8 Jamiek Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Darček #20/1

Novinka

€9.47

/ €15.78

Skladom

8 Jamiek Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Dar, 8 Otvorov Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Darček Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál:Keramika hliny Veľkosť:9.5x4cm/3.74x1.57"(cca) Farba:ako na obrázku zobrazené Funkcie: Xun je jedným z tradičných hudobných nástrojov v Číne. Špeciálne etnických dizajn byť aj váš obľúbený. Výhody: Dobrý zvuk, čisté a správne naladiť, ľahko vyhodiť. Tento Xun má špeciálne hlboký a bohatý zvuk, ktorý sa dá dobre vyjadriť ľudí náklonnosť. Množstvo: 1 ks Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Vzor bude trochu iný spôsobené človekom, vyrezávané, dúfam, že váš urnderstanding balenie obsahuje: 1 x 8 Dier Ocarina(iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.) POZNÁMKA: materiál je hlina, nemôže umyť vodou, keď budete držať, hliny výkon bude spadne, len použite suchú handričku na utieranie to, ďakujem!

Štýl:Slivkové kvety

B Štýl:lotus

C Štýl: bambus

Poznámka: vzor výrobok je ručne maľované. Vzor každého výrobku je mierne odlišná. Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: Flauta, miniture hudobný nástroj, 12 diera ocarina, modlitba čas, nástroj hudby, gajdy nástroj rodina, muž hudobný darček, väzby hudobné nástroje, ako theremin nástroja, okarína

Kľúčové materiál black ceramic
Otvor Dizajn Otvorené
Tón Nie je vyladený
Anti-krakovania line Ako je uvedené
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Telesa black ceramic
Povrchový Materiál black ceramic
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
E Mechanizmus Áno
Počet dier 8
Typ Jednotky kus
Farba Line čierna

Napísať recenziu

8 Jamiek Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Darček #20/1

8 Jamiek Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Darček #20/1

8 Jamiek Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Dar, 8 Otvorov Ocarina Čierna Hlina Xun Hudobný Nástroj Pre Deti, Začiatočníkov Darček Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál:Keramika hliny Veľkosť:9.5x4cm/3.74x1.57 (cca)

Súvisiace produkty