Skladacie Wc Bidet Ženy Popôrodná Vaňa Wc Sedadlo Samočistiaci Hip Irigátor Perineum Namáčanie Vaňou Liečba Hemoroidov

Novinka

€9.63

/ €13.76

Skladom

Na Pawaca Sedacie Kúpele široký, tvarované hrany, aby sa poskytujú väčšie pohodlie, a hodí sa na všetky štandardné komody. Funkcie otvory v miske ak chcete zabrániť náhodnému pretečeniu. Na Sedacie Kúpele je ideálny pre poskytovanie úľav pre post-episiotomy pacientov.

[NAJVIAC ODOLNÉ A POHODLNÉ SEDACIE KÚPELE]- -Premium zdravý a bezpečný materiál,BPA free. Nie obyčajný plast,vysokopevnostnej,Tvrdý & non-roztržka, užívanie. Jedna dávka tvárnenie,hladký na dotyk, pohodlná na použitie. [VYHOVUJE VÄČŠINE ŠTANDARDNÝCH WC SEDADLO A COMMODE STOLIČKY] - Veľkosť:39*12*36 cm/15.4*4.7*14.1 Palec. Tvar, ktorý sa zmestí do väčšiny štandardných wc sedadlo a commode stoličky. [ŽIADNU ŠANCU VYLIATIA]- -Funkcie 4 späť multi ventilačné otvory a odolný prevencie otvor na prednej strane, ktorý je offset, aby sa zabránilo tie časy, keď ste sa preceňujú svoje hladinu vody. [ĽAHKO SA ČISTÍ a SKLADUJTE]- -Wc sedacie kúpele silné super hladký povrch, veľmi jednoduché na čistenie po použití. Skladací dizajn pre ľahké skladovanie a úspora priestoru. [IDEÁLNY PRE MUŽOV A ŽENY]- -okrem post-episiotomy pacientov a hemoroidy chorých, na Sedacie Kúpele môžu poskytnúť úľavu pre pacientov, ktorí trpia post-partum nepohodlie alebo bolesť, a iné bolesti, svrbenie a nepríjemné pocity z iných podmienkach v oblasti konečníka a genitálií oblastiach.

Funkcie:

1.Zdravé materiál, BPA free, netoxický a bez zápachu. 2.Pohodlné skladovanie, skladacia konštrukcia, šetrí priestor. 3.Háčik design, môžu byť priamo pripojené k stene, aby to suché a hygienické. 4.Proti pretečeniu, pretečenie otvor dizajn, nie je potrebné sa obávať, že by pretekala voda, priamo do wc. 5.Bezplatne dať na záchod, môžu byť použité pre lenivé ženy, tehotné ženy, muži s hemoroidy, ľudia s zranenie nohy, starých ľudí, atď.

Špecifikácia:

Materiál: PP-TPR Veľkosť:39.5*36.5*12.3 CM/15.4*4.7*14.1 Palec. Farba:Ružová/Zelená Hmotnosť: cca 350 g

Balenie obsahuje:

Wc sedacie kúpele*1

Štítky: spa whirlpool, dospelých, bazén, vaňa, hračka bathtube, 108 malá, spálne, gauč, pre kúpeľ a sauna, vaňa zložiť, hot sexy ženy foto, vaňa, Bidet Wc

Funkcia Skladom
Druh Vane
Veková Skupina Dospelí
Produkt Všeobecné Vaňa Barel
Materiál Plastové
POKRYTIE Bez Veka
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Skladacie Wc Bidet Ženy Popôrodná Vaňa Wc Sedadlo Samočistiaci Hip Irigátor Perineum Namáčanie Vaňou Liečba Hemoroidov

Skladacie Wc Bidet Ženy Popôrodná Vaňa Wc Sedadlo Samočistiaci Hip Irigátor Perineum Namáčanie Vaňou Liečba Hemoroidov

Na Pawaca Sedacie Kúpele široký, tvarované hrany, aby sa poskytujú väčšie pohodlie, a hodí sa na všetky štandardné komody. Funkcie otvory v miske ak chcete zabrániť náhodnému pretečeniu. Na Sedacie Kúpele je ideálny pre poskytovanie úľav pre

Súvisiace produkty