Joycon Repait Auta 3D Ovládač Náhrada za Nintend Prepínač Repair Tool L/R SL SR Tlačidlo Flexibilný Kábel

Novinka

€9.03

/ €11.43

Skladom

[xlmodel]-[custom]-[8888]

2 Pack Analógový 3D Joycon Nahradenie Ovládača pre Nintendo Prepínač, Joycon Repait Auta Prepínač joystick kompatibilné s Ľavej a Pravej Prepínač Radosť con Radič Plný NS Repair Tool Set

Nintendo Prepínač Radosť Con ovládač nahradenie repair tool kit funguje na Ľavej alebo Pravej radosti con ovládač, nahradí váš zničený, opotrebovaný, necitlivé alebo drift analógový ovládač. Perfektné riešenie, aby vaše radič späť do života!

Upgrade kvality, náš ovládača sú vyrobené špičkovou kompaktný materiál, kovový zámok pracky, namiesto toho, plastové spony, oteruvzdorné a je odolné, nie je ľahké zlomiť ako originál.

Odborné a úplné opravy opravy tool kit sú zahrnuté, 2 x nahradenie ovládača, 6 x skrutky, 1 x "Y" tri-krídlo skrutkovač, 1 x "+" cross skrutkovač, 1 x tweezer, 1 x vypáčte bare 1 x vypáčte nástroj a 6 x farebné thumbstick čiapky.

Jednoduchá inštalácia, prichádza s precízne skrutkovače a opravy nástroj súprav a vybavený 6 non-slip funkčné farebné thumbstick čiapky a hrať tak dlho, ako môžete bez pošmyknutia.

POZNÁMKA: Budeme sa snažiť poskytnúť prvotriedne služby a produkty, ak parcely prišiel rozbité&chýbajúce diely a položky, ktoré nie sú dobre fungovať, kontaktujte nás, radi by sme usporiadať vrátenie&výmenu. Prosím, kalibráciu ovládač pre Nintendo prepnúť nastavenie po inštalácii ak to záveje.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Štítky: joycon prepínač, herný ovládač pre free fire, joycon batérie držiak, joycon, radosť con nintendo prepínač, NINTENDO PREPÍNAČ, Ovládanie, ovládač pc, android gamepad, hra nintendo prepínač

Pôvod CN(Pôvodu)
Nintendo Model NINTENDO PREPÍNAČ
Názov Značky WUIYBN
Číslo Modelu Joycon Repait Auta Prepínač joystick
Typ Rozhrania USB
Kompatibilné Značka/Model Nintendo
Package Áno
Druh Gamepads

Napísať recenziu

Joycon Repait Auta 3D Ovládač Náhrada za Nintend Prepínač Repair Tool L/R SL SR Tlačidlo Flexibilný Kábel

Joycon Repait Auta 3D Ovládač Náhrada za Nintend Prepínač Repair Tool L/R SL SR Tlačidlo Flexibilný Kábel

[xlmodel]-[custom]-[8888] 2 Pack Analógový 3D Joycon Nahradenie Ovládača pre Nintendo Prepínač, Joycon Repait Auta Prepínač joystick kompatibilné s Ľavej a Pravej Prepínač Radosť con Radič Plný NS Repair Tool Set Nintendo Prepínač

Súvisiace produkty