9.8 Tibete Tibetskej Budhistickej Vajrapani (Chana Dordže)bronzová socha budhu

Novinka

€94.39

/ €138.81

Skladom

Veľkosť:Výška: 25 cm L:18 CM

******************************************************************************

Ak máte akýkoľvek problém,Kontaktujte Nás prosím najprv sme sa budeme snažiť vyriešiť problém!

Významné nedostatky, nie je popísaný v fotky sú tu popísané-s, drobné nedostatky a bežné nosenie nie sú. Ak položka je opísaný ako nový, predpokladajme, tam bude drobné nedostatky alebo opotrebovania, v súlade s používané položky daného veku.

Platba cena veselo vrátené z akéhokoľvek dôvodu, ak položka je popísaný "tak, ako je, bez vracia". Poštovné a návrat poštovné NIE sú refundovateľné alebo preplatiť, ak som sa rozhodnúť inak, prípad od prípadu.

Ak Zadarmo Doprava je ponúkaný ako to bude tým, že najlacnejšie metóda je to možné, pre knihy, ktoré bude Médiá Mail. Ak Kupujúci je vôbec znepokojený čas potrebný na doručenie, prosím, zvážte možnosť platenia príplatok za Prioritu Mail.

Pozitívna spätná Väzba je veľmi cenený a musí sa uviesť v priznaní. Ak Kupujúci má v úmysle opustiť negatívnej spätnej väzby akéhokoľvek druhu, prosím, kontaktujte ma prvý, tak som sa pokúsil vyriešiť problém.

Prosím, spýtajte sa na všetky otázky, ktoré by mohli mať pred ponúkania cien. Som vám rád odpovie na otázky týkajúce sa konkrétnej položky podľa mojich najlepších možností a schopností.

Štítky: alldocube sklo protector, chana hviezda, buddha statu, kormidle viking, mahakala, buddha dekor, chana cs35, ganeš statu, budhistické sochy, ganeš

Tému Budhizmus
Názov Značky JINHONGBO
Regionálne Funkcie Čína
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Medi

Napísať recenziu

9.8 Tibete Tibetskej Budhistickej Vajrapani (Chana Dordže)bronzová socha budhu

9.8 Tibete Tibetskej Budhistickej Vajrapani (Chana Dordže)bronzová socha budhu

Veľkosť:Výška: 25 cm L:18 CM ****************************************************************************** Ak máte akýkoľvek problém,Kontaktujte Nás prosím najprv sme sa budeme snažiť vyriešiť problém! Významné nedostatky,

Súvisiace produkty