Montáž Kovových Model Súpravy Hračiek Stavebné Hádanky Kovové Dragonfly Motýľ Koníkov Modely Hádanky Súpravy Konštrukcia Hrať Nastaviť

Novinka

€3.50

/ €3.68

Skladom

Montáž Kovových Model Súpravy Hračiek Stavebné Hádanky Kovové Dragonfly Motýľ Koníkov Modely Hádanky Súpravy Konštrukcia Hrať Nastaviť Funkcie:

100% úplne nové a vysokej kvality! Materiál: Kovové a Plastové baviť Sa pri prehrávaní, medzitým rozvíjať deti myslenie a manipulačné schopnosti a zvýšiť ich inteligencia, deti obľúbenú hračku! Vytiahnuť späť a ísť štýl ponúkajú deti realistické, že hrá zábavné. Vhodné na 8 rokov a vyššie staré (5 až 6 rokov môže byť sprevádzané rodičom, rodič-dieťa interakcie).Naozaj ideálnu hračku pre otca a deti sa hrajú spolu,aby vaše rodiny bližšie. NEBEZPEČENSTVO UDUSENIA -- Malé časti, nie pre deti do 3 rokov Medzinárodné Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie:

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus je časť Čína Príspevok sa sledovanie zásielky len v Číne. Nemôžete sledovať polohu vo vašej krajine.

1) bežná situácia: dosiahnutie miesta určenia, o 16 do 35 dní 2) špeciálne prípady: 35-60 dní na dosiahnutie miesta určenia, vrátane špeciálny prípad: dovolenky, politika úprava, vzdialených oblastiach, atď.

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

1, Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Ponúkame doručenie zdarma do Číny post air mail : vo Všeobecnosti, doručenie do USA trvá asi 20-30 dní.

3. Doručenie do Kanady , AU, UK, a v ďalších Európskych krajinách trvá asi 15-39 dní.

4. Ak potrebujete položku veľmi naliehavo, prosím, kontaktujte nás pre express lodnej dopravy. Budeme vypočítať expresná doprava nákladov pre vás. Expresná doprava trvá cca 3-7 dni, aby sa dospelo.

5. Ak nie ste ho získali v rámci prepravného času, prosím, bez váhania nás kontaktujte. Budeme kontrolovať, je pre vás na pošte a zvyky.

6. Pretože niekedy to bude zdržaná premávka alebo letu. Prosím neotvárajte sporu na nás. Budeme brať zodpovednosť odoslať alebo náhradu za stratu položky.

Platby :

1. Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na Hanke.sk .Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe Hanke.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Všetky platby musia byť hotové do 3 dní, v opačnom prípade bude mať za následok neplatené pripomienka.

2. Dovozné clá, dane alebo poplatky nie sú zahrnuté v cene, ktorú zaplatíte, k nám.

Spätná väzba:

1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne.

2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

3 dáte predávajúcemu pravda, dobrú spätnú väzbu, je tiež veľmi dôležité pre vás. Pretože predávajúci bude na základe svojho hodnotenia záznamov, ak chcete zistiť, či ste dobrý kupujúceho.

B. regds

Štítky: las puzzle, 3d kovový model, EC2, veľké stavebné súpravy, 3d diy kovov, gundam, lietadlo model auta, súprava do auta model, ho digitálny model vlaku, model lego batman

Tému Zvieratá
Druh Dragonfly Motýľ Koníkov kovový model súpravy
Balenie 112,139,145 ks s Pokynmi
Upozornenie nie je pre deti do 3 rokov
Názov Značky SamKaLa
Pohlavie Unisex
Materiál kov + plast
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Štýly Dragonfly Motýľ Koníkov kovový model súpravy
Rozsahu Ako Obrázky
packag Funkcie opp taška
Číslo Modelu WL816B-244-246
Množstvo Položiek v Set Ako Obrázky
Zvieratá Hmyz

Napísať recenziu

Montáž Kovových Model Súpravy Hračiek Stavebné Hádanky Kovové Dragonfly Motýľ Koníkov Modely Hádanky Súpravy Konštrukcia Hrať Nastaviť

Montáž Kovových Model Súpravy Hračiek Stavebné Hádanky Kovové Dragonfly Motýľ Koníkov Modely Hádanky Súpravy Konštrukcia Hrať Nastaviť

Montáž Kovových Model Súpravy Hračiek Stavebné Hádanky Kovové Dragonfly Motýľ Koníkov Modely Hádanky Súpravy Konštrukcia Hrať Nastaviť Funkcie: 100% úplne nové a vysokej kvality! Materiál: Kovové a Plastové baviť Sa pri prehrávaní,

Súvisiace produkty