3ks/veľa Bavlna Pánty Pevné dámske Nohavičky Pohodlie Bielizeň Koži-priateľský Nohavičky Pre Ženy Sexy Low-Rise Pánty Intimates

Novinka

€3.51

/ €6.28

Skladom

VEĽKOSŤ GRAFU(CM)

M---Pás:62 Rozkroku:20

L---Pás:66 Rozkroku:21

XL---Pás:70 Rozkroku:23

Teplé Tipy : 1.Pre svoje zdravie , môžete zmeniť váš bielizeň každé 3 monthes . 2.Môžete si vybrať farbu chcete, ak farba zoznam nechcem ukázať .

Asi po predaj

1:Ak máte problémy vo výrobku, ako sú problémy s kvalitou, omyl, veľkosť, atď., pred priniesť do sporu. Najprv nás kontaktujte. Sme profesionálny tím predaja, budeme sa zaoberať vaším problémom v čase. Spokojnosť zákazníkov je našou prvoradou úlohou, a dáme vám o uspokojivú odpoveď.

2:Ak ste nedostali váš produkt do 50 dní po splatnosti, dátum dodania bude viac. Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať v čase rozšíriť ochranu čas pre vás. Spokojnosť zákazníka je náš prvý cieľ.

O Veľkosti a Farby

1:veľkosť používame, je Ázijských veľkosť, Veľkosť menej než Spojené Štáty a Európa. Ak si nie ste istí správnu veľkosť, potrebujete určiť svoju veľkosť. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

2:Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Prosím, láskavo to pochopiť. Avšak, ak si myslíte, že tovar prijatý, je zle farbu, kontaktujte nás prosím v prvom rade skontrolujte, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

O Zásielke

1:Ak chcete povoliť každý zákazník obdržať jeho/jej produkty uspokojivo a vyhnúť sa zbytočnej straty, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platbou, tak, aby sa zabezpečilo bezpečné a rýchle dodanie.

2:Keď sme skončili kontrole kvality výrobku, výrobok bude zabalené a odoslané, prosím, trpezlivo čakať.

3:dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok, najmä počas sviatkov sa môže líšiť, a to je do značnej miery závisel od dopravcu. Takže nemôžeme garantovať. Avšak, napriek tomu, že my sa budeme snažiť, do ktorého chcete odoslať položku v čo najkratšom čase.

O Spätnú Väzbu

1:snažíme sa o 100% našich zákazníkov.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,úprimne dúfam, že si môžete nechať nám päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, pretože to je veľmi dôležité pre nás, a neustále nás povzbudzujú, aby poskytli dlhodobé služby. Avšak, ak ste nám žiadne neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás najskôr, pretože sme pevne presvedčení, že akékoľvek otázky týkajúce sa tohto projektu môže byť vyriešený prostredníctvom aktívneho a úprimnú komunikáciu a snažiť sa pracovať pre konečné spokojnosť.

O Nás

1:Všetky informácie od zákazníka budú zodpovedané v pracovný deň. Ak ste nedostali žiadnu odpoveď v stanovenom čase, môžete ju poslať znova, a my vám odpovedať na vašu otázku, akonáhle je to možné.

2:garantujeme, že každý zákazník kontaktné informácie sú dôverné a nebudú nikdy povedať tretích strán.

3:Máme vlastnú továreň, sme poskytujú nielen predaj, ale aj veľkoobchod a prispôsobiť. Ak potrebujete veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás, my vám lepšiu cenu.

Štítky: biely sexy nohavičky, spcity sexy nohavičky, sexy nohavičky toon, sexy nohavičky batožinového priestoru, sexy nohavičky veľké, jednoduché sexy nohavičky, sexy nohavičky phalos, sexy drobné nohavičky, výplň sexy nohavičky, sexy nohavičky teens

Remienkových 4 Sexy Nohavičky
Rozkroku Bavlna Rozkroku
Dekorácie Duté Sa
Remienkových 3 Priedušný,Pohodlné,Mäkké
Occassion spodná bielizeň ženy
Vzostup Typ low-Rise
Číslo Modelu A7641
Položka Druh Nohavičky
Vek Dospelý
Remienkových 5 dámske nohavičky
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No
Nohavičky typu 1 Bezšvové Nohavičky
Štýl Sexy,Móda
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť M/L/XL
Remienkových 7 dámske spodky
Materiál Polyester
Remienkových 2 ženské spodné prádlo
Remienkových 6 dámske spodné prádlo
Vzor Typ Pevné
Pohlavie ŽENY
Nohavičky Typu Nohavičky
farba Čierna/Skin/Svetlo Ružová/Pink/Svetlo Šedá /Šedá/Zelená/Fialová
Hmotnosť 0.1Kg
Materiálové Zloženie Nylon,Bavlna

Napísať recenziu

3ks/veľa Bavlna Pánty Pevné dámske Nohavičky Pohodlie Bielizeň Koži-priateľský Nohavičky Pre Ženy Sexy Low-Rise Pánty Intimates

3ks/veľa Bavlna Pánty Pevné dámske Nohavičky Pohodlie Bielizeň Koži-priateľský Nohavičky Pre Ženy Sexy Low-Rise Pánty Intimates

VEĽKOSŤ GRAFU(CM) M---Pás:62 Rozkroku:20 L---Pás:66 Rozkroku:21 XL---Pás:70 Rozkroku:23 Teplé Tipy : 1.Pre svoje zdravie , môžete zmeniť váš bielizeň každé 3 monthes . 2.Môžete si vybrať farbu chcete, ak farba

Súvisiace produkty