Mačka Škrabe Post Mat Pre Mačky Prírodný Sisal Ochranu Nábytku Nohy Stoličky Protector Pad Lezenie Na Strom Cat Scratch Rada

Novinka

€7.48

/ €10.25

Skladom

Odrážky: 1、RAJ PRE MAČKY: Na sisal cat scratch rada je hračka pre mačky na brúsenie pazúrov a hrať, a je rajom pre mačky. S tým, domov nábytok nebude trpieť!

2、BEZPEČNÉ A netoxické: veľkú časť tejto cat scratch rada je sisal, ktorý umožňuje mačka grind jeho pazúry a má malú myš, prívesok, ktorý priťahuje mačky pozornosť. Používame materiály, uistite sa, že nie je nič zlého pre mačky a členov rodiny.

3、POHODLNÉ A BITE-ODOLNÉ voči: môže To byť zložené, skladuje a prepravuje, veľmi pohodlné, skus-odolný proti poškriabaniu-odolný, šetrné k životnému prostrediu.

4、ELASTICKÉ LANO: úsek dĺžka elastické lano môže byť zvýšená na predchádzanie pádom a chrániť mačku pred poškodením.

5、4 FARBY K DISPOZÍCII: stopy mačiatko je pazúry sú pripojené na mačku deku. Je to veľmi roztomilé a priťahuje pozornosť, mačiatko.

Popis: je To druh cat scratch pad poškriabaniu deka nosenie-odolný bite-odolný scratcher brúsenie pazúrov doba pet poškriabaniu doska, ktorá je vyrobená z bielizeň. Nielen, že je to šetrné k životnému prostrediu a non-jedovaté, ale aj to je praktické a vysoko kvalitné.

Funkcie: 1.Na sisal cat scratch rada je hračka pre mačky na brúsenie pazúrov a hrať, a je rajom pre mačky. S tým, domov nábytok nebude trpieť!

2.Veľkú časť tejto cat scratch rada je sisal, ktorý umožňuje mačka grind jeho pazúry a má malú myš, prívesok, ktorý priťahuje mačky pozornosť. Používame materiály, uistite sa, že nie je nič zlého pre mačky a členov rodiny.

3.To môže byť zložené, skladuje a prepravuje, veľmi pohodlné, skus-odolný proti poškriabaniu-odolný, šetrné k životnému prostrediu

4.Elastické lano, úsek dĺžka môže byť zvýšená na predchádzanie pádom a chrániť mačku pred poškodením

5.4 farby sú k dispozícii, a stopy mačiatko je pazúry sú pripojené na mačku deku. Je to veľmi roztomilé a priťahuje pozornosť, mačiatko.

Parametre: Váha: cca 250g

Farba: khaki, sivá, žltá, čierna

Veľkosť produktu: o 45*30 cm/17.72*11.81 v

Materiál: ľan

Platné domáce zvieratá: mačka

Funkcie: prírodné chuti sisal, non-jedovaté a neškodné, skladacia Dôvody, pre mačku na brúsenie pazúrov: 1. Brúsenie pazúrov sa môže zrýchliť peeling staré klince a nové nechty rastú.

2. Tam je potné žľazy medzi mačacie pazúriky, ktoré môže rozptýliť jedinečnú chuť len na seba samého. Ako zviera s silný pocit území, opustí chuť na vlastných stránkach, brúsenie pazúrov.

Zoznam: 1 * cat scratch rada

Ak máte akékoľvek nespokojnosť alebo pochybnosti o našom produkte, kontaktujte nás prostredníctvom predávajúceho novinky v prvý raz. Sme vám uspokojivé riešenie do 24 hodín!

Štítky: loď dragon model, cat tower, wall lezenie mačku, mačka mat poškriabaniu, veľké mačky, stromy, dieťa miska lyžica, mačka led hračka, mačka cvičenie koliesko, mačka škrabka, horolezectvo

Feature1 To môže byť zložené, skladuje a prepravuje sa
Feature2 Elastické Lano
Názov Značky Peitten
Feature3 4 farby sú k dispozícii
Materiál Iné
Hračky Typ Iné

Napísať recenziu

Mačka Škrabe Post Mat Pre Mačky Prírodný Sisal Ochranu Nábytku Nohy Stoličky Protector Pad Lezenie Na Strom Cat Scratch Rada

Mačka Škrabe Post Mat Pre Mačky Prírodný Sisal Ochranu Nábytku Nohy Stoličky Protector Pad Lezenie Na Strom Cat Scratch Rada

Odrážky: 1、RAJ PRE MAČKY: Na sisal cat scratch rada je hračka pre mačky na brúsenie pazúrov a hrať, a je rajom pre mačky. S tým, domov nábytok nebude trpieť! 2、BEZPEČNÉ A netoxické: veľkú časť tejto cat scratch rada je sisal, ktorý

Súvisiace produkty