Transparentné hrubé drapákové plastové obuvi organizátor,,

Novinka

€4.44

/ €5.92

Skladom

Artefakt transparentné topánky rack zmes obuvi úložný box dámy hrubé drapákové plastové obuvi organizátor ploche Popis Produktu: Materiál:PP Rozmery:31 x 21 x 12.5 cm/12.2 v x 8.26 v x 4.92 Počet Ks:1PC Farba:Číra Rodovej rovnosti:Ženy Funkcie: Materiál - obuvi úložný box je vyrobený z nového PP materiál s hrubšie dizajn. Má silné nosnosť, môže vydržať tlak, zabrániť deformácii, a je viac upokojujúce. Veľkosť - 31 x 21 x 12.5 cm/12.2 v x 8.26 v x 4.92 v. Vhodné pre ženy. Ľahko odstrániť položky z vašej obuvi úložný box. Jasné - transparentný kryt dizajn umožňuje vidieť to, čo je vo vnútri obuvi úložný box bez odstránenia obuvi box. To je výhodné pre vás, aby lepšie možnosti. Multiuse - nielen topánky, ale aj na skrini, na oblečenie a spodná bielizeň. Úspora priestoru - Stohovateľné dizajn obuvi skladovanie problém sa dá ľahko vyriešiť s len malé rohu pri používaní obuvi box. Nevyužité obuvi boxy je možné sklopiť, čím sa ušetrí miesto a ľahko namontovať a demontovať. Package Zahrnuté: 1 x Topánky Úložný Box(Topánky Nie sú Súčasťou balenia) Poznámky: 1.Prechod:1cm=10 mm=0.39 palec,1g=0.001 kg=0.0022 lb=0.035 oz. 2.Vzhľadom na obrazovke rozdiel,farba môže byť trochu odlišné od toho, čo môžete očakávať,prosím, nechajte ho.

Štítky: topánky stojí organizátor, drapákové plastové fľaše, drapákové plastové blistri, stolička drapákové plastové, textílie, obuv organizátor, kožené topánky organizátor, plastové kozmetické drapákové, plastové drapákové balenie, veľké plastové drapákové, organizátor topánky organizácie

Materiál PP
Číslo Modelu Skladacia
Druh Topánky Vešiak

Napísať recenziu

Transparentné hrubé drapákové plastové obuvi organizátor,,

Transparentné hrubé drapákové plastové obuvi organizátor,,

Artefakt transparentné topánky rack zmes obuvi úložný box dámy hrubé drapákové plastové obuvi organizátor ploche Popis Produktu: Materiál:PP Rozmery:31 x 21 x 12.5 cm/12.2 v x 8.26 v x 4.92 Počet Ks:1PC Farba:Číra Rodovej rovnosti:Ženy Funkcie:

Súvisiace produkty