BN801 sluchadla Slúchadlá Kostné Vedenie Hheadphone vstavanej Batérie Zvukový Zosilňovač Sport TV Headset

Novinka

€25.55

/ €43.31

Skladom

RÝCHLE DODANIE ( 2 DNI )

Čínsky nový rok, sviatok je februára 10 - 17 .Objednávky počas dovolenky by byť dodané po februári 17 . Pre všetky ďalšie objednávky v januári a februári , by sme urobiť zásielky do 2 dní ako obvykle . zákazníci sú vítaní na objednávku . (okrem výrobkov na sklade )

ZAVEDENIE NOVÉHO VÝROBKU

BN801 je kostné vedenie sluchadla, slúchadlá , namiesto použitia tradičných reproduktor , je použitie kostné vedenie zvuku technológia na prenos zvuku . na rozdiel od tradičných slúchadlá , BN801 nemá konektor alebo kryt používateľov uši, BN801 používatelia mohli počuť mimo hlas a slúchadlá hlas v rovnakom čase . zatiaľ čo BN801 hlas nemohol byť vypočutý iní okolí . BN801 môžu byť použité pri práci , štúdiu ,športových ,alebo pre sluchadla účel .

AKO POUŽÍVAŤ

1. Powered vstavanú batériu . 2. Ergonomický dizajn, jednoduchý na nosenie, v blízkosti uši. 3. Obe strany môžu prijať hlasu a hlasitosť samostatne. 4. Zníženie hluku a ozveny zrušenie technológie zabezpečiť, jasnej kvalite zvuku. 5. Zlepšiť tradičné sluchadel pre viac pohodlné a zdravé. Najlepší darček pre sluchovým postihnutím.

VLASTNOSTI PRODUKTU

Frekvenčný rozsah: 20~20 khz Mikrofón citlivosť: -54±2dB Pracovný čas: 12 hodín Výdrž v pohotovostnom režime: do 180 dní Doba nabíjania: 3 hodiny Vstup: DC 5V, Max500mA Hmotnosť: 354g Batéria: Lítium-ion kapacita batérie 3,7 V 350mAh Veľkosť Balenia: Cca. 20*16*5 cm/7.87*6.3*1.97 v Poznámke: Nepoužívajte ho v daždivých/búrlivých dní. Keď používate prvýkrát, plne nabitie kostné vedenie slúchadlá. Podpora pre súčasné použitie a nabíjanie, slúchadlá, LED osvetlenie zostať červená. Štandardná doba nabíjania: 3 hodiny. Prosím, nie poplatok do 24 hodín. V opačnom prípade to bude mať vplyv na životnosť batérie.

ČO JE V BALENÍ

1 * Kostné Vedenie Zvuku Pre Slúchadlá 1 * Micro-USB Kábel 1 * Audio Kábel 1 * užívateľská Príručka bonein je prestížna Čínska spoločnosť , zameranie na audio technológiou a sluchu zdravotníckeho priemyslu .naše BN801 slúchadlá s najnovšie kostné vedenie technológie , je prenos zvuku cez ucho ossicle namiesto ušný bubienok . na rozdiel od tradičných vzdušné vedenie sluchadla, slúchadlá , jednoducho zvyšovanie úrovne zvuku hit ušné bubny , táto metóda môže viesť k ďalším škodám na starších je ušné bubny . naše kostné vedenie slúchadlá prenášajú zvuk cez ucho ossicle (mäkké kosti enclosuring ušné nervové ), ide priamo k uchu nervu a ochranu starších ľudí je ušný bubienok . BN801 je dobré aj pre mladých ľudí na nosenie pre počúvanie hudby , sledovanie TELEVÍZIE . je to zbrusu nový sluch, zdravé slúchadlá .

AKO KÚPIŤ LACNÉ NA NAŠOM OBCHODE?

1 : Ak ste zistili, zľava k dispozícii , pls neváhajte . kúpiť okamžite . zvyčajne našou zľavou len trvať 2 dni . 2:Podľa nášho obchodu , a kontaktujte nášho predajcu , môžete získať extra zľavu . Šťastný nakupovanie!!!

Ako Kostné vedenie slúchadlá vám dobrú sluch a chrániť svoje uši ?

1.Sluchový nerv je záverečnom pojednávaní orgán. 2.Ušný bubienok prijímať zvukové vlnenie a prenášať na Sluchový nerv .Väčšina starších ľudí je ušné bubny sú poškodené , viesť k zlé sluchu . 3.Ucho ossicle je mäkké kosti prikladať Sluchového nervu . Ucho ossicle vibrácií tiež dokáže prenášať zvuk na Sluchový nerv . (podľa kostné vedenie slúchadlá ) Väčšina starších ľudí je ušné bubny sú poškodené , viesť k zlé sluchu .Avšak Sluchového nervu je záverečnom pojednávaní orgán ,väčšinu starších ľudí je sluchový nerv je ešte dobré .Sluchový nerv je ohraničená Ucho ossicle mäkké kosti . Kostné vedenie slúchadlá prenášajú zvuk cez ucho ossicle namiesto ušný bubienok .to môže chrániť starších je ušný bubienok ,a dať starších dobrým sluchom . Tradičné sluchadla slúchadlá prenášajú zvuk vzduchu cez ušný bubienok jednoducho tým, že zvyšuje zvukové vlny ,môže To viesť k ďalším škodám na starších ucha durm .a starší ľudia by si viac a viac naštvaný a bolestivé tým, že nosia tradičné sluchadla slúchadlá . Kostné vedenie slúchadlo je inovatívny a zdravé sluchadla produkt pre seniorov .

Štítky: v stĺpci tv, headphon zosilňovaču, slúchadlá zosilňovač line, výkonný zosilňovač sluchu, headset w usb, iptv šport, fi zosilňovač, hifi, earphon, ženské denon, pure audio zosilňovač

Ovládanie Hlasitosti Áno
Konektory USB
Štýl Slúchadlá
Certifikácia CE
Číslo Modelu BN801
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Názov Značky bonein
Nabíjanie Metóda Kábel
Komunikácia Káblové
Ovládacie Tlačidlo Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Bezdrôtové Typ ŽIADNE
Je bezdrôtové No
Vocalism Princíp Kostné Vedenie

Napísať recenziu

BN801 sluchadla Slúchadlá Kostné Vedenie Hheadphone vstavanej Batérie Zvukový Zosilňovač Sport TV Headset

BN801 sluchadla Slúchadlá Kostné Vedenie Hheadphone vstavanej Batérie Zvukový Zosilňovač Sport TV Headset

RÝCHLE DODANIE ( 2 DNI ) Čínsky nový rok, sviatok je februára 10 - 17 .Objednávky počas dovolenky by byť dodané po februári 17 . Pre všetky ďalšie objednávky v januári a februári , by sme urobiť zásielky do 2 dní ako obvykle . zákazníci

Súvisiace produkty