MOVOLS CCTV súpravy 6*2mp Vonkajší Dohľad INFRAČERVENÉ Bezpečnostné Kamery 8CH H. 264 kamerový Systém Hybrid 5 v 1 DVR Súpravy

Novinka

€140.67

/ €246.80

Skladom

【8CH 1080P HD-TVI DVR/6pcs 1080P Vodotesný fotoaparát] vyzýva -- Získajte ostré a ostrý obraz, deň alebo noc s kamerou automatické IR-cut filter. Až 65ft nočné videnie. Hliníkové poveternostným vplyvom bývanie, fotoaparáty možno použiť v interiéri a exteriéri.

Skúsenosti s 1080P Systém Ideálny pre domáce alebo obchodné 1080P(1920 x 1080) ponúka výnimočné Full HD rozlíšenie a kvality, zvyšovanie efektívnosti a monitorovanie schopnosti.

Inteligentná Detekcia Pohybu&Upozor. Na E-Mail

Keď je detekovaný pohyb v oblasti monitorovania,okamžité e-mail bude zaslané na váš email a telefón automaticky.Získajte všetko, čo informovaný ešte ste preč z domu.

· Môžete vytvoriť špecifické pohybové detekciu zóny na monitorovanie určitých oblastiach, ako chcete.

· Môžete nastaviť citlivosť detekcie pohybu na zníženie falošných poplachov.

· Môžete skontrolovať prehrávanie kedykoľvek zistiť, čo sa stalo.

Centralizovaný Systém Riadenia Jedinečný klientsky softvér poskytujeme profesionálne centralizovaný systém riadenia.Jednoducho ovládať Dvr z rôznych miest na Jeden PC.

Prístup cez multi platformu,na Diaľku,Kedykoľvek a Kdekoľvek

Bez ohľadu na to, kde ste, môžete vzdialený prístup k bezpečnostnej kamery vidieť live streaming a zostať v spojení.Na diaľku pohľad kamery zadarmo cez Movols App na vašom mobilnom zariadení, zdarma Movols Klienta na vašom počítači webových prehliadačov (IE, Google Chrome Microsoft Okraj, Safari, Firefox, atď.).

QR kód skenovať do vzdialeného prístupu v sekundách, na diaľku na telefónom, tabletom a POČÍTAČOM.(Podpora iOS, Android mobilný prístroj & Windows PC).

Výborný na Nočné Videnie Kamera 1080P kamera má veľmi dobrú noc kvalitu obrazu. S 18PCs SDM, LED svetlá a infračervené žiarenie pre 24-hodinový ostražitosť, dobrého pocitu istoty, pokiaľ ide o predchádzanie bezpečnostným hrozbám.

Nepremokavé funguje Perfektne Vonkajšie Aj Vnútorné

MOVOLS surveillance camera má pevné hliníkové telo, domov a bytov,s . Môžete tak neváhajte a nainštalujte si ho vonkajšie, ako vo vašej garáži, záhrade, alebo kdekoľvek inde. To môže stáť nepriaznivých poveternostných podmienok, vrátane dážď, sneh, intenzívneho chladu a tepla.

Vhodné na Rôznych Miestach Dozor

Kamera je výborná prispôsobivosť umožňuje vykonávať bezchybne v interiéri/exteriéri.

Štítky: cam dash, ps4 usb, fotoaparát b ez p e, dvr 8ch owsoo, kamera cctv auta bezpečnostný systém, fotoaparát tester, movol, e spoločné, 2 cctv kamera security system kit, 4ch cctv auta

Certifikácia ROHS
Rozlíšenie 2MP
Číslo Modelu MO-KIT-1286G
Dĺžka Kábla 18 m
Názov Značky Movols chrániť váš domov
Pôvod CN(Pôvodu)
Horizontálne Rozlíšenie 1920*1080
KS Kamery 6PCS 1080p Fotoaparát
DISKU no
Prevádzková Teplota -10 °C - 50 °C
Video Výstup VGA / HDMI
Kompresný Formát H. 264
Objektív 3.6 mm
Zdroj Napájania DC12V

Napísať recenziu

MOVOLS CCTV súpravy 6*2mp Vonkajší Dohľad INFRAČERVENÉ Bezpečnostné Kamery 8CH H. 264 kamerový Systém Hybrid 5 v 1 DVR Súpravy

MOVOLS CCTV súpravy 6*2mp Vonkajší Dohľad INFRAČERVENÉ Bezpečnostné Kamery 8CH H. 264 kamerový Systém Hybrid 5 v 1 DVR Súpravy

【8CH 1080P HD-TVI DVR/6pcs 1080P Vodotesný fotoaparát] vyzýva -- Získajte ostré a ostrý obraz, deň alebo noc s kamerou automatické IR-cut filter. Až 65ft nočné videnie. Hliníkové poveternostným vplyvom bývanie, fotoaparáty možno použiť v interiéri

Súvisiace produkty