Larryjoe 5.8 GHz Bezdrôtové pripojenie AV Audio Video Tansmitter Prijímač 200M AV Odosielateľovi Audio Prijímač pre TV HDTV TV BOX PAT630

Novinka

€38.38

/ €43.61

Skladom

Model:PAT-630 Názov:5.8 G Bezdrôtové pripojenie AV Odosielateľovi Memo:Bezdrôtový prenos ≤200 m Kategória:5.8 G Bezdrôtové pripojenie AV Odosielateľovi PAT-630 bezdrôtové pripojenie A/V vysielača & prijímač! Výrobok sa skladá z vysielača a prijímača. To prijme pokročilé 5.8 GHz bezdrôtového prenosu systému a má výhody dlhý dosah prenosu, silné anti-interferencie a vysokú mobilitu. Môže prenášať AV signál z DVD, DVR, CCD kamera, IPTV, satelit STB, digitálna TV STB a iné podobné zariadenia, prostredníctvom rádiových vĺn a ich prijímať na koncové a ich vstup na TELEVÍZORE sa zobrazí. To vám umožní ľahko si uvedomiť, bezdrôtové zdieľanie HD AV údajov a vychutnajte si neobmedzený hi-fi audio a vizuálne efekty. Funkcie a Vlastnosti: * Používať 5.8 GHz ISM frekvenčné pásmo. * Podpora 4 skupiny kanálov. Môžete vybrať tieto kanály, aby sa zabránilo rušeniu od signály bezdrôtového smerovača, atď. * Bezdrôtový prenos ≤200 m. * Vysielač a prijímač sú použité v rovnaký kanál, vo dvojici a môžu byť použité v režimoch point-to-multipoint alebo multipoint-to-multipoint. * Kompatibilný s DVD, DVR, CCD kamera, IPTV, satelit STB, digitálna TV STB a iné AV zariadenia. * Obrázky prijaté prostredníctvom rádiových sú jasné a stabilné, farba je nádherný, a zvuk je jasný. * Podporuje prenos videa z PAL/NTSC systém a stereo audio prenos. * Plne hardvér určený. Nie je potrebné inštalovať softvér. Plug and play. Jednoduché a pohodlné. * Rozmery: 10 cm (L) x 8.5 cm (W) x 3.0 cm (H). * 5.8 GHz modul je FCC CLASSB osvedčenou. Bezdrôtové aplikácia je bezpečná a spoľahlivá. Použitie: * Je prenos AV signálov prostredníctvom rozhlasových vĺn a môže byť použitý pre bezdrôtové zdieľanie AV signál z DVD, DVR, CCD kamera, IPTV, satelit STB, digitálna TV STB a iné AV zariadení viacerých TV prijímačoch. * Bezdrôtový prenos AV riešenia sú vhodné pre veľké video stretnutie systémy a multimediálne triedy izby. * S externým CCD kamery, je možné realizovať v reálnom čase pole obrazu, monitorovanie aplikácie, ako je bezpečnostný systém. * Môže byť tiež použitý v AV prenos aplikácie, kde AV kabeláž je zložité alebo nákladné.

Banktransfer

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1. Doprava po celom svete. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Nie sú žiadne výnimky! prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vašej Objednávky.

3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Štítky: video bezdrôtové, bezdrôtové pripojenie tv vysielania vysielača, 5.8 ghz lhcp, iec mcx, ir vysielač, av receiver, zosilňovač recenzie, tv odosielateľovi, wifi, tja1050, audio, video, bezdrôtové, g5 hdmi

Názov Značky Larryjoe
Package Áno
Číslo Modelu PAT630

Napísať recenziu

Larryjoe 5.8 GHz Bezdrôtové pripojenie AV Audio Video Tansmitter Prijímač 200M AV Odosielateľovi Audio Prijímač pre TV HDTV TV BOX PAT630

Larryjoe 5.8 GHz Bezdrôtové pripojenie AV Audio Video Tansmitter Prijímač 200M AV Odosielateľovi Audio Prijímač pre TV HDTV TV BOX PAT630

Model:PAT-630 Názov:5.8 G Bezdrôtové pripojenie AV Odosielateľovi Memo:Bezdrôtový prenos ≤200 m Kategória:5.8 G Bezdrôtové pripojenie AV Odosielateľovi PAT-630 bezdrôtové pripojenie A/V vysielača & prijímač! Výrobok sa skladá z vysielača a prijímača.

Súvisiace produkty