SADES SA-930 Profesionálne PS4 Headset 3,5 mm Herné Slúchadlá s 1-2 Kábel usb na Počítači a Mobilných Telefónov

Novinka

€16.34

Skladom

Funkcia:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Množstvo: 1

2016 Nové slúchadlá: SADES SA930 gaming headset je trvalé.EMI/RFI Tienenie, aby sa zabránilo elektromagnetické/radio-frequency rušenie, zabezpečiť si dobrú náladu pri hraní hier. S SADES herné headset, budete môcť preskúmať pravda hlbín každá hra, ktorú hrajú, na ľubovoľnej platforme, podľa vášho výberu!

Kompatibilné pre Multi-platformové.Môže pracovať na PlayStation 4 / PC / Mac / iPhone / Smart telefónu. Plug and play okamžite.Chariot Mesto auoid radič,drsné, a nie strácať detail,vhodné na rôzne ručné manipulácie.

Vynikajúci zvuk: Jedinečný štýl tvaru,ako aj skryté micropjone pre váš štýlový displej.40 mm, Hi-Fi ovládač funguje dobre definded treble,dať si skvelý herný zážitok.

Bezšvové mikrofón komunikácia: Poslať jasné, zvukové správy, aby vaše herné spoluhráčov s týmto headset mikrofón premium. Môžete ho nastaviť na plnú 120 rozsah, na základe vaše pohodlie.

Komfort:Náš úžasný herný headset je vybavený mäkké kožené polstrovanie, chrániť svoje uši a hlavu od tlaku, počas maratónu gaming sessions. To kĺže bez námahy nad hlavou a línie vaše uši, udržať si zamerané na hru a voľný od headset úprava rozptýlenie! Tento herný headset má elegantný a futuristický dizajn, ktorý kombinuje praktickosť a štýl. Vždy budete vyzerať pripravení riešiť všetky herné prekážky pri nosení náš herný headset! Veľmi pohodlné.

Špecifikácie:

Loudhailer priemer:40 mm

Frekvenčný rozsah:20-20.000 Hz

Max Príkon:30mW

Impedancia:32 Ohm pri 1khz

Mikrofón Citlivosť:-38dB+/-3dB

Mikrofón Frekvenčný Rozsah:50-10KHz

Headset dĺžka kábla:Cca.1.5 m

Vstupný Konektor:3,5 mm

Najprv nás kontaktujte, ak máte akýkoľvek problém,dáme vám najlepšie služby a problém vyriešiť čo najskôr.Ďakujem.

O nás:

SADES, s viac než 20 rokov odborných výrobné skúsenosti a silné technické sila, to je vynikajúce v kruhu herných periférií, venovať celý život poskytovať najvyššiu úroveň a profesionálne herné príslušenstvo. Spoločnosť s vlastným priemyselného parku a 250 R&D techniky pre modelovanie, štruktúra, dizajn, elektronika, používateľské rozhranie a softvér, predstavila najnovšie pokročilé modernizácia výrobnej montážnej linke, check-out zariadenie, a automaticky mechanizované výrobné zariadenia, viac, kým bolo aj bezolovnaté a k životnému prostrediu.ISO9001,ISO14001,CE,ROHS,SVHC,FCC,UL,FDA sú certifikované.

Štítky: ovládanie freek ps4, headset sade, tronsmart, sade a6, compelit ps4 konzoly playstation 4, mikrofón xbox jeden, titán jazyk, earphon, AUSDOM, HD25

Funkcia Bežné Slúchadlá
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Štýl Slúchadlá
Vocalism Princíp Dynamický
Názov Značky SADES
Nepremokavé No
Dĺžka Riadok 1,5 mm
Komunikácia Káblové
Bezdrôtové Typ ŽIADNE
Citlivosť 113±3dBdB
Konektor Typu Riadok Druh
S Mikrofónom Áno
Podpora Pamäťovej Karty No
Odolnosť 32ΩΩ
Konektory AUX
Pôvod CN(Pôvodu)
Je bezdrôtové No
Podpora APLIKÁCIÍ No
Ovládacie Tlačidlo Áno
Číslo Modelu sades SA-930
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Ovládanie Hlasitosti Áno

Napísať recenziu

SADES SA-930 Profesionálne PS4 Headset 3,5 mm Herné Slúchadlá s 1-2 Kábel usb na Počítači a Mobilných Telefónov

SADES SA-930 Profesionálne PS4 Headset 3,5 mm Herné Slúchadlá s 1-2 Kábel usb na Počítači a Mobilných Telefónov

Funkcia: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Množstvo: 1 2016 Nové slúchadlá: SADES SA930 gaming headset je trvalé.EMI/RFI Tienenie, aby sa zabránilo elektromagnetické/radio-frequency rušenie, zabezpečiť si dobrú náladu pri

Súvisiace produkty