Pre Highscreen Zera S Rev. S LCD Monitor Modul LCD Displeja Panel Displeja

Novinka

€6.93

/ €14.14

Skladom

1 s cieľom vyhnúť sa môžete kúpiť zle obrazovku, prečítajte si prosím náš produkt descripiton opatrne.

2 od pondelka do piatku v Pekingu čas je náš pracovný deň, prosím, nenechajte sa hnevať, ak nemôžeme odpovedať vám v času na víkend.

3 skontrolujte obrazovku starostlivo prečítajte si nainštalovať do vášho modelu telefónu.

4 Ak nie ste spokojní s týmto nakupovanie, prosím, kontaktujte ma, ak máte pocit, zadarmo namiesto zanechania negatívnej spätnej väzby, alebo otváracie spor pre mňa, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

5 Každý obrazovke bude testovať aj pred zásielky, prosím, nebojte kvality.

Otázka: Čo mám robiť, ak sa na obrazovke je poškodený, keď som ho dostal? Odpoveď: Ahoj, ak sa na obrazovke je rozbité alebo nemôže pracovať , prosím, kontaktujte nás čo najskôr a my vám spokojní spôsob riešenia, prosím, nebojte sa.

Otázka: Prečo sledovanie informácie nie aktualizovať? Odpoveď: Po parcela, začala sa jeho cestovanie , sledovanie informácie sa aktualizujú pri pozemok má prišiel na svoje zvyky, prosím, dať trochu viac trpezlivosti a čaká ho. Otázka: chcem umiestniť viac objednávok, mohli by ste mi dať trochu zľavy? Odpoveď: Ak si chcete kúpiť veľký počet obrazoviek, prosím, kontaktujte nás, ak máte pocit, zadarmo, dáme vám najlepšiu cenu.

Štítky: tašky highscreen bay, r highscreen silu ľadu evo, arduino displej, black prípade huawei y6, samsung galaxy a720 svetlo displej, highscreen zera f, highscreen razar, highscreen obrazovke, silikónové highscreen boost, highscreen 2 hercules

Názov Značky AGWSUSI
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej
Položka Stav Nové
Kvalita AAA
LCD Auta Áno
Druh LCD Displej
Materiál TFT
Sledovacie Číslo Áno
Veľkosť 4.5 inch
Číslo Modelu Pre Highscreen Zera S Y Rev.
Displej > 3"
Prepravné Náklady Doprava Zadarmo
Kompatibilné Značky Samsung

Napísať recenziu

Pre Highscreen Zera S Rev. S LCD Monitor Modul LCD Displeja Panel Displeja

Pre Highscreen Zera S Rev. S LCD Monitor Modul LCD Displeja Panel Displeja

1 s cieľom vyhnúť sa môžete kúpiť zle obrazovku, prečítajte si prosím náš produkt descripiton opatrne. 2 od pondelka do piatku v Pekingu čas je náš pracovný deň, prosím, nenechajte sa hnevať, ak nemôžeme odpovedať vám v času na víkend. 3

Súvisiace produkty