4:3 Prenosné Skladacie premietacie plátno na Stenu Domáce Kino, Divadlo 3D HD Premietacie plátno Plátno

Novinka

€2.57

/ €4.00

Skladom

41785

Funkcie:

1. vysoká pevnosť. Krátke vlákna pevnosti 2,6 5,7 cN/dtex, a vysoká pevnosť vlákna je 5,6 až 8.0 cN/dtex. Kvôli jeho nízkej hygroscopicity, jej mokré sila je v podstate rovnaký ako suché silu. Dosah signálu je 4-krát vyššia ako z nylonu a 20-krát vyššia ako viskóza.

2. Dobrú pružnosť. Pružnosť je blízko, že vlna, a keď je natiahnuté 5% až 6%, to môže byť takmer úplne obnovené. Vrásky, odpor je lepší ako ostatné vlákna, ktoré je látka nie je vráskavá, a rozmerová stabilita je dobrá. Na modul pružnosti je 22 až 141 cN/dtex, čo je 2 až 3-krát vyššia ako nylon. Polyesterová tkanina má vysokú pevnosť a elastické zotavenie, takže je odolný, bez vrások a non-iron.

3. Teplo-odolný polyester je vyrobená taveniny spinning metódy a vytvorené vlákno môže byť ďalej vyhrievané a roztaví a je termoplastický vlákniny. Polyester má vyšší bod topenia a menšie špecifické tepelné kapacity a tepelná vodivosť, takže tepelný odpor a tepelná izolácia polyesterové vlákna sú vyššie. To je najlepší medzi syntetických vlákien.

4. Dobrý thermoplasticity a slabá odolnosť voči topenia. Polyester je najviac tepelne-odolné tkaniny v syntetické tkaniny kvôli jeho hladký povrch a pevné vnútorné molekúl. Je termoplastický a môžu byť vyrobené do skladaná sukňa s dlhými záhybov. Zároveň polyesterovej tkaniny má zlú odolnosť voči topenia, a je ľahké formy otvory v prípade sadzí alebo Mars. Preto, nosenie by sa mali vyhnúť kontaktu s ohorky, iskry, atď.

5. Dobrá odolnosť proti opotrebeniu. Odolnosť proti opotrebeniu je sekunda len k nylon s najlepšou odolnosťou proti oderu, lepšie ako iné prírodné a syntetické vlákna.

6. Dobré svetlo odpor. Lightfastness je sekunda len k akryl. Polyesterové tkaniny majú lepšie lightfastness, a ich lightfastness je lepšie ako prírodné vlákna tkaniny s výnimkou akrylových vlákien. Najmä v zadnej časti skla, svetla stálosť je veľmi dobrý, takmer rovnaké ako akrylových vlákien.

7. konzervačný prostriedok. Odolné voči bielidiel, antioxidanty, uhľovodíky, ketóny, ropné produkty a anorganických kyselín. Odolný riediť alkalických, nebojí plesniam, ale horúce alkalických môže sa rozkladajú. Má tiež silné kyseliny a zásady, odolnosť a odolnosť voči UV žiareniu

8. Farbenie je zlá, ale na farebnú stálosť je dobrá a nie je jednoduché zmiznúť. Pretože neexistuje žiadne špecifické farbenie skupiny na polyesteru molekulová reťaz, a polarita je malý, farbenie je ťažké, dyeability je zlá, a farbivá molekuly nie sú ľahko vstúpiť vlákien.

9. Zlá hygroscopicity, na sebe teplo, dusno, a ľahko priniesť statickej elektriny, farbenie prachu, ktoré ovplyvňujú vzhľad a pohodlie. Avšak, to je veľmi jednoduché suché po umytí a mokré sila je takmer znížená, nie je deformovaný, a má dobré umytie a schopnosť opotrebenie.

Špecifikácie:

Veľkosť: : 40 palec, 50-palcov 60 palec, 72 palec, 84 cm, 100 palec, 106 palec

Pomer Strán: 4:3

Materiál: Plátno

Farba:biela

Obsah Balenia:

1 x premietacie plátno

1 Sadu Háčikov

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka. Vďaka!

Štítky: kino dekor, baomer čaro, premietacie plátno mobile, živé búrka premietacie plátno, premietacie plátno stojan, goodee projektor mount, kino plagát, projektor domáceho kina 200, ovládanie premietacie plátno, hd prenosný vreckový projektor

Formát 4
Prenosné Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Biela Matná
Typ Obrazovky Prenosné Obrazovke
Názov Značky ACEHE

Napísať recenziu

4:3 Prenosné Skladacie premietacie plátno na Stenu Domáce Kino, Divadlo 3D HD Premietacie plátno Plátno

4:3 Prenosné Skladacie premietacie plátno na Stenu Domáce Kino, Divadlo 3D HD Premietacie plátno Plátno

41785 Funkcie: 1. vysoká pevnosť. Krátke vlákna pevnosti 2,6 5,7 cN/dtex, a vysoká pevnosť vlákna je 5,6 až 8.0 cN/dtex. Kvôli jeho nízkej hygroscopicity, jej mokré sila je v podstate rovnaký ako suché silu. Dosah signálu je 4-krát

Súvisiace produkty