52mm Digitálne Olej Dočasný Rozchod Teplota meradla, 50~150 Stupňov Celzia Pre Auto, Loď, Jachtu Auto Motor s 7 farieb podsvietenia 12/24V

Novinka

€20.12

/ €30.03

Skladom

52mm Digitálne Olej Dočasný Rozchod Teplota meradla, 50~150 Stupňov Celzia Pre Auto, Loď, Jachtu Auto Motor s 7 farieb podsvietenia 12V 24V

Špecifikácie:

Špecifikácie:

* Podsvietenie displeja farba:

červená.zelená.modrá.white.žltá.olivine.orange.fialová,úplne 8 druhov rôznych podsvietenie farby,mení sa automaticky každý 1 minútu,alebo môžete opraviť len jednu farbu, ktorá sa vám páči prostredníctvom stlačte rozchod späť "set" tlačidlo

* Stanovenie Rozmer: 52 mm

* Pracovné Napätie: 9~32V

* Podsvietenie: 7 farieb

* Vstup signálu:361-19Ω

* Režim prevádzky: LCD Displej

* Uvedie Rozsah: 50~150 Stupňov Celzia

Package zahrnuté:

1x Olej Temp. Rozchod

1x Multi-plug socke

1x montážny Návod

Poznámka:

1.Prosím, aby 0.1-0.5 palcový rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1 palec=2.54 cm)

2.Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od záznam snímok v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za vaše porozumenie.

3.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

Veľkoobchod a drop shipping

- Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

- Pre pokles lodnej dopravy, by Sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak sa ti zažiada, aby sa.

O Platbu

* Prijímame Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu alebo ESCROW.

* Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

* Ak nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Zásielke

** DOPRAVA PO CELOM SVETE.

** Príkazy spracované včasné po zaplatení overenie.

** My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu.

** Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

** SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

** Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat & Vrátenie Peňazí

*** Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

*** Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

*** Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

*** Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: displej test, auto temp vody, greddy rozchod biela, loď rozchod teplota, vŕtanie 12 rozchod, meradlá 52mm 2, merač teploty, motor dočasný rozchod, teplota meradla, motorových, príslušenstvo čln

Výmenný Katalógové Číslo Olej Dočasný Rozchod
Iné Katalógové Číslo Olej Dočasný Rozchod
Položka Výška 52mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Šírka 52mm
Výrobca Katalógové Číslo Motocykel Morských Auto Olej Dočasný Rozchod
Názov olej teplota meradla
Druh Materiálu 316L Rámu+Anti-fog Sklo+pvc
Krajina/Región Výroby Čína
Signál 361-19Ω
Položka Hmotnosť 0.3KG
Nepremokavé úrovni IP67
Olej Dočasný Rozchod vhodné pre Auto,Nákladiak,Čln,Yacht
Uvedením Rozsahu 50~150 Stupňov Celzia
Špeciálne Funkcie Digitálny Olej Teplota Meradla,
Položka Dĺžka 52mm
Olej Temp Meter Pracovné Napätie 9-32V (12V/24V)
Inštalácia Dia 52mm(2")
Umiestnenie na Vozidle PREDNÉ
Názov Značky RYSJM

Napísať recenziu

52mm Digitálne Olej Dočasný Rozchod Teplota meradla, 50~150 Stupňov Celzia Pre Auto, Loď, Jachtu Auto Motor s 7 farieb podsvietenia 12/24V

52mm Digitálne Olej Dočasný Rozchod Teplota meradla, 50~150 Stupňov Celzia Pre Auto, Loď, Jachtu Auto Motor s 7 farieb podsvietenia 12/24V

52mm Digitálne Olej Dočasný Rozchod Teplota meradla, 50~150 Stupňov Celzia Pre Auto, Loď, Jachtu Auto Motor s 7 farieb podsvietenia 12V 24V Špecifikácie: Špecifikácie: * Podsvietenie displeja farba: červená.zelená.modrá.white.žltá.olivine.orange.fialová,úplne

Súvisiace produkty