45x21CM Veľké Pet Mačka Škrabe Vlnitej lepenky Brúsenie Pazúr Doska+Catnip Papier Pad preliezkami Škrabka Mat

Novinka

€5.52

/ €7.27

Skladom

Odrážky:

1、100% Bezpečný: Vyrobené zo 100% recyklovateľného vysokou hustotou, vlnitej lepenky a jedlé obilie lepidlo, to je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.

2、Multi-účel a Všestranný: Naša mačka pazúr doska môže byť použitá na presýpacie hodiny, zvyšok, škriabal sa, hrať sa a mačka odvzdušnenie, prevencia mačacie pazúry z poškriabaniu nábytku.

3、obojstranné Poškriabaniu: trojuholník dizajn tvorí plástu, vlnitý papier, ktorý je pevne usporiadané a stabilný, a je trvanlivé a odolné proti poškriabaniu, a nie je na škodu mačací pazúr.

4、dlhodobé Použitie: môžete pridať catnip zvýšiť intímny vzťah medzi vlastníkom a mačka, ktorá môže mačka šťastný a zbaviť stresu.

5、Praktické na Použitie: mačka môže hrať sa s ním, aj keď jeho majiteľ nie je doma. Mačka môže ventilovať svoj hnev na tento poškriabaniu rada škrabaním.

Popis:

Nie je to len mačka poškriabaniu rada, že môže priniesť veľa zábavy na mačku hviezda, nie len pre pazúry, môže byť použitý ako podstielku mat na zníženie ľahko vyčistiť, nie len môže spať a dať kométa pohodlný Spánok; môže pazúr na pazúry, aby sa zabránilo pazúry z toho, že je príliš dlhý, môže hrať hostiteľa môže sa aj zabávať sa, keď nie sú doma, môžu ventilovať, zlú náladu môže ventilovať svoje emócie a chytiť žiadne problémy.

Špecifikácia:

Modelovanie: vlnité

Materiál: vlnitého papiera

Veľkosť: okolo 450*55*210mm/17.72*2.17*8.27 v

Hmotnosť: cca 350 g

Balenie Zoznam:

1*Mačka Škrabe Pad

Poznámka:

1.Vzhľadom na ručné meranie, môže byť odchýlka 1-2cm.

2.Náhodné vzor

Štítky: rias lepidlo primer, mačka post poškriabaniu, catnip, cat tower, wall lezenie mačku, mačka mat poškriabaniu, kartónové scratcher, rada cat scratch, škrabka mačka lezenie, mačka škrabka

Typ 4 Mačka Škrabe hračka
Typ 3 Mačka Škrabe Príspevok
Hračky Typ Iné
Typ 2 Mačka Škrabe Pad
Typ 1 Cat Scratch Rada
Materiál vlnitý papier

Napísať recenziu

45x21CM Veľké Pet Mačka Škrabe Vlnitej lepenky Brúsenie Pazúr Doska+Catnip Papier Pad preliezkami Škrabka Mat

45x21CM Veľké Pet Mačka Škrabe Vlnitej lepenky Brúsenie Pazúr Doska+Catnip Papier Pad preliezkami Škrabka Mat

Odrážky: 1、100% Bezpečný: Vyrobené zo 100% recyklovateľného vysokou hustotou, vlnitej lepenky a jedlé obilie lepidlo, to je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu. 2、Multi-účel a Všestranný: Naša mačka pazúr doska môže

Súvisiace produkty