2020 10MHZ SÍNUSOVÁ VLNA GPS Disciplinovaný HODINY GPSDO + Distribučný zosilňovač OCXO

Novinka

€77.55

/ €106.24

Skladom

2020 10MHZ SÍNUSOVÁ VLNA GPS Disciplinovaný HODINY GPSDO + Distribučný zosilňovač OCXO

Špecifikácia:

- Mode:PLL-GPSDO

- VÝKON:DC11.7-12.9 V/ 0,1 Hz,mimo:frekvencia odchýlka accuary Balík obsahuje:

- 1 x PLL-GPSDO GPS Skrotiť Disciplinovaný Hodiny

- 1 x Anténa

- 1 x Napájanie

Veľkoobchod a Hromadné Objednávky

Ponúkame viac zľava pre whoesale objednávok a hromadné objednávky. Ak potrebujete viac kusov, prosím, pošlite nám dotaz na tejto stránke, a odpovieme vám čoskoro.

Spôsob Platby A Prepravy:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, T/T. Tiež väčšina hlavné kreditné karty sú prijateľné cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) spracujeme väčšinu objednávok do 48 hodín po platbe na overenie a ponúknuť sledovanie NIE. pre každú objednávku (predávajúci môže doplniť len sledovania Č. na objednávku po 24 hodín od kupujúceho platbu.)

3) Podpora Na Celom Svete Doprava. (s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie).

4) Niekoľko DHL/Fedex Sledovania Č. môžu byť zmenené po položka prichádza do hong kong (napr.máme loď položky v piatok a vyplňte sledovania Č. na objednávku,ale sledovania Č. môžu byť zmenené v pondelok, kedy Zásielku príde v Hongkong).

5) Služba Tranzitu Času poskytol dopravca vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas dovolenkovej sezóny.

6) Ak ste nedostali vašu zásielku v primeranom dní od zaplatenia, prosím, nemajte strach a obráťte sa na nás prvý (prosím, láskavo nedávajú nám negatívnej spätnej väzby, než sa obrátite na nás. Veľmi pekne vám ďakujem!) Budeme sledovať zásielky a odpoveď, ktorú veľmi skoro. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba:

1) Budeme udržiavať vysoký štandard excelentnosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Viete, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Úprimne oceniť, ak máte nejaké problémy, o položiek, kontaktujte nás prosím najprv o pomoc pred tým, než nás negetive spätnú väzbu. Ďakujeme!

Iné problémy, ktoré by sme mali spomenúť:

1) Pre kupujúcich z ruskej Federácie, prosím ponúkajú meno a priezvisko ako politika vyžaduje. Inak, kuriér vám nie vyzdvihnúť balíček. Ďakujem.

2) Pre kupujúcich z ruskej Federácie, Argentína, Ukrajina, položka môže byť nakoniec dodaný EMS pre komplexné colné vyhlásenie aj keď sa rozhodnete DHL/Fedex na začiatku.

3) Pre kupujúcich z Brazílie,plsease ponúkajú Daňové Číslo, Ak chcete, aby sa loď, DHL/Fedex,alebo tovar vám bude dodaný EMS hoci sa rozhodnete DHL na začiatku.

Štítky: disk ultrazvukové, modul spektrálny analyzátor, gpsdo, ocxo, 10MHz, pilot somfy, 8 zosilňovač, zdroj hluku, analyzátor spektra, fft spektrum analyzer

Ovládanie Kanálov 2 Kanálov
Gyro 0
Číslo Modelu 0
Rozsahu 1
Režim PLL-GPSDO
Štát Montáž Takmer Hotový
Názov Značky TZT
GPS ANT POWER DC3.3V
Funkcie Slot
Max Rýchlosť 0

Napísať recenziu

2020 10MHZ SÍNUSOVÁ VLNA GPS Disciplinovaný HODINY GPSDO + Distribučný zosilňovač OCXO

2020 10MHZ SÍNUSOVÁ VLNA GPS Disciplinovaný HODINY GPSDO + Distribučný zosilňovač OCXO

2020 10MHZ SÍNUSOVÁ VLNA GPS Disciplinovaný HODINY GPSDO + Distribučný zosilňovač OCXO Špecifikácia: - Mode:PLL-GPSDO - VÝKON:DC11.7-12.9 V/ 0,1 Hz,mimo:frekvencia odchýlka accuary Balík obsahuje: - 1 x PLL-GPSDO GPS

Súvisiace produkty