9X14mm Hot Predaj Modrá Kolo Murano Skla Korálky Fit Pôvodné Pandora Silve Kúzlo Náramok Prívesok DIY Šperky Robiť

Novinka

€4.09

Skladom

modname=ckeditor

Názov : murano skla perličiek charms

Materiál: kovové strieborné a pozlátené

Hodí sa Pre: Všetky europeam značky náramky

Balenie: s funkciou opp taška a bublina mail taška.

(Obrázok je len reprezentatívnu vzorku. Farba sa môže mierne kvôli kalibrácie farieb jednotlivých monitore,dostanete podobnú položku sa daná položka.)

Ak budete tráviť nad určitú cenu na Mincový Striebro Šperky z nášho obchodu, vám automaticky získať veľké zľavy: Nad USA$ 200.00 Získať 5% zľava Nad USA$ 300.00 Získať 10% Zľava Nad USA$ 500.00 Získať 15% zľavu, Ak máte špeciálne pokyny pre vašej objednávky ako dropshipping pokyny a aby darček, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám! Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o niektorý z našich produktov, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Platby: 1. Plná platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní uvedení vašej objednávky. 2. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Milí kupujúci: 1:Objednávka suma je nižšia ako 5 eur., (Môže byť kombinovaná kúpiť) sme sa cez Hong Kong doručenie balíka. Č sledovacie číslo dopytu (prosím, nie venovať pozornosť kód sledovania) sú zvyčajne trvá 30-55 dní, kým vašej krajine (okrem sviatkov) 2: Objednávka suma viac ako $ 10, budeme prostredníctvom Čína príspevok poslať balík. (Nie je kód sledovania sledovania balík)

Poštovné: 1) po celom SVETE POŠTOVNÉ.. (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2) S&H nezahŕňa CLO, kupujúci bude zodpovedný za akékoľvek miestnej dane alebo iné dovozné poplatky. 3) Objednávky, ktoré boli spracované v rámci 3-7 dní po zaplatení overenie. 4)My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresy MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. 5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6) Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 30-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7), ktoré môžete sledovať vaše sledovacie číslo na alebo môžete vidieť na sledovanie informácií na základe vášho orderonline.

Budeme udržiavať vysoké štandardy excelentnosti 5 HVIEZD, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Vaša Satisfication a Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak máte akékoľvek otázky,prosím fell zadarmo, kontaktujte nás predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor. My sa budeme snažiť vyriešiť vaše problémy.

Štítky: dom pandora, najnovšie pandora korálky, prívesky pandora perlas pkata, lampwork prívesok, murano skla, pandora 925 pôvodu, veľa murano korálky, virginia prívesok charm, pandora, sklo šperky

Položka Hmotnosť 5g
Vonkajší Priemer 9mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Jemné alebo Módne Móda
Položka Tvar Oválny Tvar
Kovové Typ ŽIADNE
Názov Značky NoEnName_Null
Položka Druh Korálky
Materiál Sklo
Číslo Modelu 9x14mm

Napísať recenziu

9X14mm Hot Predaj Modrá Kolo Murano Skla Korálky Fit Pôvodné Pandora Silve Kúzlo Náramok Prívesok DIY Šperky Robiť

9X14mm Hot Predaj Modrá Kolo Murano Skla Korálky Fit Pôvodné Pandora Silve Kúzlo Náramok Prívesok DIY Šperky Robiť

modname=ckeditor Názov : murano skla perličiek charms Materiál: kovové strieborné a pozlátené Hodí sa Pre: Všetky europeam značky náramky Balenie: s funkciou opp taška a bublina mail taška. (Obrázok je len reprezentatívnu

Súvisiace produkty