Mingli Tengda Dĺžka Oblúka Krátky Závoj Svadobný Závoj s Hrebeňom Kryt Svadobné Závoje Dve Vrstvy Rezané Hrany Nevesta Svadobné Doplnky

Novinka

€5.29

/ €8.96

Skladom

Vitajte na našich sen šaty shop

Vítame každý úprimný zákazníka,či enquiring alebo nákupu!Máme vlastné svadobné šaty továrni v China. Náš obchod je politika kvality prvý. Tiež,služba je svetlíky,tak neváhajte kúpiť od nás.

Ak máte akékoľvek otázky alebo záujem o naše šaty obchod a Svadobné Doplnky,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Naším cieľom je odpovedať na všetky otázky v priebehu 6 hodín . Ako úprimné predávajúceho,sme veľmi radi poskytneme najlepší produkt kvalitu a dobré služby pre všetkých kupujúcich,Ak máte kvalitnú otázku,prosím, kontaktujte nás čoskoro. Budeme sa snažiť vyriešiť to. Vďaka!!!

Tieto šaty vyrobené v našej vlastnej továrni,takže predajnú cenu, než sa pôvodne lacné.

Dúfam, že sa vám budú mať pekné nakupovanie čas !

Mingli Tengda Dĺžka Oblúka Krátky Závoj Svadobný Závoj s Hrebeňom Kryt Svadobné Závoje Dve Vrstvy Rezané Hrany Nevesta Svadobné Doplnky Stav: 100% Nový! farba: Biela, slonová kosť/Čierna/Červená/Ružová materiál: Tyl a zadarmo Hrebeňa dĺžka: spodná vrstva je 80 cm dlhé a vrchná vrstva je 60 cm . 150 cm (ak potrebujete dĺžke viac ako 300 cm, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek , vďaka! ) Embellishment: Rezané Hrany

1. Nechajte správu v nasledujúcich podmienok: chcete mať zákazku veľkosť a farbu; povedzte nám, presný dátum potrebujete šaty; mať iné nároky na šaty podrobnosti

2. ak chcete farbu rovnaké ako na obrázku, prosím, tiež nechať správu povedať.

3.môžeme si šaty presne rovnaké ako na obrázku, prosím, to pochopili, pretože to nie je náš návrh, ale budeme sa snažiť ponúknuť každý klient najvyššej kvality.

4. Svadobné šaty neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj, a krinolína spodnička ( ukázať na obrázkoch). Ponúkanie cien je len jeden šaty!

5. Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky. Ak chcete odoslať e-mail, radi vám odpovieme na vaše otázky v priebehu 24-48 hodín. alebo použite, Prosím, Obchodný Manažér, kontaktujte ma.

6.Dôrazne odporúčame, aby ste vaše meraní odborné pred nákupom akéhokoľvek šaty online. Prosím, riaďte sa pokynmi na meranie a zmerať sami opatrne.

Ak sa vám nepáči obraz šaty farby, ktoré nám ukazuje , priateľa , môžete vybrať nasledujúce farba grafu, ktorý sa vám to páči .

Budeme zvoliť príslušný materiál v súlade so štýlom oblečenia, a tam môže existovať abberation medzi každý počítač, nemôžeme uistite sa, že naše šaty, farba je presne rovnaký ako na obrázku, dúfame, že sa môžete pochopiť nás. Keď ste sa rozhodli kúpiť, znamená to, že ste mlčky schvaľovať naše pravidlá.

Náš výrobný závod sa nachádza v jiangsu v Číne. Naša spoločnosť sa hlavne zamerať na to, aby svadobné šaty,svadobné doplnky, cheongsam a formálne šaty, tradičné artware oblečenia , veľkoobchod a maloobchod. Naše výrobné má 15 rokov " dizajn a výrobu skúsenosti, presná dodacia lehota. Naším cieľom je poskytnúť vám vysoko kvalitné a najlepšie služby. Poďme urobiť dlhodobý obchodný vzťah s nášho spoločného úsilia. Sme úprimne chcú zamestnať medzinárodnej komisie agent prispôsobiť všetky druhy podnikania objednávku. Množstvo objednávky je neobmedzený, môžeme uskutočniť aj to, keď je jedna objednávka. Priaznivo prijaté od každého obchodného partnera, ak sa chcete pripojiť ruky.

