RC Had Hračka Realistické Simulácie Hračka USB Nabíjateľné s IR ovládač pre Deti, Dospelých Halloween apríla Fools Day Party Hračka

Novinka

€9.23

/ €12.30

Skladom

Ďalšie Produkty:

Realistické Simulácie, USB Nabíjateľné RC Hada Hračka s IR ovládač pre Deti, Dospelých Halloween apríla Fools Day Party Hračka

Podrobnosti:

Realistické Had Hračka: falošný had hračka s veľmi realistické textúry, pohybuje sa a drží sa jej jazyk ako skutočný had, vyzerajú reálne a desivé, ktoré môžu vytvoriť desivá atmosféra.

Diaľkové Ovládanie: Pomocou infračerveného diaľkového ovládania, môžete ho ovládať, aby sa dopredu, pozastaviť, odbočte doľava/doprava a nastavte kanál. Kontrolu rozsah je asi 15m/49.21 ft.

Kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, bezpečné a bez zápachu. K opotrebovaniu pneumatík môže simulovať tečenia hada hračky, zábavné a odolné na použitie.

Zábavná Hra: môžete umiestniť ju na zem, za TELEVÍZOR, zavesiť na strom, skryť v nábytku alebo na iné miesto, to musí byť zaujímavé vidieť svojich priateľov kričať!

Použitie: Halloween party, April Fool ' s Day, žarty, hranie vtipy s priateľmi alebo familys, že bude mať veľa zábavy s hadom hračka!

Špecifikácia:

Materiál: plast, elektronických komponentov

Had hračka veľkosť: 38 x 3,5 cm/14.96 x 1.38 palec

Diaľkové ovládanie veľkosť: 5,5 x 4,5 cm/2.17 x 1.77 palec

Čas nabíjania: cca 30 minút

Pracovný čas: 20 minút

Ovládanie rozsah: cca 15 m/49.21 ft

Napájanie: Snake hračka: 3,7 V 60mAh lítiová batéria (súčasť dodávky) ; Diaľkové ovládanie: 3 x 1,5 V AG13 gombíkové batérie (sú Súčasťou)

Vhodný vek: 8 rokov a vyššie

Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Dostupné farby: biela, zelená

Povedzte nám, prosím, na farbu, ktorú chcete, keď si ju kúpite, alebo iný pošleme na to náhodne

Package:

1 x Had Hračka

1 x Diaľkové Ovládanie

Gombíkové Batérie 3 x

1 x USB Kábel

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: gumené hada, rc truck, ovládanie hada, rc had, zachytiť hada, rc požiaru truck veľká, znamenie hada, rc požiaru truck professional, auto rc, lego elektrické hada

Pôvod CN(Pôvodu)
Štát Montáž Ready-to-Go
Vekové Rozpätie >8 ROKOV
Zdroj Napájania elektrické
Dizajn Teniska

Napísať recenziu

RC Had Hračka Realistické Simulácie Hračka USB Nabíjateľné s IR ovládač pre Deti, Dospelých Halloween apríla Fools Day Party Hračka

RC Had Hračka Realistické Simulácie Hračka USB Nabíjateľné s IR ovládač pre Deti, Dospelých Halloween apríla Fools Day Party Hračka

Ďalšie Produkty: Realistické Simulácie, USB Nabíjateľné RC Hada Hračka s IR ovládač pre Deti, Dospelých Halloween apríla Fools Day Party Hračka Podrobnosti: Realistické Had Hračka: falošný had hračka s veľmi realistické