Vstaň Tašky Ťažkých 100 Pack Jasné, Predné S Hliníkovou Fóliou Na Zadnej Uzatvárateľnom Ziplock Tepla Uzatvárateľnom Na Uskladnenie Potravín.

Novinka

€5.91

/ €6.22

Skladom

Špecifikácia

Mimo Veľkosť: 15x22cm (5.9x8.67 palcov) ; Použiteľné Veľkosť: 13.7x16.9 cm (5.4x6.67 inch)

Materiál: PET+VMPET+CPP

Hrúbka: 7C / Strana

Farba: Matný Transparentný

Package Množstvo: 100ks

Funkcie

☀【POBYT ORGANIZOVANÝ, ZOSTAŤ ZDRAVÝ S podstavcom TAŠKY] vyzýva stand up tašky prísť premyslený dizajn s jasným predné a hliníkovej fólie späť, ktorý vám pomôže jednoducho uložiť a zobraziť obsah. To vám umožní ušetriť čas, ako môžete chytiť taška potrebujete rýchlo. Fólie, tašky, môže sa postaviť na vlastné nohy, ktoré šetrí priestor a udržiava vašu kuchyňu organizované.

☀【KVALITNÉ ŤAŽKÁ ZIPLOCK] vyzýva Ideálny tepla uzatvárateľnom tašky na potraviny s hrúbkou bariéru, jasný pohľad spredu a hliníkovej fólie späť, ktoré zvyšujú odolnosť postaviť vrecia. V uzatvárateľnom zipsy sú dosť silné, aby vaše potraviny bezpečné vnútri bez praskanie otvorené.

☀【Odolné & Pefect Size] vyzýva 6 mils šírka robí tento Hliníkovej fólie, tašky robustný, ktoré nie je poškodenie obalu externé šoky.Vzhľadom k veľkosti:5.9*8.6 palcov,to sú Malé Plastové Tašky je veľmi vhodný na prepravu pri ceste,ktoré vám môžu pomôcť package niektoré malé veci.Môžete použiť tieto premium mylar tašky ukladať malé veci, keď ste vonku,camping, turistika.

☀【Multifunkčné Skladovanie Tašky] vyzýva mylarovú dizajn udržuje obsah vo vnútri čerstvější dlhšie v porovnaní s pravidelným ziplock taška.Naše mylar fólia tašky je ideálny na kávu,fazuľa,sladkosti,cukor,ryža,pečenie,cookie, čaj,orechy,denný alebo nástroj,kozmetické balenia dlhodobé skladovanie, a ideálne pre potraviny a šperky zobrazuje .MÔŽETE štítok všetko na mylar tašky, ktoré vám pomôžu udržať vaše malé položky oddelené a usporiadané.Známky sú Trvalé.

☀【Maximálnu OCHRANU] vyzýva Uzatvárateľnom postaviť puzdro tašky môžu byť veľkým pomocníkom v ochrane potravín, ktoré často potrebujú od hmyz, myši, pár, vlhkosti, zápach a viac. Uzatvárateľnom potravín tašky sú skvelé pre Korenín, Obilnín, Granolového, Zákusky, Sušienky, Cukrovinky, Káva, Orechy, Semená, Zrno, Pet Zaobchádza a viac. Pevne zips vrecko tašky sú vôňu dôkaz, vodotesný, a majú nízku priepustnosť kyslíka pri vysokej vlhkosti.

Funkcia

Na predĺženie trvanlivosti, zachovať čerstvosť, aby od škodlivé prvky, ako je voda, vlhkosť, para, zápach, a škvrnu.

Použitie: Potraviny, Káva, Cukrovinky, Čaj, Sušené Ovocie, Orechy, Semená, Cookie, Sušené Kvety, Občerstvenie, Prášok, Bylinky, Korenie, Šperky, Elektronické Výrobky, Elektronické & Hardvér Príslušenstvo, atď.

Poznámka

Vezmite prosím na vedomie, že:

1) Sme predávať len do tašky, nie vrátane iných položiek

2) Ako ručné meranie, prosím, aby veľkosť tovar vám bude malý rozsah chyba

3) skontrolujte si Prosím potvrďte veľkosť skôr ako zadáte objednávku

Štítky: BBQ, kovové reťaze ťažkých, hliníkové nožnice ťažkých, kovové fólie pásky, hliníkové f svorka ťažkých, hliníkové fólie, gril, čínsky golier kabáta, neon zip, ružová vytiahnite, zatiahnite zips

Štýl Moderné

Napísať recenziu

Vstaň Tašky Ťažkých 100 Pack Jasné, Predné S Hliníkovou Fóliou Na Zadnej Uzatvárateľnom Ziplock Tepla Uzatvárateľnom Na Uskladnenie Potravín.

Vstaň Tašky Ťažkých 100 Pack Jasné, Predné S Hliníkovou Fóliou Na Zadnej Uzatvárateľnom Ziplock Tepla Uzatvárateľnom Na Uskladnenie Potravín.

Špecifikácia Mimo Veľkosť: 15x22cm (5.9x8.67 palcov) ; Použiteľné Veľkosť: 13.7x16.9 cm (5.4x6.67 inch) Materiál: PET+VMPET+CPP Hrúbka: 7C / Strana Farba: Matný Transparentný Package Množstvo: 100ks Funkcie ☀【POBYT

Súvisiace produkty