Jóga Ťahať Lano Elastické Odolnosť Kapely Štyri nohy Pedál Ťahať Lano Fitness Cvičenie Cvičenie Rúry Praktický Výcvik Gumy

Novinka

€8.44

/ €11.41

Skladom

Odrážky:

1、Praktické Použitie: ťahať lano funkcie prírodný latex pásky, penové rukoväte a ponúka non-slip NBR pedále chráni ruky pred zranením a riziko pošmyknutia počas cvičenia.

2、Praktický Dizajn: Ramenný cvičenia zostávajú nehybné a stáť na podnožka. Podržte rukoväť pevne a pohybovať hore a dole. Odporúča sa zopakovať 2-3 skupiny 15-krát. A ťahať lano môže zvýšiť flexibilitu ramená.

3、Univerzálne na Použitie: Tento výrobok môže vlak ramien, brucha, hrudníka a nôh cvičenia. A to je dôležité, cvičenia jogy nástroj pre mužov a ženy.

4、Soft Dizajn: jóga ťahať lano funkcie 4 trakciu laná majú vynikajúcu pevnosť a dobrá pružnosť, rukoväť je mäkké, mäkké, absorbuje pot a non-sklzu.

5、Ľahký Dizajn: jóga ťahať lano je malý, ľahký a ľahko prenosný, takže si môžete urobiť nejaké cvičenia doma, vonku, alebo v kancelárii.

Špecifikácie(o):

Materiál: NBR + latex trubice

Veľkosť:47 * 25 CM/18.5*9.84 v

Balenie Zoznam:

1 * Multifunkčné Jogy Ťahať Lano

FAQ:

1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky?

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch.

2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný. Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie.

3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu. Dáme to najlepšie riešenie.

Poštovné a package:

Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: cvičenie pedál, steper crowne, Ťahať Lano, SALSPOR, cvičenie nôh, cvičenie nohy, nohy vytiahnite, crowne pásky, mat jogy, elastické posadiť

Číslo Modelu nožný pedál
Materiál
Veľkosť
dropship Áno

Napísať recenziu

Jóga Ťahať Lano Elastické Odolnosť Kapely Štyri nohy Pedál Ťahať Lano Fitness Cvičenie Cvičenie Rúry Praktický Výcvik Gumy

Jóga Ťahať Lano Elastické Odolnosť Kapely Štyri nohy Pedál Ťahať Lano Fitness Cvičenie Cvičenie Rúry Praktický Výcvik Gumy

Odrážky: 1、Praktické Použitie: ťahať lano funkcie prírodný latex pásky, penové rukoväte a ponúka non-slip NBR pedále chráni ruky pred zranením a riziko pošmyknutia počas cvičenia. 2、Praktický Dizajn: Ramenný cvičenia zostávajú

Súvisiace produkty