Špeciálna Ponuka 2ks/Set BBQ Gril Rohože Oká Pre Churrasco Gril BBQ Nástroje List Varenie a Pečenie #88064V01406

Novinka

€3.91

/ €4.61

Skladom

Popis: Na Grilovanie a Pečenie Mat Nastavenie umožňuje grilovanie a pečenie bez neporiadok. S Grilom Mat, Ako je Vidieť na TV, môžete variť takmer všetko na vašu gril, aj hubatý hot wings. Mat je tak tenký stále máte gril známky, ale váš gril zostane čisté. Nič sa dostane do rošty zničiť váš horáky alebo z keramických tehál. Variť drobnosti ako nakrájame zeleninu alebo delikátne ryby. Použite ho na gril na drevené uhlie, aby sa zabránilo flareups! Bonus Pečenie Mat vyhovuje vašim pan pre čistí non-stick varenie! Rohože sú: non-stick tak potravín listov hneď, sú PFOA zadarmo, vydrží teplo až 500 stupňov, sú opakovane použiteľné, umývateľné v umývačke riadu a môže byť rez prispôsobiť akejkoľvek veľkosti alebo tvaru. Ideálne pre grilovanie vo vnútri a von, pečenie a viac.

Vlastnosti: Úplne nové a vysokej kvality. Jednoduché BBQ Gril Mat. Umývateľné v umývačke riadu (top rack iba). Stop potraviny od pádu cez trhliny. Ľahko sa čistí (Umyť v teplej mydlovej vode). Môže pracovať v -76 F 500F ( -60degree na 260degree) teplota. Používajú na nepriame varenie na plyn, uhlie a elektrické grily.

Špecifikácia: Farba: Béžová/čierna (ako na obrázku). Béžová farba plechu: 34*23 cm-13.4*9.1 palec. Black list: 40*33 cm-15.7*13inch. Materiál: Povlak PTFE Laminát Textílie. Pracovná teplota: -76 F až 500 F ( -60degree na 260degree). Hrúbka: 0,2 mm.

Upozornenie: nepoužívajte priamo nad otvoreným plameňom alebo zdroja tepla. Nie sklopné alebo znížiť mat. Nepoužívajte ostré kovové predmety alebo náradie, ako by mohli poškriabať mat. Dodržiavajte všetky smere na nepriame varenie z grilu výrobcu.

Poznámka: Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas , kontrast, nastavenia, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a aktuálnej položky. Prosím, dovoľte 1-2 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka.

Package Zahrnuté: 1 ks BBQ gril mat(1 Čierna+Béžová 1)

Č Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška.

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné. Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím. Položky dorazí v 7-25 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach. Všeobecné čas príchodu tabuľky je uvedený nižšie pre váš záver:

Pred placeing vašej objednávky, prosím, potvrďte cenách a ďalšie podrobnosti s dodávateľom. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a súhlasíte s tým, aby transakcie pred nákupom.

Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Štítky: spp varenie, páska teflón, mat teflón, varenie, takže, ul varenie, list teflón, PTFE, opona varenie, teflon ptfe, sólo varenie

Dokončovacie Nie Potiahnuté
Počet 2
Typ Príslušenstva Sieťky
Typ Nástroja gril mat
Druh Nástroje
Číslo Modelu 88064,88065
Materiál PTFE Poťah Laminát Textílie.
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Špeciálna Ponuka 2ks/Set BBQ Gril Rohože Oká Pre Churrasco Gril BBQ Nástroje List Varenie a Pečenie #88064V01406

Špeciálna Ponuka 2ks/Set BBQ Gril Rohože Oká Pre Churrasco Gril BBQ Nástroje List Varenie a Pečenie #88064V01406

Popis: Na Grilovanie a Pečenie Mat Nastavenie umožňuje grilovanie a pečenie bez neporiadok. S Grilom Mat, Ako je Vidieť na TV, môžete variť takmer všetko na vašu gril, aj hubatý hot wings. Mat je tak tenký stále máte gril známky, ale váš gril zostane

Súvisiace produkty