Prom Šaty, Kolena-Dĺžka-Line Zloženke Koktejlové Šaty Saténové Šaty Žena Strany Noc

Novinka

€32.88

/ €67.11

Skladom

Sme urobiť si čas na približne 12 dní.ale niekedy, že je potrebné viac,a keď sa naliehavo môžete poznámka pre nás,môžeme urobiť pre vás v 4 dní.

Normálne náš produkt predvolené prepravu spôsobom je Hanke.sk Štandardná Doprava,ktorá sa pomaly,normálne o 7-45 dní,možno potrebujú viac času.

takže ak ste naliehavé si môžete vybrať rýchlo príspevok,pre exaple DHL,je normálne, že potrebujete 3-7 dní,ale niektoré krajiny potrebujú viac dní,ako čile,brazília,argentína,a tak ďalej.

alebo môžete vybrať Predávajúceho Spôsob Dopravy, a tiež,že je potrebné o 4-9 dní.ale, ale niektoré krajiny potrebujú viac dní,ako čile,brazília,argentína,a tak ďalej.

Takže ak si to vyžaduje naliehavá situácia,prosím, poznámku nás, keď budete potrebovať,budeme robiť všetko, aby vám pomohol.

Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj,vážime si, že si môžete nechať nám Piatich stat pozitívnu spätnú väzbu s plnou DSR,ak ste spokojní s našimi výrobkami.

Ak výrobok má nejaký problém,prosím, dajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie,pretože zlé spätnú väzbu, nemôže riešiť akýkoľvek problém,ale môžeme pomôcť,ďakujeme za pochopenie.

Štítky: k prom šaty, tin šaty, eb saténové šaty, šaty st, dance party šaty žien večer, africké dashiki maxi šaty, šaty dlhé saténové, rastlina hodvábne šaty, bridesmaid, šaty krátke, koktejlové šaty krátke

Výstrih V-Neck
Textílie Typ Satin
Materiál Polyester
Silhouette A-LINE
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Vstavaný Podprsenka Áno
Položka Druh Prom Šaty
Vlak ŽIADNE
Dekorácie Zloženke
Rukáv Dĺžka(cm) Krátke
Skutočné Obrazy Áno
Dĺžka Šiat Podkolienok
Príležitosti ples
Módny Prvok Jednoduché
Pôvod CN(Pôvodu)
Pasu Prírodné
Názov Značky Ušľachtilý Weiss

Napísať recenziu

Prom Šaty, Kolena-Dĺžka-Line Zloženke Koktejlové Šaty Saténové Šaty Žena Strany Noc

Prom Šaty, Kolena-Dĺžka-Line Zloženke Koktejlové Šaty Saténové Šaty Žena Strany Noc

Sme urobiť si čas na približne 12 dní.ale niekedy, že je potrebné viac,a keď sa naliehavo môžete poznámka pre nás,môžeme urobiť pre vás v 4 dní. Normálne náš produkt predvolené prepravu spôsobom je Hanke.sk Štandardná Doprava,ktorá

Súvisiace produkty