drahokamu

Poštovné a Odovzdanie: Všetky položky, ktoré budú odoslané na kupujúceho Hanke.sk adresu.

Ako budete platiť, prosím, uistite sa, že vaša adresa v Hanke.sk zápasy adresu by ste chceli, aby sme loď. Tovar bude expedovaný do 1 pracovného dňa na platby prijaté. Položky sú dodávané z leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 20 pracovných dní

Záznamy s poštovné a manipulačný poplatok: poplatok zahŕňa mailing, balenie, sklady a distribučné náklady, nie poštovné len. Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.

Spätnú väzbu a Podrobné Hodnotenia Predajcu:

Naším cieľom je, aby sa ubezpečil, že ste radi, kupujúci a príjemné nakupovanie s nami. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2, rating, negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) s "IDEÁLNY 5 HVIEZD". [Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy.] Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

e

Štítky: hp 15 s hdd konektor, instagram auto obtlačky, longboard cruiser zábava, behanie vyhovuje salomon, pletené pollow zahŕňa, inteligentné hračky pre dospelých, iphone telefón led prípade, kpop photocards zmiešané, mi air filter cleaner

Číslo Modelu všetky veľkosti
Položka Hmotnosť 0.1kg
Položka Tvar Marquise Tvar
Názov Značky LUKENI
Materiál Crystal
Položka Druh Korálky
Jemné alebo Módne Móda

Napísať recenziu

12pcs crystal poukázal späť kamienkami biela/zelená/ružová opal krištáľové sklo Kamienkami kamene, perly Multi veľkosť

12pcs crystal poukázal späť kamienkami biela/zelená/ružová opal krištáľové sklo Kamienkami kamene, perly Multi veľkosť

Popis Produktu Veľkosť: prosím, vyberte si Farbu: prosím si vybral Dole: strieborné alebo zlaté (okrem 10x14 modrý opál a 13x18 opal slza ) Množstvo: 12pc Tvar: prosím, vyberte si Materiál: Krištáľové Sklo Typ: point späť Package:položka

Súvisiace produkty