8"-10" Poznámka C/D/E/F/G/A/B Čakra Matné Kremeň Spevu Misy súbor 7pcs Meditácie zvuk misy čakra

Novinka

€184.77

/ €194.49

Skladom

8"-10" Poznámka C/D/E/F/G/A/B Čakra Matné Kremeň Spevu Misy súbor 7pcs Meditácie zvuk misy čakra

Veľkosti od 6inch na 28 inch Všetky tón C# D D# E F# G# A# B, ak máte nejaké otázky,prosím, láskavo kontaktujte nás priamo, by som chcel citovať asap.

*Môžete si vybrať tóny zodpovedajúcich veľkosti pri zadaní objednávky,alebo zanechať správu.Inak tóny budú odoslané prostredníctvom náhodne. 1.Crystal spevu misy uvedené vrátane: Jeden Vysoko Kvalitné Kremeň spevu Misy,Jeden Gumová Palička/Semiš stick alebo crystal palička a Jeden Gumový O-krúžok. 2. Kremeň spevu misy vyrába vysoko čistý kremeň, čistota viac ako na 99,99%.AIO technológia výroby:keď teplota dosiahnuť 3000-4000 stupňov celzia,na piesku stane tekuté,potom sa do kryštálovej misky.Sú k dispozícii v číre alebo matné misy v rôznych veľkostiach,od 6"-28" v priemere.Veľkosť misy nemusí určiť jej tón,hoci väčšej misy zvuk nižšie octaves a poznámky.Každá misa je testovaný s digitálne technológie na identifikáciu jeho zvukom. Je to vynikajúci pre meditáciu a liečivé nástroj. Krásne, Jasné, Hlboké, Úžasné a Bohaté Vibračné Rezonancie s mocou Uzdravovať. 3.Sme profesionálna výroba crystal misky od roku 1999 rokov. 4.Profesionálne bezpečné balenie.Pôsobíme Crystal Misky po celé desaťročia, máme profesionálne balenie na zaistenie bezpečnosti výrobku. V prípade poškodenia alebo straty počas prepravy, môžeme nahradiť zadarmo. 5.Misy sú lepšie použiť na zvukovej terapie a meditácie, liečenie, čakra zarovnanie a celkovú očistu, prenos energie, energizujúci fyzické a energetické Telá.Niektoré misy harmonizovať s inými misy,a keď obaja sú prehrávať súčasne,účinok je vynikajúce a synergické.

Každá miska má jeden voľný palička-gumová palička/semiš stick alebo crystal palička a O-krúžky

Každá miska má iné tóny pre rôzne telo, čakry.Dostupné veľkosti a tóny dopĺňa takto: Veľkosť :6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 18 20 22 24 výšky Tónu:C D E F G A B C# D# E F# G# A# B Charka:Koreň, Sakrálne, Solar Plexus, Srdce, Hrdlo, Tretie Oko, Koruna Poznámka: 1 palec=25,4 očakávané mm

Čakra

Poznámky kryštálovej misky, zodpovedajú s každým z hlavných čakier. Čakry môže byť opísaný ako energetické centrá tela. Každé energetické centrum má jedinečné aspekty a zodpovedá konkrétne tóny hudobnej stupnice. Vedenie týchto centier v rovnováhe výsledkov v zdraví a harmónii.

Silné a dlhé zvuk

Budhistické Kremeň Spevu Misy majú rovnaký účinok s Tibetskej spevu misy ,ale zvuk krajšie ako kovové spevu misy a zvuk dlhé a silné . Crystal spevu misy so silným frequence ,široko používajú na terapiu ,cez čakry na riešenie bolestivé tela ,môže pomôcť ľuďom, meditácie, očistiť myseľ, uvoľniť tlak a tak ďalej .

Výhody

*Výrazne znižuje stres a úzkosť *Stimuluje imunitný systém *Pomáha s znižovaní krvného tlaku a hnev *Hlboké uvoľnenie a úľavu od bolesti *Pomáha s čakra očisty a vyvažovania *Pomáha upokojiť hyperaktívneho močového nadobličky *Zvyšuje mentálne a emocionálne jasnosť

Oblek davy

Crystal misky sú použité s jogou, riadne liečenie, crystal čistenie, priestor zúčtovania a k vyznačeniu začiatku a na konci meditácie.

Ak ste začiatok ich spolunažívania s meditáciou Ak chcete vytvoriť zvukový cesty Ak ste zvuku terapeut alebo zdravotníckym pracovníkom,Masáž, Lekári,Lekári,Chiropractors Ak by ste chceli robiť nejaké školenia Ak ste jogy žiaka/Riki practioner Ak ste zvuku liečiteľ Ak ste Muzikanti, Speváci, Hlas, Tréneri, Učitelia Meditácie a Energie pracovníkov Možno ste distribútor, ak objednávky vo veľkom, prosím, obráťte sa priamo na nás a my vám poskytneme drop shipping služby. Vyberte si naše misy, keď chcú najlepšiu kvalitu zvuku, rezonancie a zákaznícky servis pre svojich postupov, klientov a vlastnú povesť.

Profesionálne Výrobné Linky

Profesionálne výrobné linky,neporušené balenie a najlepšie po-predajný.

Platby

T/T,Paypal,Bezpečná platba,Western Union,Alipay,Kreditné karty.

Dodanie

DHL/FedEx/UPS/TNT/EMS/ARAMEX/SF EXPRESS

Po-predajný servis

Keď sa dostanete do misy,pls láskavo skontrolujte, misky v prvý raz.ak poškodenie,kontaktujte, Prosím, zákaznícky servis sa okamžite, budú dať uspokojivú odpoveď.

*Vzhľadom na rôzne politiky každej krajiny, dane nie sú rovnaké, sme zodpovedný len za našej strane,Nákladné nezahŕňa colné odbavenie na vašej strane.

Štítky: cristal spevu misy nastaviť, crystal kamene misy, zvuk krištáľovo spevu misy, veľké zvuk misy, misa spievať, miska a tanier nastavenie, veľké krištáľové misy, poznámka lepkavé, mppt 60hz, čakra nastaviť kameň

Priemer (cm) 31-50 cm
K dispozícii zvonenia CDEFGAB
farba Biela
Produkt kremeň spevu misy
Použitie pre jóga,meditácie,liečenie,lekár,Reiki,čistenie,atď.
Frekvencia 432hz/440hz
veľkosti 8"8"8"8"10"10"10"
Číslo Modelu 8-10 inch
Hmotnosť (kg) 15
Tón Číslo 7
Príslušenstvo Zadarmo 7 paličky a 7 O-krúžky
Názov Značky LISM
čakra 7chakras a 7 tóny

Napísať recenziu

8

8"-10" Poznámka C/D/E/F/G/A/B Čakra Matné Kremeň Spevu Misy súbor 7pcs Meditácie zvuk misy čakra

8 -10 Poznámka C/D/E/F/G/A/B Čakra Matné Kremeň Spevu Misy súbor 7pcs Meditácie zvuk misy čakra Veľkosti od 6inch na 28 inch Všetky tón C# D D# E F# G# A# B, ak máte nejaké otázky,prosím, láskavo kontaktujte nás priamo, by som chcel citovať

Súvisiace produkty