Stimulátor prostaty,dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Sexuálne Hračky pre Páry ,Masáž Prostaty,Sex Výrobky Silikónový,Butt Plug,Sex Shop.

Novinka

€18.57

/ €39.51

Skladom

O produkte:

1----------Vynikajúci materiál: 100 % Lekársky-silikónu, bez zápachu, bezpečné pre telo hladké a dostatočne vložiť riti ľahko.

2----------Dva konvexné body: 75 ° uhol dizajn, ohýbanie hlavu prostaty, dokonale zapadajú na análny štruktúra, medzitým konvexný dizajn robí tento análny plug zostať na mieste a nebojte sa, aby vypadnúť.

3----------Multi-vibračné módy: 9 nastaviteľné vibračné frekvencie efektívne stimuláciu prostaty a konečníka, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky a intenzity úpravou vibračných režimov.

4-----------Tiché vibrácie: Malé vibrácie rozsah robí zvuk pokojnej natoľko, že svoj súkromný čas nie je narušený. Užite si orgazmus čas sami, alebo s priateľkou/manželkou.

5------------Najlepšie pre začiatočníkov: Ak hľadáte prostaty masér, ktorý môžete použiť na prvý raz, to bude jeden z vaša najlepšia voľba. Guľka tvar a hrubé vypuklé tela, ľahko ťah a plného tela, ktoré urobia vašu citlivú oblasť efektívne získať stimulované.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné. (Prosím, neváhajte dať zlé preskúmanie alebo neutrálne komentár, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, veríme, že exchange vám umožní dosiahnuť lepšie výsledky. Vďaka)

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodný pre organizmus.

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: žena, pár vibrátor, kurva, kurva, testis prostaty masér, sexxx, zadok plug, massag prostaty, 2 v 1, sex, análny prútik, sm, sexshop

Názov Značky S-HAND
Komoditné Certifikácie Kvality 3C
Materiál Silikónové
Vibrácie Režim 9 vibračné frekvencie
Package Ochrana osobných údajov balík
Nabíjanie Metóda USB Nabíjanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu OK4
Položka Druh Vibrátory
Nepremokavé Áno
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Hluk Menej ako 40 decibelov
Vlastnosti Produktu Prostaty masér+vaginálne vibračná masáž
Druh G-Spot
Produkt materiálu Priateľské k pokožke silikónové
Veľkosť 4.7IN*3.7IN*1.1IN

Napísať recenziu

Stimulátor prostaty,dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Sexuálne Hračky pre Páry ,Masáž Prostaty,Sex Výrobky Silikónový,Butt Plug,Sex Shop.

Stimulátor prostaty,dospelých, Sexuálne Hračky pre Ženy Sexuálne Hračky pre Páry ,Masáž Prostaty,Sex Výrobky Silikónový,Butt Plug,Sex Shop.

O produkte: 1----------Vynikajúci materiál: 100 % Lekársky-silikónu, bez zápachu, bezpečné pre telo hladké a dostatočne vložiť riti ľahko. 2----------Dva konvexné body: 75 ° uhol dizajn, ohýbanie hlavu prostaty, dokonale zapadajú

Súvisiace produkty