Diamond Korunu na sklo a dlaždice 38mm stk-041 silné

Novinka

€2.74

/ €2.76

Skladom

Korunu Silné. Nástroj funkcie

Vŕtanie otvorov do skla, rozmarná, krehký materiál, zahŕňa prítomnosť kvality diamantového nástroja. Výrobca silná značka ponúka na vŕtanie dier do skla s pomocou jeho koruny. Výber typy príloh je veľké, čo umožňuje použiť nástroje na akúkoľvek stavbu a opravu zariadenia.

Vŕtanie otvorov tento nástroj poskytuje:

Presný rez vďaka rýchlosti rotácie;

Čistota práce, vďaka vysokému obsahu diamantových kryštálov.

Hodnota vŕtanie otvorov v Corona silné sklo je, že je rovnako účinný pre domácnosť a pre stacionárne priemyselné stroje. Zariadenie vhodné na prevádzku určuje veľkosť náradia.

Súlad korún s skla požiadavky ISO9002, opäť dokazuje kvalitu produktov. Príslušného nástroja, dodržiavanie bezpečnostných opatrení, pomôže pochopiť, ako sa správne vŕtanie skla.

Rôzne sklo

Pred zakúpením vrták na sklo, musíte pochopiť, aký druh materiálu zvládnuť. Krehký materiál tvoril pri teplote 200 - 2500 stupňov Celzia má špeciálne vlastnosti, berúc do úvahy, vŕtačky, ktoré by sa mali vybrať na keramiky, skla, dlaždice.

Jednou z týchto vlastností je transparentnosť-nepriehľadnosť povrchu. Stupeň transparentnosti materiálu závisí na hlavnej materiál, ktorý sa stal surovín a materiálov pre finálny výrobok:

Dusnatého;

Фторидное;

Сульфидное.

Ďalšia funkcia, zvážiť predtým, než začnete vŕtanie skla s vŕtačka, priemysel Aplikácie a spôsob získania stavebného materiálu:

Quartz-je fyzická alebo je to umelé metódy (topenia ílovce a krištáľovo);

Optické vŕtanie sa používa na výrobu hranolov, objektívy, podobných zariadení;

Chemický typ je ľahko prispôsobiť teplotným zmenám, odolné voči chemikáliám;

Priemyselné materiál je optimálny pre použitie v domácnosti.

Vzhľadom na tieto funkcie, je ľahšie prísť na to, ako vŕtať teplo-odolný, kalendár, čelné sklo, proces, mozaiky a iné štruktúry. Ale poďme prejsť od všeobecné frázy podrobný popis výrobku, ktoré vám pomôžu pochopiť, ako na vŕtanie skla doma a vo výrobe.

Rúrkové, Diamant a ostatné sklo vrtákov

Na objasnenie, čo skla sa stane, sme zase na otázku, čo na kúpu vrtákov na sklo.

Pracovný proces vyžaduje kvalitný nástroj, ktorý môže okamžite pohode skla. Aké sú profesionálne trysky?

Vo forme pera/kopije. Ako suroviny sú tuhé zliatiny, priemer 1-2 mm. Ak ste vŕtať tvrdeného skla s takým nástrojom, nevyhýbajte malé žetóny;

Mäkké, jemné náradie-diamantové jadrové vrtáky na sklo-tiež majú tvar kopijou, ale vďaka striekanie pracovať viac profesionálne;

Rúrkové cvičenia na sklo majú rôzne priemery, ktoré sú vhodné na prevádzku s vŕtačke. Rúry cvičenia z mosadze typ požadovať povinné chladenie vodou alebo terpentín;

Diamond rúrkové vrtákov na sklo, tiež vyžaduje chladenie, používa sa na vŕtanie otvorov, majú akúsi korunu s kolenom.

Príprava skla pre vŕtanie

V štádiu prípravy povrchu pre prácu je aj významné pre konečný výsledok. Preto, pred vŕtanie čelné sklo alebo povrchu iný účel, je potrebné:

Odstredené, suchý povrch dobre;

Nedovoľte, aby posuvné štruktúr na podklade;

Base-substrát by mal mať veľké oblasti vo veľkosti, ako zaobchádzať plátno;

Pre presnosť, označenie plátno by malo byť vykonané;

Prípravná fáza je sprevádzaná test vŕtanie nepotrebné zvyšky prispôsobiť na náradie.

Ako na vŕtanie skla s konvenčnou vŕtačka

Keď nie je možnosť nákupu profesionálneho náradia, vŕtanie doma je produkovaný trysky pre keramiku alebo kovového povrchu.

Vŕtanie skla s jednoduchým vŕtať budete potrebovať skrutkovač, alkohol riešenie, terpentín, Plastelíny.

Test je zameraný na zabezpečenie toho, že majster monitoruje a v čase všimol možné predmagnetizácia. Ak sa to uskutoční, vŕtať sa nahrádza. Kde sa diera sa mal robiť prestávky z Plastelíny. To je naplnené terpentín a potom môžete pokračovať elegantné a pomaly vŕtanie. Približný priebeh prípustné otáčky je z 250 na 1000 cyklov za minútu.

Koľko skla, vŕtanie

Cena je ovplyvnená rôznymi ukazovateľmi:

Kvalita tryska používané;

Priemer obrábacieho nástroja;

Politika výrobca ponúka svojim produktom na trhu.

Je to výhodné kúpiť korunky pre vŕtanie skla ponúka strede Diamant a brúsne nástroje. Priaznivé ceny skla, vŕtanie, vŕtanie je vzhľadom k tomu, že budeme pracovať priamo s náradie výrobcu. Okrem toho si uvedomil, pozície sa líšia nielen v dobrom hodnotu, ale aj vo vysokej zdrojov. To znamená, že nákup diamantových vrtákov na Sklo je tiež ziskové, pretože, ktoré môžete použiť niektorý nástroj oveľa dlhšie.

Štítky: zosilniť pre subwoofer, zosilňovač rada, zosilňovač dx, STK463, amp stk, zosilňovač audio, ic, pôvodné stk, zosilniť zvuk stravovanie, zosilňovač výkon

Napísať recenziu

Diamond Korunu na sklo a dlaždice 38mm stk-041 silné

Diamond Korunu na sklo a dlaždice 38mm stk-041 silné

Korunu Silné. Nástroj funkcie Vŕtanie otvorov do skla, rozmarná, krehký materiál, zahŕňa prítomnosť kvality diamantového nástroja. Výrobca silná značka ponúka na vŕtanie dier do skla s pomocou jeho koruny. Výber typy príloh je veľké,

Súvisiace produkty