Nové 3D Tlačiarne Dual Drive Vytláčacie Vysoký Výkon pre KUTILOV, 3D Tlačiarní

Novinka

€8.08

/ €16.16

Skladom

Nové Anet Bowdenových Vytláčacie BMG vytláčacie pre Btech Dual Drive Vytláčacie Vysoký Výkon pre 3D tlačiarne MK8

DVAKRÁT PREVODOVKA, DVAKRÁT ZÁBAVA

Konvenčné vytláčacie zvyčajne má iba jednu jednotku, výstroj a sprievodca ložisko, ktorá spôsobuje, že chýbajú z griping sily s vlákna a viesť k zlej kvality tlače. Dva hnacie kolesá grip vlákna z každej strany, poskytuje robustný a spoľahlivý zdroj do hotend. Z bežných materiálov, ako CHKO a ABS na pružné vlákna, ako TPU alebo TPE, dual-drive gears of the Vytláčacie môžu dodať v súlade tok žiarovky v oboch direct drive alebo Bowdenových konfigurácie.

ĽAHKO NASTAVITEĽNÉ NAPÄTIE

Na Vytláčacie je navrhnutý na otváranie gombík na strane, ktorá má jednu z dual-jednotka prevodovky. Tento gombík je uzavretá s jar-napnutý thumbscrew. Tento thumbscrew umožňuje presnú napätie jednotky prevodovky pre správne držať na vlákna, so schopnosťou uvoľniť napätie a jednoducho naložiť alebo vyložiť vlákna. Všetko, čo musíte urobiť, je vytiahnuť preč z vytláčacie tak, že jar bude komprimovať len toľko, aby sa uvoľnil tlak na materiál, prenájom, môžete ľahko kŕmiť priamo do hotend.

VIACERÉ MOŽNOSTI MONTÁŽE

Bowdenových alebo Direct drive? Na vytláčacie je zhotovený, a to buď pre nastavenie s montážny otvor na spodnej časti pre E3D hotend alebo groove mount pre Bowdenových rúry. Light-hmotnosť štýl Dual Drive vytláčacie je to užitočné pre priamy pohon konfigurácie. Je to preto, lebo to pomáha znížiť nástroj vedúci hmotnosť. So zapaľovačom, vedúci znamená, tlačiareň sa môže pohybovať rýchlejšie, keď nie obetovania exactness alebo kvalitou tlače z dôvodu zakolísania.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

• Vlákna s priemerom podporované: 1.75 mm • Hmotnosť (bez motora): 75g • E-krok hodnota: 415 • Kompatibilný stepper motor: Nema17 (5 mm hriadeľ) • Prevodový Pomer: 3:1

DUAL DRIVE Vytláčacie Inštalácia

Je to jednoduchý spôsob, ako nainštalovať dual drive vytláčacie, trvá len 6 krokov. 1. Odstráňte pôvodnú vytláčacie. 2. Odstráňte staré výstroj z motora. 3. Nahradiť ho novým výstroj a zaistite skrutkou, pozor smer prevodovky. 4. Elektromotor späť opatrne. 5. Miesto vytláčacie na vrchole. 6. Upevnite tri nové skrutky sme poskytli.

Kalibrácia Dual Drive Vytláčacie

Štandardné Marlin Ovládací Panel

Môžete to urobiť tým, Ovládanie => Motion - > Kroky /mm => E Kroky, /mm a zadajte hodnotu, 415. Potom skúste vytlačiť model, ak si hotend pod vytláčanie alebo cez vytláčanie, prosím, kalibrácia a nastavenie E Krokov /mm spôsobom.

Iné Tlačiarne

Kontaktujte, prosím, tlačiarne, služieb a zistite, či môžete zmeniť E krokov/mm.

Tipy

Namiesto ťahanie od Prívodu vytláčacie, vytiahnite zo zásuvky. Toto je pomôcť zabrániť vlákna z odkrvovacieho v vytláčacie. Keď to budete robiť za studena ťahanie, žiarovky je zvyčajne viac podstatné na špičke. Takže, ak si vytiahnuť z PTFE trubice strane, bude to trvať tenký strane vlákna cez vytláčacie výsledkom je jednoduché pre atómovú vytiahnuť a odblokovanie tryska.

BMG DUAL OVLÁDAČ VYTLÁČACIE SKUTOČNÉ FOTOGRAFIE

Štítky: titan extrud, 1 vytláčacie, bmg motora, kancelárske práce, mazivo tepelnej, anet upgrade, gt2560, anet a6 moc, prusa 3d tlačiarne urob si sám, 17hs4023

QC test 1 1 pred odoslaním
Pôvod CN(Pôvodu)
Model A001
Číslo Modelu A001
Názov Dual Ovládač Vytláčacie
Kvalita Triedy
farba čierna
Záruka 1 Rok
Kompatibilné Pre BMG Dual Ovládač Vytláčacie
Hmotnosť 100g
Položka Druh Vytláčacie
Názov Značky Anet

Napísať recenziu

Nové 3D Tlačiarne Dual Drive Vytláčacie Vysoký Výkon pre KUTILOV, 3D Tlačiarní

Nové 3D Tlačiarne Dual Drive Vytláčacie Vysoký Výkon pre KUTILOV, 3D Tlačiarní

Nové Anet Bowdenových Vytláčacie BMG vytláčacie pre Btech Dual Drive Vytláčacie Vysoký Výkon pre 3D tlačiarne MK8 DVAKRÁT PREVODOVKA, DVAKRÁT ZÁBAVA Konvenčné vytláčacie zvyčajne má iba jednu jednotku, výstroj a sprievodca ložisko,

Súvisiace produkty