14PCS 27.56*27.56 v Vaňa Vedro Prenosný Skladací Vaňou Namáčanie voľne Stojaca PVC Vaňa pre Kúpeľňa

Novinka

€7.35

/ €10.35

Skladom

Odrážky:

1、Vstavané Pearl Bavlna: Skladanie vaňa je postavená v EPE pearl bavlna, v porovnaní s obyčajným skladacie vaňou, môžeme udržiavať teplotu vody lepšie, udržiavať v teple, až 120 minút, EPE prichádza s vlhkosti odolnosť, zvukovej izolácie, tepelné zachovanie a väčšiu flexibilitu. Nie je potrebné preháňať; mäkký materiál nám prináša lepší zážitok.

2、Dostatok Priestoru: Cca 70 cm v priemere, môžete natiahnuť voľne vo vode, poskytuje dostatok priestoru pre dospelých a deti, aby si čas kúpania.

3、Vysoko kvalitné Materiály: Bezpečné a netoxické PVC materiálu, ktorý spĺňa kvantitatívne testovanie normy. Vaňa je šetrný k životnému prostrediu a odolný, pohodlný vo vysokej nadmorskej výške oblastiach.

4、Jednoduché uskladnenie: Táto skladacia prenosné vaňa môže byť použitý v interiéri a exteriéri. Kúpanie pomáha eliminovať toxíny z tela a zlepšenie celkového zdravia. Kryt a naplnené vodou vankúš, aby KÚPEĽNÉ a príjemnejšie kúpanie.

5、Dvojité Mozgov Dizajn: Odvodnenie je jednoduchšie; bočný prepínač batérie pre hlavné odvodňovacie a spodnej vody konektor pre pomocné odvodnenie; drenážne je dôkladnejšie.

Špecifikácia:

Veľkosť: 70*70 cm/27.56*27.56 palec

Materiál: PVC

Balenie Zoznam:

1*Vaňa Vedierko

3*Strip Styling

1*Odvodňovacie Potrubie

1*Batérie

3*Pripojenie Vodného Potrubia

1*Inštrukcie

6*Držiak

Štítky: spa whirlpool, pedikúra vaňa, sud vína, 108 malá, vaňa skladacia, kúpeľové soli, air vaňa, vaňa zložiť, príslušenstvom, kúpeľňa, 2500rpm ventilátor

Číslo Modelu Skladacie vaňou
Pôvod CN(Pôvodu)
POKRYTIE Bez Veka
Veková Skupina Dospelí
Funkcia Eco-Priateľský
Produkt Všeobecné Vaňa Barel
Materiál Plastové
Druh Vane

Napísať recenziu

14PCS 27.56*27.56 v Vaňa Vedro Prenosný Skladací Vaňou Namáčanie voľne Stojaca PVC Vaňa pre Kúpeľňa

14PCS 27.56*27.56 v Vaňa Vedro Prenosný Skladací Vaňou Namáčanie voľne Stojaca PVC Vaňa pre Kúpeľňa

Odrážky: 1、Vstavané Pearl Bavlna: Skladanie vaňa je postavená v EPE pearl bavlna, v porovnaní s obyčajným skladacie vaňou, môžeme udržiavať teplotu vody lepšie, udržiavať v teple, až 120 minút, EPE prichádza s vlhkosti odolnosť, zvukovej

Súvisiace produkty