Doprava zadarmo Elektrické Podlahové Kúrenie, priestorový Termostat 220V 16A Regulátor Teploty 3M sondy

Novinka

€8.99

Skladom

Elektrické Podlahové Kúrenie, priestorový Termostat Manuálne Teplé Podlahy Kábel Použiť Termostat 220V 16A Regulátor Teploty 3 M podlahovej sondy

OADOBA Elektronika tiež ponúkajú jednoduché ZAPNUTIE/VYPNUTIE termostaty. V5 bola známa už niekoľko rokov na Európskom trhu pre jeho osvedčenú kvalitu a spoľahlivosť.

Úvod

V V5.XX sa používa pre 2-poloha ovládacieho prvku s on/off, výstup pre kontrolu teploty pomocou NTC snímača umiestnené externe alebo interne v termostat

Termostat sa získava teplota v miestnosti s jeho vstavaný senzor alebo podlahový snímač, a kúrenie kontakt zavrieť, keď teplota v miestnosti klesne pod zvolené nastavenie.

Aplikácia

Na kontrolu teplej vody (poschodie) vykurovacie systémy a priame elektrické vykurovacie systémy, ktoré sa používajú v Komerčných budovách, Bytových domoch, Ľahkých priemyselných budov...

Funkcie

LED indikátor je svetlo, keď je zapnuté kúrenie

S manuálnym spínačom a gombík pre jednoduché ovládanie

Zapne/vypne kontrolu výstup pre vykurovacie zariadenia

Typy Tabuľka: Typy

Zaťažovací Prúd

Metódy Merania Teploty Aplikácie V5.03 3A Mimo Senzor

Vykurovacieho kábla a

ostatné moc teplo

zaťaženie V5.03I 3A Vnútri Snímača V5.03D 3A

Mimo & Vnútri Senzory V5.16 16A Mimo Senzor V5.16I 16A vo Vnútri Snímača V5.16D 16A

Mimo & Vnútri Senzory

Technické údaje: Napätie: AC230V spotreba Energie: 5VA regulácia Teploty rozsah: 5~40 °c Teplotný rozsah rozsah: 25~55 °c režim šetrenia Energie, teplota: 5°c Teplota odchýlka: ±0.5 K teplota Okolia:

-5~50 °c Podlahové čidlo:

3 Meter

YueQing Oadobo Automatické Technology Co., Ltd sa nachádza v meste Yueqing, ktorá je veľmi známa pre výrobu "Nízke Napätie Aplikácie" v Číne. Zameriavame sa na výrobu HVAC izbového termostatu.

Hlavným produktom vrátane : Jednoduché kúrenie termostat , Non-programovateľný , digitálneho termostatu , Dotknite sa na obrazovke termostatu , Wifi, kúrenie termostat.

OADOBO priestorový termostat prešli CE a ROHS .Vlastní viac ako 50 patentov dôkazy naše vysoko účinné R&D schopnosti. Výberom starostlivo kvalifikovaných dodávateľov a využívať výhodné logistickej siete, môžeme zaistiť na vykonanie všetkých príkazov na čas kombinácii s najvyššie možné množstvo presnosť.

OADOBO je schopný prispôsobiť výrobky individuálne pre každý z našich zákazníkov, aby splnenie ich rôznorodé požiadavky. A tak sme sa hlavne export OEM/ÓDA služby. Okrem Čínskej pevnine, sme už majú skúsenosti v exporte do Austrália, Chorvátsko, Nemecko, Hongkong, Izrael, Nový Zéland, Poľsko, Rusko a veľká BRITÁNIA.

V adaptácie systémami, ako "Vedecké Riadenie a Úverové Operácie" je základom pre vytvorenie pevných vzťahov s našimi zákazníkmi. Budeme sa snažiť v našich silách, aby poskytovali príjemný, rýchly a efektívny servis pre vás.

Menej

Štítky: inteligentný termostat, podlahy tepla, termostat, elektrické podlahové vykurovanie, kúrenie podlahové, elektrický podlahový termostat, keveno termostat elektrické podlahové, kúrenie podlahové termostat, teplo pad, teplo termostat

Materiál Anti-horľavý PC +ABS
Číslo Modelu M5.16
Podlahové Vykurovanie Typ Časti Podlahové Vykurovanie Termostaty
Druh Podlahové Kúrenie Časti

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Elektrické Podlahové Kúrenie, priestorový Termostat 220V 16A Regulátor Teploty 3M sondy

Doprava zadarmo Elektrické Podlahové Kúrenie, priestorový Termostat 220V 16A Regulátor Teploty 3M sondy

Elektrické Podlahové Kúrenie, priestorový Termostat Manuálne Teplé Podlahy Kábel Použiť Termostat 220V 16A Regulátor Teploty 3 M podlahovej sondy OADOBA Elektronika tiež ponúkajú jednoduché ZAPNUTIE/VYPNUTIE termostaty. V5 bola známa už

Súvisiace produkty