36V 350W 8 PALCOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTER STRIEDAVÉ HUB MOTOR AUTA S LCD DISPLEJOM WUXING PLYN DIY ELEKTRICKÝ SKÚTER MESTA 7 XL

Novinka

€142.59

/ €158.43

Skladom

36V 350W 8 PALCOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTER STRIEDAVÉ HUB MOTOR AUTA S LCD DISPLEJOM WUXING PLYN DIY ELEKTRICKÝ SKÚTER MESTA 7 XL

Poznámka:

1 ). Tento kit je pre vysoké rýchlosti vozidla, rýchlosti motora je rýchle, ale jeho krútiaci moment je malé, takže to nie je dobré pre nízke rýchlosti projektu.

I f neviete, čo motorových budete musieť použiť, prosím, neváhajte a opýtajte sa ma.

----------

2 ). Motor hub šírka je o 65mm, takže vaše vozidlo, vidlicové vnútri šírka by mala viac ako 65mm, prosím, potvrďte.

----------

3 ). Tento motor môže bežať najrýchlejšie (asi 35 km/h), ak ložnej hmotnosti menej ako 75kg, a ak hmotnosť viac ako 75kg, rýchlosť bude pomalší.

----------

4 ). Rozdiel medzi 24V, 36V, a 48V je pracovný prúd, ak chcete jazdiť dlhšie, odporúčam 36V a 48V auta.

----------

5 ). Tento kit neobsahuje batériu, budete musieť kúpiť batériu samostatne, olovené batérie a lítiové batérie, sú všetky v poriadku, a je kapacita batérie odporúčam 24V 15Ah, 36V 12Ah, a 48V 10Ah.

----------

6). Pre tento motor koliesko na váš skúter, možno budete musieť rozšíriť skúter vidlice a vyvŕtajte nápravy otvoru vidlica, potvrďte prosím, môžete to urobiť.

Súprava obsahuje:

1). 1x 8 palcový 350W motor koliesko

2). Radič 1x

3). 1x Urýchľovač palec plyn (s tlačidlo prepnúť & batérie indikátor, svetlá)

4). 1x Elektrická brzda palec plyn

5). 1x Taška (bez batérie)

6). 1x LCD displej

7). Niektoré káblovej spojky a rúry

Poznámka: tento auta bez batérie a nabíjačky .

---------------------------------

To je 8" striedavé hub motor pre elektrický skúter .

To je gearless striedavé hub motora. Je navrhnuté pre vysokú rýchlosť, elektrické scooter alebo inej vysokej rýchlosti elektrických vozidiel.

Tento motor s hall sensor, a jeho súčasný výkon je 350W.

Špecifikácia motora

Model: MODIFIKÁCIA-8

Napätie: 24 / 36 / 48 Volt

Výkon: 350 W

Max rýchlosť: 35 KM/H

Menovitá Účinnosť: 79%

Menovitý Prúd: 14.5 A / 9.8 A / 7.3 A

Max krútiaci Moment: 11 m N.

Max Zaťaženie: 75 KG

Veľkosť kolesa: 8 palec (vonkajší priemer okolo 200 mm)

Čistá Hmotnosť: 3 KG

Wuxing značky palec urýchľovač (s vypínač tlačidlo a batérie svieti indikátor) :

Wuxing značky elektrická brzda palec plyn:

Radič:

LCD displej:

Batérie taška:

(vonkajší rozmer je o 215x15x95 mm, uchytenie batérie rozmer 200x150x85 mm)

Káblovej spojky a rúry:

8-palcový motorových koleso inštaláciu len na informáciu:

Som cann neviete, či váš skúter dizajn, ale ak chcete podporu prút pre batérie taška, sada jeho cena je 10 USD , prosím, kontaktujte ma, ak ste objednávku, díky moc.

Kupujúci je potrebné vedieť:

P ryža nezahŕňa poistenie a všetky dane dovážaného krajiny, všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho, zodpovednosť, vďaka za pochopenie.

Vzhľadom na časový rozdiel medzi Čínou a ďalšími krajinami, pri prehliadaní produkt v mojom obchode, som nemusí byť on-line, ale ubezpečujeme vás, prosím, budem zobrazenie obchodu každý deň, ak máte nejaké otázky, prosím, pošlite mi správu, ja odpoviem hneď ako to bude možné. Ak môžete urobiť, aby som sa dodať tovar v čo najkratšom čase. Ďakujeme za pochopenie a podporu.

Okrem toho, na logistiku, buď Čína Príspevok Vzduchu alebo EMS, niekedy to nemusí zobraziť v reálnom čase logistické údaje v objednávke , prosím, nebojte sa, ja budem vždy dotaz logistické informácie pre vás na oficiálnych stránkach, a aby oni potom poslal k vám.

Štítky: 500w striedavý motor, 48v 750w hub motora, na prestavbu elektrický skúter, displej pre elektrické scooter, rám 36v 350w, displej skúter, skateboard santa cruz, hub motorových kolies, 6374 motora, 20-palcový hub motora

Napätie 36V
Číslo Modelu MODIFIKÁCIA-8
Typ Motora Striedavé Non-prevodový Náboj Motora
Druh Skúter Motory
Dizajn Striedavé
Príkon 350W
Názov Značky NoEnName_Null

Napísať recenziu

36V 350W 8 PALCOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTER STRIEDAVÉ HUB MOTOR AUTA S LCD DISPLEJOM WUXING PLYN DIY ELEKTRICKÝ SKÚTER MESTA 7 XL

36V 350W 8 PALCOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTER STRIEDAVÉ HUB MOTOR AUTA S LCD DISPLEJOM WUXING PLYN DIY ELEKTRICKÝ SKÚTER MESTA 7 XL

36V 350W 8 PALCOVÝ ELEKTRICKÝ SKÚTER STRIEDAVÉ HUB MOTOR AUTA S LCD DISPLEJOM WUXING PLYN DIY ELEKTRICKÝ SKÚTER MESTA 7 XL Poznámka: 1 ). Tento kit je pre vysoké rýchlosti vozidla, rýchlosti motora je rýchle, ale jeho krútiaci moment

Súvisiace produkty