SUCHÉ, DOBRE Odkladu Sex Produkty Predčasnej Ejakulácie Odkladu Sprej pre Mužov Penis Predĺžiť Sex Dlhotrvajúci Kondómy Obrúsky Trial Pack

Novinka

€9.80

/ €16.33

Skladom

Myslíte si, usilovať sa o vysoko kvalitný sexuálny život? Cítite sa bezmocný o svojom sexuálnom živote,? Snažil mnoho spôsobov, ale stále nie je možné uspokojiť ju? Chcete trvať dlhšie, aby jej ukázal svoju silu?

Krok 1 > Shake fľaše pred použitím, aby sa ingrediencie, potopenie.

Krok 2 > Vzťahujú na žaluďa a coronal groove. Platia 3 alebo viac spreje, ale nie viac ako 5 - môžete experimentovať s tým, ako veľa spreje je ideálny pre vás.

Krok 3 > Rub v malom mandľový-veľký kruh okolo 3 minút. Snažte rub všade - chceme zostať cielené tak sa pustí do nervových zakončení.

Krok 4 > R ub penis s oneskorením obrúsky, kým je to v suchu.

Krok 5 > Byť relaxovať a počkajte asi 30 minút, kým nie je úplne vstrebáva do pokožky.

Krok 6> Nosenie dlhodobé kondóm, aby si okamžité potešenie.

Upozornenie:

1. Čisté penis pred použitím, aby sa zabránilo alergie spôsobené bakteriálnou infekciou.

2. Skladujte v chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného svetla.

3. Mixedly používať s inými značkami NIE je navrhované.

4. Vyhnite sa kontaktu s očami. Tento výrobok nepoužívajte, ak vy alebo váš partner je alergický (citlivé) na lokálne anestetiká alebo inú z uvedených zložiek. Nepoužívajte na rozbité alebo zapálenú pokožku. Q&A 1> Ako Je Sex Cítiť Po Použití?

Nebojte sa. Stále budete cítiť radosť s sexuálnej stimulácie. DRYWELL sex odkladu sprej funguje na zníženie citlivosti nervových. To znamená, že bude trvať dlhšie a stále cítiť intímne telesné pocity vrátane dotyk a zvyšujú vzrušenie.

2> Je Vhodný Pre Orálny Sex?

DRYWELL Sex Odkladu Sprej je vyrobený z omeškania, výťažky z rastlín a zvierat. Sprej neobsahuje alkohol a všetky spermicídy. Je to absolútne bezpečný a vhodný pre orálny sex. S miernym vzorec, DRYWELL sprej má žiadna závislosť, č stimuluje neuróny a žiadne vedľajšie účinky.

3> Ako Dlho Bude, Aby Som Sa Naposledy?

Každý je iný. Ale skúste 3 spreje začať. Ak nebudete trvať tak dlho, ako potreby, skúste extra sprej nabudúce a nepresahujú 5 spreje celkom.

4> Bude Penis Sa Znecitlivenie Po Použití?

DRYWELL odkladu sprej neobsahuje Lidokaín, ktorý spôsobuje necitlivosť, tak vám vydrží dlhšie v posteli, dáva maximálnu pocity.

5> Je To Užitočné Pri Liečbe Predčasnej Ejakulácie Alebo Sexuálna Impotencia?

Sexuálna impotencia je poruchy erekcie. A predčasnej ejakulácie je spôsobené tým, vysoká citlivosť penisu. DRYWELL odkladu sprej pomáha predĺžiť ejakulácie.

Ste oprávnený vrátiť a dostať vrátenie peňazí do 7 dní od prevzatia tovaru bez uvedenia dôvodu. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a poštovné náklady znáša kupujúci.

Ak účinok nespĺňa vaše očakávania, prosím kontaktujte nás a získajte pomocou odporúčaní. DRYWELL zaručuje plnú náhradu bez vrátenie položka raz potvrdzujúceho, že to nie je účinný na vás.

Ak ste objavili chybu na položku, prosím informujte DRYWELL s poskytovaním vaše číslo objednávky počas záručnej doby. Budeme nahradiť objektu zadarmo.

Ak zistíte, že váš produkt je chybný mimo záručnej doby, alebo ste stratili doklad o kúpe, prosím, kontaktujte DRYWELL získať 50% zľavu na nákup nového zariadenia.

Štítky: latex sex oblek, moje sexuálne hračky, pravidlo odkladu, predčasné ejacul, sex hračky, 16 vinyl, afrodiziakum, med, oneskorenie pre mužov sprej, kohút, condon

Názov Značky Dobre uschnúť
Vedľajší účinok Žiadne Vedľajšie Účinky
pre ľudí Muž
Nemravný Obrázok No
Čas Použiteľnosti 3 rokov
Function1 Zabrániť Predčasnej Ejakulácie
Materiál Čistá Voda, Epimedium Extrakty, Maca Extrakty, C040, Glycerín
Aplikácia Sex, Análny Sex, Orálny Sex
So Sexuálnym Podtextom No
Function2 Zvýšenie Výkonu
Položka Druh Mazivá

Napísať recenziu

SUCHÉ, DOBRE Odkladu Sex Produkty Predčasnej Ejakulácie Odkladu Sprej pre Mužov Penis Predĺžiť Sex Dlhotrvajúci Kondómy Obrúsky Trial Pack

SUCHÉ, DOBRE Odkladu Sex Produkty Predčasnej Ejakulácie Odkladu Sprej pre Mužov Penis Predĺžiť Sex Dlhotrvajúci Kondómy Obrúsky Trial Pack

Myslíte si, usilovať sa o vysoko kvalitný sexuálny život? Cítite sa bezmocný o svojom sexuálnom živote,? Snažil mnoho spôsobov, ale stále nie je možné uspokojiť ju? Chcete trvať dlhšie, aby jej ukázal svoju silu? Krok 1 > Shake fľaše

Súvisiace produkty