Prom Šaty Farebné Šifón Šaty Žena Strany Noc-line Podlahy-Dĺžka Večerné Šaty S Dlhými Čipky Rukávy

Novinka

€43.48

/ €88.75

Skladom

Vstavaný Podprsenka: Áno

Vážený zákazník.ak potrebujete upraviť. radosť, kontaktujte nás.ďakujeme

a po umiestnené objednávky,prosím, venujte pozornosť vašej objednávky,pretože ak máme nejaký problém,budeme vás kontaktovať.ďakujem.a keď ste na mieste, objednávky,prosím, poznámku, keď budete potrebovať.ďakujeme

Modle Zobraziť

Ako Miesto, Aby

ak miesto, aby sa akýkoľvek problém,prosím kontaktujte nás, alebo si môžete pomôcť týmto:

https://helppage.Hanke.sk/buyercenter/index.htm?spm=a2g1y.12024536.1000001.7.4b5167cfMgiJA8

O Tom, Čas A Dodacia Lehota

Sme urobiť si čas na približne 12 dní.ale niekedy, že je potrebné viac,a keď sa naliehavo môžete poznámka pre nás,môžeme urobiť pre vás v 4 dní.

Normálne náš produkt predvolené prepravu spôsobom je Hanke.sk Štandardná Doprava,ktorá sa pomaly,normálne o 7-45 dní,možno potrebujú viac času.

takže ak ste naliehavé si môžete vybrať rýchlo príspevok,pre exaple DHL,je normálne, že potrebujete 3-7 dní,ale niektoré krajiny potrebujú viac dní,ako čile,b razil,argentína,a tak ďalej.

alebo môžete vybrať Predávajúceho Spôsob Dopravy, a tiež,že je potrebné o 4-9 dní.ale, ale niektoré krajiny potrebujú viac dní,ako čile,b razil,argentína,a tak ďalej.

Takže ak si to vyžaduje naliehavá situácia,prosím, poznámku nás, keď budete potrebovať,budeme robiť všetko, aby vám pomohol .

Spätná väzba

Sme hlboko dúfam, že ste spokojný s nákupom u nás. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj,vážime si, že si môžete nechať nám Piatich stat pozitívnu spätnú väzbu s plnou DSR,ak ste spokojní s našimi výrobkami. Ak výrobok má nejaký problém,prosím, dajte nám negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie,pretože zlé spätnú väzbu, nemôže riešiť akýkoľvek problém,ale môžeme pomôcť,ďakujeme za pochopenie.

Štítky: k prom šaty, mníška prom šaty, polka dot vesta, šaty soiree, africké dashiki maxi šaty, dlhé rukávy prom šaty, sexy vidieť cez šaty club bodycon, bridesmaid, šaty krátke, monokulárne nepremokavé, šaty prom skiry

Dekorácie ŽIADNE
Textílie Typ Šifón
Módny Prvok Jednoduché
Položka Druh Prom Šaty
Názov Značky Ušľachtilý Weiss
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Výstrih lopatka
Materiál Polyester
Vlak ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Pasu Prírodné
Silhouette A-LINE
Príležitosti ples
Skutočné Obrazy Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Rukáv Štýl Spp Rukáv
Vstavaný Podprsenka Áno

Napísať recenziu

Prom Šaty Farebné Šifón Šaty Žena Strany Noc-line Podlahy-Dĺžka Večerné Šaty S Dlhými Čipky Rukávy

Prom Šaty Farebné Šifón Šaty Žena Strany Noc-line Podlahy-Dĺžka Večerné Šaty S Dlhými Čipky Rukávy

Vstavaný Podprsenka: Áno Vážený zákazník.ak potrebujete upraviť. radosť, kontaktujte nás.ďakujeme a po umiestnené objednávky,prosím, venujte pozornosť vašej objednávky,pretože ak máme nejaký problém,budeme vás kontaktovať.ďakujem.a

Súvisiace produkty