Pevný Rám premietacie plátno Wall Mount 16:9 8K 4K Ultra HD 3D Black Premietacie plátno pre Vnútorné Video Film

Novinka

€190.41

Skladom

Pevný Rám premietacie plátno Wall Mount 16:9 8K 4K Ultra HD 3D Black Premietacie plátno pre Vnútorné Film Video má dojem, že pekne dopĺňa akékoľvek výzdoba interiéru s jeho čistý, elegantný dizajn. Poskytuje referenčné kvality obrazu pomocou CinemaWhite prednej projekcii materiálu. Toto je ISF certifikované premietacie plochy, ktoré ponúka top-tier výkon vo výrobe presné farebné stvárnenie, ktoré presahuje najvyššie požiadavky farba puristi, ako aj popredných integrátorov. Na CinemaWhite materiál má 1.25 Získať odrazu úrovni a veľmi široký pozorovací uhol s plnou lambertian difúzie. Je to najvyšší odkaz premietacie plátno a je navrhnutý špeciálne pre prostredie s kontrolovaným osvetlené ako špecializované domáce kino izby.

PREHĽAD

1. Názov produktu: Pevný Rám premietacie plátno Wall Mount 16:9 8K 4K Ultra HD 3D Black Premietacie plátno pre Vnútorné Video Film

2. Pomer strán: 16:9 HDTV

3. Displej Materiál: CinemaWhite s 1.25 Zisk, 180° Pozorovací uhol

4. Black-podklad zabraňuje prieniku svetla

5. 8K 4K Ultra HD, Active 3D, a HDR Pripravený

6. Micro-tenké 10 mm hliník čierny rám

7. Vnútorný rámec s wraparound napnutý premietacie materiál

8. Poskytuje presnú farebnú vernosť pre tých najnáročnejších referenčné kvality aplikácie

9. 5 Rokov Záruka

10. LED edge podsvietenie auta je voliteľné

11. Kompatibilné s Ultra/Krátke a Štandardná hodiť projektory

INFORMÁCIE O PRODUKTE

Odkaz EVO 8K Prináša Filmy na Život

Najjasnejšie farby, ktoré ste kedy videli na obrazovke. To je to, čo dostanete, keď uvediete Odkaz EVO 8K vo vašom divadle. Sa môže pochváliť vynikajúci výkon v každom aspekte, Odkaz sa snaží byť meranie bar na všetky obrazovky materiálov pre nadchádzajúce roky. S neviditeľný mikro-štruktúry nano-lensing a široký pozorovací uhol, Odkaz EVO 8K je displej, ktorý kladie všetkých kandidátov na hanbu.

Neutrálna Biela Rovnováhu. Dokonalé Farebné Každý Čas

Predstavte si dokonalý plátno, kde môžete maľovať každý váš sen. To je to, čo náš Odkaz EVO 8K 1.0 biely získať materiál je ako. S týmto ideálny základňu, farby jasnejšie a živšie, než s bežnými displejmi. Neutrálne farby, vyváženie a znamená č meniace farby, ktoré je, farebné zobrazenie na obrazovke, budú rovnaké na zdroj.

Aj rozptylu Svetla pre Dokonalé Snímky z Ľubovoľného Uhla

Sme presvedčení, že najlepšie obrazovka by mala byť neviditeľný. To je dôvod, prečo sme naprojektovali naše obrazovky materiál konať ako takmer dokonalý Lambertian difúzor. To znamená, že na obrazovke sa budú rovnomerne odrážať svetlo, čo na obrazovke prakticky neviditeľné publikum. Podľa rovnomerne odráža svetlo s vibrujúci svietivosť z každého uhla, Odkaz EVO 8K zaručuje perfektnú reprodukciu bez šumivé, zrnitosť, alebo farebné skreslenie.

Plyšové 2/5" (10 mm) Velúrové Zabalené Hliníkové Rámy

Letecký kvalitné hliníkové konštrukcie, v kombinácii s dvojitým rámom štruktúra, znamená, že na obrazovke sa nie ohnúť alebo luk za žiadnych okolností. 3/4" rám je zabalené s vysokou hustotou, čierne velúrové, ktorý bol vybraný pre jeho schopnosť úplne absorbovať prebytočnú svetlo. Tým, že sa táto túlavých neviditeľné svetlo, kontrast a jas sú viditeľne väčší, takže váš obsah sa zobrazí čistý a ostrý.

Duálne Rám Konštrukcie. Žiadny Kompromis v Podobe alebo Funkciu,

Veľký rám môžete vziať svoj obsah na ďalšiu úroveň, a tak navrhli sme naše rámy ako kľúčová súčasť našej top-notch obrazovky. Naše podpis Dual Rám štruktúra sa skladá z dvoch rôznych snímok: jeden rám drží displej, podpora Adaptívne Twin Napínacieho systému a zaručuje dokonale rovný povrch. Druhý obsahuje ¾ " slim vysokou hustotou, čierne velúrové rámu.

Vrstvy Excelentnosti

Pozostávajúce z viacerých vrstiev, Odkaz EVO materiál ponúka bezkonkurenčné excelentnosti v premietacie plátno technológie!

Adaptívne Twin Napätie Systému pre Dokonale Ploché Obrazovky

Premietacie dokonalosť nie je možné dosiahnuť, ak obrazovke je pokrčený alebo pokrčený. Vytvorili sme napínacie systém, ktorý zaručuje dokonale rovný povrch pre zvýšenie vášho projektora vizuálny výkon. Dve Etapy Napínacieho Systému je multi-smerový: rám napínacie systém, ktorý kotvy obrazovky na viacerých miestach na rám s vyrovnávanie prúty okolo obrazovky obvode rovnomerne distribuovať napätie.

Vychutnajte si Zážitok z Filmovej Dokonalosti

Vzrušenie z najnovších akčný film. Zvádzanie, z výtvarného umenia-dom classic. Chlad z strašidelný thriller. Umenie kina je len skutočne známe, kedy ste schopní pustiť reality a vkĺznuť do iného sveta. Nech svetlá a zvuky, obklopiť sa vám a dopravy cez čas a priestor.

Štítky: alr obrazovke, balkon skladací displej, mini projektor, premietacie plátno fix, šedá premietacie plátno rám, 4k projektor, pevný rám projektor obrazovky, 4k krycie panely, premietacie plátno statív, projekt obrazovke

Zisk 1.25
Záruka 5 Rokov
LED Podsvietenie voliteľné
Displej materiál PVC Vinyl 8K Kino biela
Číslo Modelu HK-RB3
Materiál Rámu Hliník
Kompatibilné projektory Všetky Typy projektory
Formát 16
Materiál PVC
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora 8K 4K Ultra HD, Active 3D, a HDR Pripravený
Certifikácia UL
Prenosné No
Typ Obrazovky rám obrazovky
Veľkosť rámu 10 mm
Uhol Pohľadu 180 stupňov
Názov Značky Mivision

Napísať recenziu

Pevný Rám premietacie plátno Wall Mount 16:9 8K 4K Ultra HD 3D Black Premietacie plátno pre Vnútorné Video Film

Pevný Rám premietacie plátno Wall Mount 16:9 8K 4K Ultra HD 3D Black Premietacie plátno pre Vnútorné Video Film

Pevný Rám premietacie plátno Wall Mount 16:9 8K 4K Ultra HD 3D Black Premietacie plátno pre Vnútorné Film Video má dojem, že pekne dopĺňa akékoľvek výzdoba interiéru s jeho čistý, elegantný dizajn. Poskytuje referenčné kvality obrazu pomocou

Súvisiace produkty