2400g/pár Realistické Molde Silikónové Prsia Formy Umelej Falošné Prsia Prsia Crossdresser Lepidlo Silikónové Prsia

Novinka

€50.99

/ €78.45

Skladom

A. Vyrobené V 100% Lekárske Triedy Tekutý Silikón A Kvalitné B. Život-Ako Hmotnosť A Pocit S Mäkké Vonkajšej Pokožky C. Reálne Zvýšiť Bradavky, Sexy A Prírodných D. Bezpečnosť opakované použitie A Jednoduché Čistenie Len Ručné Umývanie Len E. Bezpečné Objednávanie, Biela Vonkajší obal Škatule, vážime Vaše Súkromie, Cena Zápas+ veľmi, Veľmi Dôležité, Prsia, zadok môže byť lepiacou,ak potrebujete samolepiace,prosím, zanechajte nám odkaz, keď si kupujete; Ak sme neobdržali vašu správu, budeme predvolené nemusíte samolepiace(non-lepidlo).

Ako sa zachovať silikónové prsia formy 1:vyprať, čisté s neutrálnym mydlom,potom osušte ich s uterák a jemne. 2:vyhnúť Sa ostré predmety(napr. nožnice,špendlíky a brošne) na ochranu výrobkov. 3:Očistite ich po plávaní, akonáhle je to možné. 4:Dať bradavky stranou nadol do package políčko, ak nechcete používať ich. 5:nie expozície pod slnkom priamo. 6:nie stláčanie a rub keď ste na sebe.

DOPRAVA 1.Loď rýchlo! Všetky objednávky sú odoslané do 3 dní(okrem víkendu). 2.Hlavná loď, DHL, zvyčajne balík dorazí v 3-7days. 3.Package bude označená ako vzorka alebo prítomný na ochranu vašich osobných údajov. 4.Nie sme zodpovední za zlý/nedoručila adresu. RETURN 1.Prosím, kontaktujte nás, a to do 14 dní od doručenia vrátiť pokyny. 2.Položka musí byť v pôvodnom, unworn, nezmenenom stave. 3.Kupujúci sú zodpovední za vrátiť prepravné náklady. 4.Prepravné poplatky sú nevratné. 5.Prosím, dovoľte 5 pracovných dní proces návratu.

SLUŽBA 1.Budeme TradeManager on-line, ako je to možné, ako môžeme. 2.Ak TradeManager je v režime offline, prosím zanechať správu, odpovieme vám do 24 hodín. 3.Ak si chcete kúpiť veľké množstvo,pošlite nám e-mail,budeme citovať svoje najlepšie ceny.

F EEDBACK 1.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2.Úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak máte radi. 3.Akýkoľvek problém, prosím kontaktujte nás, my vám slove to pre vás včas.

Štítky: anime kremíka prsia, prsia plesní, Prsia Formulár, gumené pošvy, theadripper, ideálny falošné prsia, prsia kremíka, falošné prsia, 1 falošné prsia, protéza prsia

Výhodou Mäkké,priateľské k pokožke,bez chuti,realistický pocit na dotyk
Tvar pŕs Slza
Veľkosť 7XL / 2400(g/pair) / Cup (44E/46DD/48D )
Položka Druh Prsia Formulár
Tvarovanie detailov Oddelené Prsia
Výrobca Áno
OEM veľkoobchod maloobchod drop shipping Áno
miesto pôvodu čína(pevninská časť))
Bradavky Farba Ružová
Množstvo 1 pár
So Sexuálnym Podtextom No
Výťah čas 6-10 rokov (vyhnúť sa ostré predmety)
Číslo Modelu BR-0650B-7XL
Materiál 100% lekárskeho silikónu
Hmotnosť 2400g
Oblek pre Crossdresser/Drag Queen/Transgender
Názov Značky IBAIBIAN
Prsia Farba Béžová

Napísať recenziu

2400g/pár Realistické Molde Silikónové Prsia Formy Umelej Falošné Prsia Prsia Crossdresser Lepidlo Silikónové Prsia

2400g/pár Realistické Molde Silikónové Prsia Formy Umelej Falošné Prsia Prsia Crossdresser Lepidlo Silikónové Prsia

A. Vyrobené V 100% Lekárske Triedy Tekutý Silikón A Kvalitné B. Život-Ako Hmotnosť A Pocit S Mäkké Vonkajšej Pokožky C. Reálne Zvýšiť Bradavky, Sexy A Prírodných D. Bezpečnosť opakované použitie A Jednoduché Čistenie Len Ručné Umývanie

Súvisiace produkty