Vo všeobecnosti, to nám bude trvať 30 dní, aby sa položky po vykonaní platby a poskytnúť nám vaše merania. Dodacia lehota sa bude líšiť v závislosti každej krajine, je to zvyčajne potrebuje 10 dní na 15 dní. Ak ste naliehavo potrebné položky, prosím, kontaktujte nás pred nákupom, pomôžeme vám s naše najlepšie úsilie.

Budeme vyberať najlepšie vyjadriť spoločnosti dodať položky pre vás podľa vašich požiadaviek,ale niektoré nehody sú nevyhnutné, ako napríklad poškodené a stratiť položky,(hoci tieto nehody predstavuje len o 0,1 percenta ). Keď express spoločnosti dodať položky pre vás,máte právo nepodpísať pre nich, ak tento balík je nefunkčné. Budeme riešiť tieto problémy za vás. Ak máte podpísané pre nich,znamená to, že balíček je v dobrom stave. Ak je položka stratí, musíme tretej strany poskytnúť pomoc kompletnú prieskum, potrebuje procesu. Samozrejme, že sme naše najlepšie úsilie na dokončenie prieskum pre vás. Každopádne, nebudete robiť žiadne stratiť. Pretože jet lag, môže nás potrebujú 24 až 48 hodín na odpoveď, keď ste odosielať e-maily na nás. Radi vám zodpovieme vaše otázky na prvý raz, keď sme prišli späť do práce. Odporúčame vám používať instant chat, kontaktujte nás, v tomto stave, tieto problémy môžu byť dostal riešiť na prvýkrát. Náš predajca má dobré verbálnych komunikačných a prezentačných zručností. Taktiež dúfame, môžete volať priamo na nás, to bude viac práce pre komunikáciu.Môžete mi povedať vaše telefónne číslo a určený čas na komunikáciu, vďaka za pochopenie. Keď sa zobrazí položka, ak máte nejaký problém o naše kvalitné, urobiť nás kontaktovať v čase, všetky problému môžete získať uspokojivé riešiť prostredníctvom komunikácie. Inak, ak ste nám zanechať zlé hodnotenie predtým, než si všimol nás, nebudeme poskytovať žiadne extra pomoc. Budeme zaobchádzať problém podľa spoločnosti princíp.Ak je to naša vina, dáme vám o vrátenie dane, ak by sme prijímať položky. Ale návrate poštovné treba znášať kupujúci.

Štítky: svadobný závoj krátke perl, diy svadobný závoj krátke, závoj svadobný s hrebeňom, st závoj, špirála závoj, svadobné krátke svadobné závoj, krátky závoj, čipky závoj, katedrála svadobný závoj krátke, svadobný závoj dlhé krátke

Závoje Vrstvy Dve Vrstvy,
Materiál Polyester
Druh Dĺžka Oblúka Závoj
Pohlavie ŽENY
Závoje Okraji Štýl Rezané Hrany
Číslo Modelu ts200
Oddelenie Meno Dospelý
Názov Značky Mingli Tengda
Položka Druh Svadobné Závoje
Pôvod CN(Pôvodu)
Technics Obyčajný Farbená

Napísať recenziu

Mingli Tengda Dĺžka Oblúka Krátky Závoj Svadobný Závoj s Hrebeňom Kryt Svadobné Závoje Dve Vrstvy Rezané Hrany Nevesta Svadobné Doplnky

Mingli Tengda Dĺžka Oblúka Krátky Závoj Svadobný Závoj s Hrebeňom Kryt Svadobné Závoje Dve Vrstvy Rezané Hrany Nevesta Svadobné Doplnky

Vitajte na našich sen šaty shop Vítame každý úprimný zákazníka,či enquiring alebo nákupu!Máme vlastné svadobné šaty továrni v China. Náš obchod je politika kvality prvý. Tiež,služba je svetlíky,tak neváhajte kúpiť od nás. Ak

Súvisiace produkty