Hrať Opravy Nástroj Hračka Sada pre Deti Skrutkovač Roleplay Batoľa Playhouse Hra pre Deti M09

Novinka

€7.89

/ €15.79

Skladom

Hrať Opravy Nástroj Hračka Sada pre Deti Skrutkovač Roleplay Batoľa Playhouse Hra pre Deti M09

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Zdravé materiál: Tento predstierať, že hrať hračka sada je vyrobená z ekologicky a bezpečného plastu, takže nie je potrebné sa obávať o bezpečnosť vašich detí pri hraní hračky.Tento kit nie je vhodný pre deti do 3 rokov.Prosím, použite ich v sprievode rodičov.

2. Zlepšiť sociálne zručnosti : základy komunikácie, kooperácie a spolupráce; podporuje dôveru, priateľstvo, a rozvoj reči.

3. Inteligentný školenia: Pomáhajú rozvíjať detskú myseľ, kreativitu a myslenie, schopnosť a trénovať ich ruka-oko-koordinácia a ručné flexibilitu ich vlastnej prevádzke.

4. Predstavivosť & Tvorivosti : Podporuje imitative a imaginárnej hrať; podporuje živé príbehy rozprávajú, hranie rolí, a kreativitu.

5. Playhouse hračka: Ideálne pre strany, predstierať, hranie rolí, školskej triede, Vďaka Dať Vianočný Darček k Narodeninám a viac!!! Vytvoriť hodín zábavy.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Packge Zahŕňa:

Štýl 1: 21pcs/Set

Štýl 2: 28pcs/Set

Štýl 3: 34pcs/Set

Štýl 4: 39pcs/Set

Balenie Obsahuje:

1 nastavte x Hrať Opravy Nástroj Hračka

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: modulárny obraz vesmíru, Playhouse hračka, kidd záhradné hračky, playhouse, pražené skrutkovača nastavte, smoby playhouse uk, hrubý skrutkovača nastavte, roleplay sexy, skrutka auto hračky, deti play doh nástroje

Upozornenie ŽIADNE
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Pohlavie Unisex
Materiál Plastové
Názov Značky Silný-Toyers
Číslo Modelu 250175
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Záhradné Náradie Hračky

Napísať recenziu

Hrať Opravy Nástroj Hračka Sada pre Deti Skrutkovač Roleplay Batoľa Playhouse Hra pre Deti M09

Hrať Opravy Nástroj Hračka Sada pre Deti Skrutkovač Roleplay Batoľa Playhouse Hra pre Deti M09

Hrať Opravy Nástroj Hračka Sada pre Deti Skrutkovač Roleplay Batoľa Playhouse Hra pre Deti M09 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie. 2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek

Súvisiace produkty