Mpow PC249 Bezdrôtový Herný ovládač Ovládač Gamepad s Držiaka Telefónu 40H výdrž Batérie Spúšťací Ovládač pre PC/Android/Switch

Novinka

€20.42

/ €28.77

Skladom

Mpow PC249 Bezdrôtový Herný ovládač Ovládač Gamepad s Držiaka Telefónu 40H výdrž Batérie Spúšťací Ovládač pre PC/Android/Switch

Mpow Zaujímavosti

【 Ultra Dlhý Čas Prehrávania] Vyzýva

Postavený s 1300mAh nabíjateľná lítiová batéria s extra dlhý pohotovostný čas celý týždeň, to joypad je schopný poskytnúť hra milovníci s 40+ hodín času pre non-stop hier. (Typ A-c nabíjací kábel je pripojený)

【 Spúšťa & Vymeniteľné D-pad] vyzýva

Vybavený spúšťa pre ľahko zrýchlenie v vodičské hry a vymeniteľné tvar U D-pad pre hranie smrteľné údery v FTG hry, táto hra pad prinesie hráčov najlepšie herné ovládanie, ktoré nikdy predtým.

【Bezdrôtová Radič] Vyzýva

Tento počítač radič môže byť pripojený k Prepínanie a všetky Android telefóny cez Bluetooth, a tiež to môže byť zapojený do PC/Notebooku (Podpora všetkých systémoch Windows) pomocou dodaného Typ-c kábel.

【 Odnímateľný Držiaka Telefónu] Vyzýva

Universal mobile stand je pripojené, aby sa váš telefón a herný ovládač jeden celok v hrách. Je ľahké nainštalovať a môžu byť použité ako nezávislý držiaka telefónu, keď je vymontovaný z gamepadu.

【 Vibračná Spätná Väzba & Tlačidlo Light] Vyzýva

Tento herný ovládač vibrujú na určitých miestach v hrách, ako výbuchu, a DOMOV a/B/X/Y tlačidlá sú navrhnuté s podsvietenie, aby sa hra hrá v noci chladnejšie a viac viditeľne.

Skvelá Kompatibilita

Podpora veľa populárne hry ako PUBG, Fortnite, Pravidlá Prežitia, Super Mario, atď. a rôznorodé vodičské hry na steam. Kompatibilný so všetkými systémami Windows, ako Win 7/8/9/10/XP/Vista, atď. (Typ A-c kábel je potrebné pre pripojenie PC)

Špecifikácie

(1) Prepnite Režim

1. Zadajte domovskú stránku prepínač. Vyberte "REGULÁTORY" po prvé, a potom vyberte položku "Zmeniť Grip/Order".

2. Dlho stlačte tlačidlo Home a herný ovládač pre 3-5 s LED svetlo bude blikať rýchlo červenou farbou. Keď ovládači nezavibruje, a to v Bluetooth párovanie štátu, a potom môžete uvoľnite tlačidlo.

3. LED svetlo zostane v červenej farbe v 10 s neskôr, a ovládači sa objaví ikona na prepnutie obrazovky po tom, čo naznačuje, že herný ovládač je pripojený k prepínaču úspešne.

(2) Android Režime

1. Zapnite Bluetooth na telefóne.

2. Dlho stlačte tlačidlo "Home" a "A" tlačidlá súčasne a LED svetlo bude blikať rýchlo s zelenej farby, a to v Bluetooth párovanie štátu potom.

3. Hľadanie "PC249A" v Bluetooth váš telefón a pripojiť ho. Na ovládači bude pripojený úspešne v rozpätí 3-5 s, a môžete ju používať po tom.

(3) Režime PC

1. Pripojte ovládači k počítaču pomocou Typu C kábel.

2. Jeho jednotka bude rozpoznaná automaticky do 10 s.

3. To signalizuje úspešné spojenie ak LED indikátor svieti modrou farbou.

Balenie Obsahuje

1 x Herný ovládač

1 x Typ-c Nabíjací Kábel

1 x Vymeniteľná tvar U D-pad

1 x Univerzálneho Držiaka Telefónu

1 x užívateľská Príručka

Štítky: android bluetooth gamepad, slúchadlá mpow, joypad ovládač android, veľké xbox controller, ovládač, Ovládanie, ovládač pc, bluetooth audio spínača, ovládanie pc, pro ps3 radič

Čas prehrávania 40+ hodín
Kľúčové slová 1 Bezdrôtový gamepad
Funkcia 1 Nabíjateľná
Kľúčové slová 4 Herný Ovládač Spúšte
Funkcia 2 Turbo Tlačidlo
Kompatibilné Značka/Model Sony
funkcia 3 Typ-C Nabíjací Kábel
Kľúčové slová 3 bluetooth gamepad
Package Áno
Druh Gamepads
Typ Rozhrania USB
Kľúčové slová 2 Mobilný Herný Ovládač
Názov Značky mpow
Funkcia 4 LED Svetlo
Lítiová Batéria 1300mah
Pracovné Režimy pre PC/Android/Switch
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu pre PC/Android/Switch/PlayStation4 Gamepads
Certifikácia CE
funkcie 5 Odnímateľný Držiak Na Telefón
Herný Ovládač Spúšte pre PUBG/Fortnite/Pravidlá Prežitia,

Napísať recenziu

Mpow PC249 Bezdrôtový Herný ovládač Ovládač Gamepad s Držiaka Telefónu 40H výdrž Batérie Spúšťací Ovládač pre PC/Android/Switch

Mpow PC249 Bezdrôtový Herný ovládač Ovládač Gamepad s Držiaka Telefónu 40H výdrž Batérie Spúšťací Ovládač pre PC/Android/Switch

Mpow PC249 Bezdrôtový Herný ovládač Ovládač Gamepad s Držiaka Telefónu 40H výdrž Batérie Spúšťací Ovládač pre PC/Android/Switch Mpow Zaujímavosti 【 Ultra Dlhý Čas Prehrávania] Vyzýva Postavený s 1300mAh nabíjateľná

Súvisiace produkty