Detské Hviezdy Baterka Projekčnej Lampy Žiariace Raného Vzdelávania Hračka Baby Spánku Príbeh Projektor Predškolského Hračka

Novinka

€6.92

/ €8.34

Skladom

Detské Hviezdy Baterka Projekčnej Lampy Žiariace Raného Vzdelávania Hračka

Parameter:

Názov výrobku: detská Baterka Projektor

Produkt materiál: ABS plastu zelená

Veľkosť balenia: Cca.23x16x7.5cm/9.06*6.30*2.95 v.

Balenie: okno okno

Inštalácia batérie: 2*AAA batérie

O skúške: výrobok prešiel v národnej 3C bezpečnostnej certifikácii

Funkcie:

Detská baterka je vyrobená z vysoko kvalitného ABS šetrné k životnému prostrediu non-toxické materiály; dobre vyrobené, hladké okraje, nikdy nebude bolieť dieťa je malé ruky.

Nech deti vidia bohatý živočíšneho sveta a zlepšiť ich fantáziu a tvorivosť. Použite ho, aby povedali príbeh, a aby dieťa zaspať.

To môže byť premietané na stenu, podlahu alebo strop, na dosiahnutie čo najlepších výsledkov v tmavom prostredí, zabezpečiť bez svetla a jasný obraz až 1 meter široké. To môže byť tiež použitý ako baterka s dlhou životnosťou LED žiarovka a nastaviteľné ohnisková vzdialenosť držiaku, aby to veľmi zaujímavá hračka pre batoľa. (Tipy: 1. Neobsahuje dve AAA batérie. 2. Ak projekcia nie je jasné, prosím skúste lampa hlavu na nastavenie ohniskovej vzdialenosti).

Projektor baterka má 3 posuňte obraz kolesá a obsahuje 24 jedinečné obrázky. Zahŕňa morských zvierat: korytnačiek, morských koníkov, octopuses, morských vydier, delfíny, atď. Suchozemské živočíchy: nosorožec, tigre, zebry alebo dinosaurov. Lietajúce zvieratá: vtáky, labute, papagáje, ďatle, atď.

Nádherné ilustrácie, obnoviť klasiky v rozprávkach s srdca, zlepšiť rodič-dieťa interakcii, a obohatiť fantáziu detí.

Balenie Zoznam:

Baterka*1

List*3

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: projektor vody, kresliť projektor, bpap, maska spánku, projektor dotyk, apnoe maska, 10 palcový tablet lenovo, 49 palcový dotykový displej, dika wen, anti chrápať

Materiál ABS Plastu Zelená
Balenie Okno Okno
Druh Pomocný Materiál pre Čítanie Stroj
Tvar Zviera
Pohlavie Unisex
Certifikácia 3C
Funkcie Interaktívne
Čiarový kód No
Vekové Rozpätie 2-4 Rokov
Upozornenie ŽIADNE
Veľkosť Pamäte 1G

Napísať recenziu

Detské Hviezdy Baterka Projekčnej Lampy Žiariace Raného Vzdelávania Hračka Baby Spánku Príbeh Projektor Predškolského Hračka

Detské Hviezdy Baterka Projekčnej Lampy Žiariace Raného Vzdelávania Hračka Baby Spánku Príbeh Projektor Predškolského Hračka

Detské Hviezdy Baterka Projekčnej Lampy Žiariace Raného Vzdelávania Hračka Parameter: Názov výrobku: detská Baterka Projektor Produkt materiál: ABS plastu zelená Veľkosť balenia: Cca.23x16x7.5cm/9.06*6.30*2.95 v. Balenie:

Súvisiace produkty