Biela/Ivory Mäkkého Tylu Krátke Koleno Dĺžke Závoj Nášivka Okraji Svadobné Závoje, Svadobné Závoj S Hrebeňom

Novinka

€9.46

/ €10.62

Skladom

Vitajte V Našom Obchode

Funkcie a špecifikácie: Dĺžka: cca 75 CM Závoj šiť s kovovou špirálou Farba: Iovry a Biele Doprava:Hanke.sk Štandardná doprava.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Hanke.sk .kom, ako sú kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Hanke.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo;"Doprava a platba"na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

1.Máte 5 dní, aby rozhodol, či sú položky pre vás to pravé po tom, ako dostanete ich.

2.Môžete sa vrátiť, alebo vymeniť všetky unworn,neumytými,nezmenený,nepoškodený položky v pôvodnom balení, vrátane vaša objednávka Nie.

3.Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

4.V záujme slove váš problém čo najskôr,prosím, kontaktujte nás prvý, a povedzte nám svoje vrátiť sezóny.

5.Po tom, čo sme dostali návrate parcel info a sledovanie Nie. my vám vrátime peniaze na váš účet do 3-10 pracovných dní.

6.Sme tak je nám to ľúto, ak ste obdržali tovar, ktorý je nie to, čo skutočne ste objednávku, alebo nie je to isté ako obrázky zobraziť alebo description hovorí, že na webových stránkach.

7.Všetky šaty sú kópie webových stránok,nie sú presne rovnaké absolútne.ale budeme sa snažiť v našich silách, aby sa šaty v blízkosti obrázky.takže prosím, nákup racionálne.aj keď je to lacnejšie.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

ak máte akékoľvek otázky, prosím opýtajte sa ma pred platbou alebo pridať novú správu na mňa, keď si ju,my vám odpovieme do 24 hodín.ďakujeme

Štítky: závoj svadobný s hrebeňom, st závoj, špirála závoj, závoj, krátky závoj, čipky závoj, svadobné čipky závoj, Katedrála Závoj, dlhý závoj, svadobné dlhý závoj

Položka Druh Svadobné Závoje
Pohlavie ŽENY
Závoje Okraji Štýl Nášivka Okraj
Oddelenie Meno Dospelý
Druh Dĺžka Oblúka Závoj
Názov Značky srui sker
Materiál Hodváb
Technics Appliqued
Číslo Modelu A-13
Závoje Vrstvy Dve Vrstvy,

Napísať recenziu

Biela/Ivory Mäkkého Tylu Krátke Koleno Dĺžke Závoj Nášivka Okraji Svadobné Závoje, Svadobné Závoj S Hrebeňom

Biela/Ivory Mäkkého Tylu Krátke Koleno Dĺžke Závoj Nášivka Okraji Svadobné Závoje, Svadobné Závoj S Hrebeňom

Vitajte V Našom Obchode Funkcie a špecifikácie: Dĺžka: cca 75 CM Závoj šiť s kovovou špirálou Farba: Iovry a Biele Doprava:Hanke.sk Štandardná doprava. ​ Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Hanke.sk .kom, ako sú

Súvisiace produkty