Doprava zadarmo pero typ optického vlákna sekáčik vlákniny rezanie ťahom pera rezanie špeciálne pero vlákna (Ruby)

Novinka

€9.71

/ €12.14

Skladom

Názov produktu : pero typ optického vlákna fréza

1 , Čepeľ materiál - Ruby

2 , ľahko rezať , odolnosť proti oderu .

3 , účtovná je pohodlné , veľkosť je podobné so spoločným pero , pohodlie uchopenie

4 , ochranné čiapky, uistite sa, že cutter head nie náhodou poškodený , prosím, buďte opatrní, aby nosiť čiapku, keď nie v použitie, vyhnúť sa stretu .

Pripomienka.

Použitie 1 vlákniny rezanie pero , môže nahradiť ploche presnosť optického vlákna fréza ?

To je ťažké dosiahnuť požiadavky optického vlákna zváranie, rezanie kvality rezanie pero , iba odporúčané pre dočasné test jednoduché alebo použite príležitosti nie sumu použiť , napr. pre dočasné pripojenie test holé vlákniny adaptér , robiť presné zváranie alebo vysoké požiadavky na studenej zemi , stále odporúčajú používať pred nákupom optického vlákna fréza alebo topenia stroj rezací nôž s .

2 optických vlákien rezanie pero môže byť použité na riešenie studenej sub end alebo rýchly konektor na konci tvár ?

Neodporúča sa vysporiadať s vlákniny konci tvár rezanie pero , pretože výsledky sa môžu dosiahnuť požiadavky presnosťou , bol návrh na použitie presných optických vlákien frézy . Ale zákazníci sa môžu ísť k súdu , úspešné prípady použitia , ale nemôže úplne zaručiť účinok .

3 optického vlákna rezanie pero použite metódu ?

Prvý bude zbavená z optických vlákien náter vrstva , potom pomocou alkoholu alebo acetón sa čistí , je umiestnený v čistých a priestranných zrkadlo ( v kovu alebo tvrdého platformu nemôže byť alebo sklo platformy ) , a potom vlákniny rezanie pero vertikálne cez vlákno , kresliť, starostlivo ťuknite na OK . Existuje určité rezanie skúsenosti môžu byť nezapojený rezanie optických vlákien .

4 optické vlákna, kresba perom , strata optického vlákna konci tvár spracovanie rezanie pero, koľko?

Optické vlákna kresba perom, ktoré patria do jednoduchých nástrojov , ukončenie a strát má vzťah s mnohými faktormi , s používateľom zvýšiť odbornosť , vyrezávanie strata bude viac a viac malých .

Štítky: optické vlákna sekáčik, fréza optický, ftth, sekáčik optický, fréza vlákniny, nôž, sekáčik, sekáčik vlákniny, zlaté vlákna sekáčik, aua vlákniny sekáčik, kelushi vlákniny sekáčik

Certifikácia CE
Veľkosť length 15.3cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky AZIYUHEA
Číslo Modelu Vlákno fréza pero

Napísať recenziu

Doprava zadarmo pero typ optického vlákna sekáčik vlákniny rezanie ťahom pera rezanie špeciálne pero vlákna (Ruby)

Doprava zadarmo pero typ optického vlákna sekáčik vlákniny rezanie ťahom pera rezanie špeciálne pero vlákna (Ruby)

Názov produktu : pero typ optického vlákna fréza 1 , Čepeľ materiál - Ruby 2 , ľahko rezať , odolnosť proti oderu . 3 , účtovná je pohodlné , veľkosť je podobné so spoločným pero , pohodlie uchopenie 4 , ochranné

Súvisiace produkty