Musilm Adhan Hodiny obec azan Hodinky s Qibla Kompas a Modlitba Alarm pre Islamu, Vodotesné Hodinky

Novinka

€27.70

/ €42.61

Skladom

-RÝCHLE DETAIL-

Typ: Digitálny, Módne, Luxusné, Športové

Funkcie: Alarm, Automatická Dátum, Chronograf, Kompletný Kalendár, Deň A Dátum, Vode Odolný

Materiál: Plast

Pohlavie: Unisex

Štýl: Modlitba, Šport

Funkcia: obec azan hodinky

Prípade, materiál: Plast

Názov produktu: obec azan Hodinky

Kapela materiál: Plast-VIAC PODROBNOSTÍ- *koráne Záložku Táto funkcia sa používa na záznam posledných Súra meno a Verš číslo, ktoré ste dosiahli v čítaní koráne *Deväť systém taqweem naprogramované v hodinách Sme sa používa miestny taqweem alebo najčastejšie používané taqweem systém pre vaše mesto. Iné štandardné taqweem sú k dispozícii systémy, a to takto: *(DF) Miestne taqween • (H) Výber Hanafi metóda ASR • F: 15 Umm al Qura taqweem • F: 18 Umm al Qura taqweem • F: 19 Umm al Qura taqweem • 18.17 Moslimskom Svete Ligy (Muslim League) • 19:17 Egyptský taqweem (Egypt), • 18: 18 Univerzita Vedy Islamskej v Karáči (Hanafi taqweem) • 15:15 Únie Islamic Society of North America (ISNA) • 1:30 určenom čase Fajr čas je určený ako pevný časový interval pred shrooq čas. Isha čas je určený ako pevný časový interval po Magrib obec azan. Tento systém sa používa v Severnej Európe. *Po Iqamah (Zvyšok času sa modliť) Po Iqamah s dva spôsoby, ako je uvedené nižšie: 1. Ak nastavíte minút Iqamah ,hodinky budú účet zvyšok času na Iqamah zo minút, môžete nastaviť na 0 . 2. Ak nenastavíte minút Iqamah,hodinky budú úvahy minút po obec azan od 0 do 30 . *Automatické Iqamah alarm pre všetky modlitby Táto unikátna funkcia vám pripomenúť, každý deň presne v rovnakom čase vo vzťahu k obec azan čas. Predstavme si napríklad, že chcete modliť, alarm, 12:15 PM a ZUHR obec azan je na 12:00 PM. Na ďalší deň, ak ZHUR obec azan času sa stáva 12:01 PM, potom automaticky tento poplach sa zmení na 12:16 PM. V tomto prípade, budete prebúdzať 15 minút po ZHUR obec azan čas každý deň. Dátum ZHUR obec azan ZUHR Alarm 1. MÁJA 12:00, 12:15 PM MÁJ 2 12:16 PM 12:15 PM automaticky zmení na 12:16 *Denné alarmy Budíka 1 a budenie 2 ,dve denné alarmy sú pravidelné alarm, ktorý zvoní v rovnakom čase každý deň. *Qibla smer Qibla smerom (relatívne ku Sever) môžu byť zobrazené. Qibla uhol budú zobrazené medzi 0 a 360 stupňov, od Severu v smere hodinových ručičiek. *Hijri a gregoriánskeho kalendára : Gregoriánsky alebo Hijri kalendára môžu byť zobrazené. Na Hijri kalendár takto Gregoriánsky dátum a je založený na astronomické mesiac pozorovanie na Mekky. *Modrá EL podsvietenie *Zobrazenie Času možnosť ako 12 (am/pm) alebo 24 hodín *by Mohlo ľahko vytvoriť nové mesto(Dĺžka) & Dĺžky&GMT informácie) *Letný Čas možnosť ( pre krajiny, ktoré používajú tento systém )

Platba 1)akceptujeme Viazaný, Boleto,Visa, Mastercard,Qiwi, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, Bankový Prevod, kreditná karta a všetky Metódy, môžete platiť na Hanke.sk. 2)Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás. 3)Tu nájdete Paymen Centre Pomoci: http://help.Hanke.sk/categories_Payment.html Zásielky 1. Drop Shipping Sme podporu Drop Shipping, Môžeme odoslať vašu objednávku klienta, Prosím zanechať váš klient;s adresou, keď umiestnite objednávku. 2. Čas dodania DHL/UPS/FedEx: 4-15 dní Hanke.sk Premium Doprava: 15-20 dní Hanke.sk Štandardná Doprava: 24-44 dní Čína Príspevok Air Mail: 15 - 60 dní Láskavo Upozornenie: z Dôvodu cla a počasie alebo Nákupy Sezón ako Vianoce a 11.11 na Hanke.sk, dodacia lehota môže predĺžiť nejaký čas, ale pre istotu sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás. prosím, láskavo byť trpezlivý a počkať trochu viac času. Záruky a Záruky 1) 12 mesiacov záruka, kúpiť s dôverou. 2) Všetky položky sú úplne nové a prešiel prísnu kontrolu kvality. 3) Ak nie ste satisied keď dostanete to a chcete sa vrátiť, vráťte ho do 3 dní na výmenu alebo peniaze späť. Pripomienky sa Budeme snažiť poskytovať vám kvalitné služby, Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, láskavo kontaktujte nás prostredníctvom Hanke.sk správy, odpovieme vám do 24 hodín. Boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom na 1-3 hviezdičkami spätnú väzbu, budeme mať radosť poskytnúť uspokojivé riešenie. Úprimne vám prajem dobrú nakupovanie čas a dúfam, že naše hodinky vám prináša viac šťastný čas. Ďakujeme! Dôležité ruskej zákazník uveďte prosím Úplné Meno a Ukončené Adresu, ruskej Federácie import politiky vyžaduje.

Štítky: polar športové hodinky, moslimský, al fajr hodiny, bs vodotesné hodinky, qibla, pôvodné islamskej hodiny, hodiny elektronické nepremokavé, kompas skmei, hodiny islam, miestny hodinky

Prípade Tvar KOLO
Prípade Hrúbka 12 mm
Kapela Druh Materiálu Silikónové
Štýl Móda & Bežné
Pôvod CN(Pôvodu)
Odolnosť Proti Vode Hĺbka 3Bar
Číslo Modelu KB0083
Dial Materiál Okna Zadajte Hardlex
Kapela Dĺžka 25 cm
Boxy & Prípadoch Materiál Žiadny balík
Funkcia Zobrazenie Týždňa
Šírka Pásma 20 mm
Položka Druh Digitálne Náramkové Hodinky
Prípad Materiál Gumené
Dial Priemer 44 mm
Názov Značky eBuylives
Pohyb Digitálne
Spona Typ Pracka

Napísať recenziu

Musilm Adhan Hodiny obec azan Hodinky s Qibla Kompas a Modlitba Alarm pre Islamu, Vodotesné Hodinky

Musilm Adhan Hodiny obec azan Hodinky s Qibla Kompas a Modlitba Alarm pre Islamu, Vodotesné Hodinky

-RÝCHLE DETAIL- Typ: Digitálny, Módne, Luxusné, Športové Funkcie: Alarm, Automatická Dátum, Chronograf, Kompletný Kalendár, Deň A Dátum, Vode Odolný Materiál: Plast Pohlavie: Unisex Štýl: Modlitba, Šport Funkcia:

Súvisiace produkty