Dievčatá Šaty Cosplay Snowflake Princezná Šaty Pre Deti Anniversaire Kostým Batoľa, Dieťa Dievčatá Party Šaty

Novinka

€4.90

/ €6.99

Skladom

Produkty: Detské Šaty MIN: 1pcs/veľa, môžete Si vybrať akúkoľvek farbu, Veľkosť: 90(2T) 100(3T) 110(4t-taktné) 120(5T) 130(6T) ( môžete Si vybrať veľkosť, čo chcete) Farba: 85-98% Podobné obrázky , ale tam bude málo farebný rozdiel vzhľadom na iné monitory a svetlá Dopravy: EMS, UPS, DHL, Čína vzduchu post, Čína príspevok air mail tiež podporované, aby Rusko,Turecko,Brazília. Poznámka: Ak kombináciu s našou iné položky pre LACNEJŠIE kombinovať prepravné náklady, pls.kontaktujte nás pre photoes. ak si objednáte $300,majú voľný EMS alebo DHL

Farba Nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Zásielky:

My vám pošleme zásielku od ČÍNY VZDUCHU POST zadarmo. Nomorly môžete získať pozemok v 4 týždňov. Ak nechcete dostávať pozemok v 4 týždne,pls kontaktujte nás,budeme sledovať zásielku.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: veľkonočné dievča oblečenie, pás deti santa, snowflake kostým deti, snehová vločka biela baby šaty, roztomilý dom, veľkonočné dievča, loptu deti, flamingi kostým dieťa, deti fleece vesta, luk šaty šaty pre dievčatá

Golier Kolo golier
Názov Značky shengmeihao
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Dĺžka Šiat Podkolienok
Rukáv Štýl Pravidelné
Štýl "Európsky a Americký Štýl
Vstavaný Podprsenka Nie je
Oddelenie Meno Deti
Vzor Typ BODKA
Dekorácie vzor
Textílie Typ Broadcloth
Silhouette A-LINE
Pohlavie Dievčatá
Materiál Bavlna

Napísať recenziu

Dievčatá Šaty Cosplay Snowflake Princezná Šaty Pre Deti Anniversaire Kostým Batoľa, Dieťa Dievčatá Party Šaty

Dievčatá Šaty Cosplay Snowflake Princezná Šaty Pre Deti Anniversaire Kostým Batoľa, Dieťa Dievčatá Party Šaty

Produkty: Detské Šaty MIN: 1pcs/veľa, môžete Si vybrať akúkoľvek farbu, Veľkosť: 90(2T) 100(3T) 110(4t-taktné) 120(5T) 130(6T) ( môžete Si vybrať veľkosť, čo chcete) Farba: 85-98% Podobné obrázky , ale tam bude málo farebný rozdiel vzhľadom

Súvisiace produkty