WRP‑100 S‑typ Ródium, Termočlánok žiaruvzdorné Snímač Teploty Sonda prepínač

Novinka

€9.53

/ €17.65

Skladom

dotknite sa prepnúť prepínač WRP‑100 S‑typ Ródium, Termočlánok žiaruvzdorné Snímač Teploty Sonda prepínač

Funkcie: 1. Vyrobené z 99 korund tube materiál, odolný voči vysokej teplote, opotrebenia, korózie, a trvanlivé.

2. Má vlastnosti, stabilný výkon, silné oxidačné odpor, a krátkodobé teploty rozsah merania môže byť až 1600 ℃.

3. Prijaté vysokej kvality ródium drôtu, 0.12 mm, priemer drôtu, tepelne‑odolné anti‑korózne.

4. Môžete priamo na meranie teploty plynu, kvapaliny, riešenie a opravili v rôznych výrobných procesov.

5. To má výhody jednoduchá štruktúra, pohodlné používanie, vysoká presnosť a dlhú životnosť.

Špecifikácia:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Typ Položky: Termočlánok

Model: WRP-100

Štúdia: S

Materiál: 99 korund trubice

Odolnosť Komponent: ródium drôt

Priemer Drôtu: Cca. 0.12 mm / 0.004 v

Priemer Trubky: Cca. 7mm / 0.3 v

Rozsah merania: 0-1300 ℃ (dlhodobo)

0-1600℃ (krátkodobé)

Priemyselné a ródium thermocouples sa nazýva aj kovové thermocouples. Používajú sa ako meranie teploty snímače a sú obyčajne používané v spojení s teplotou vysielače, regulátorov a zobrazenie nástrojov na formulár proces, systém kontroly priamo merať alebo ovládanie rôznych výrobných procesov. Teplota kvapaliny, pary, plyn, stredná a v rozsahu 0-1600℃.

Na ródium, termočlánok je okruh zložený z dvoch rôznych vodiče pripojené na oboch koncoch na okruhu. Keď sa teplota dve križovatky je iný, tepelný prúd sa bude vytvárať v okruhu. Ak je teplotný rozdiel medzi pracovné konci termočlánok a odkaz na účel, na displeji prístroja bude uvedená teplota hodnotu zodpovedajúcu thermoelectric potenciál generované termočlánok.

Na thermoelectric teplo -ródium, termočlánok sa zvyšuje s nárastom teploty meranie ukončiť, a jej veľkosť je iba súvisiacich s termočlánkom materiálu a teploty na oboch koncoch, a nemá nič do činenia s dĺžka a priemer thermoelectrode.

Vzhľad rôzne a ródium thermocouples je často veľmi rozdielne vzhľadom na potreby, ale ich základná štruktúra je zhruba rovnaké, sa obvykle skladá z hlavných prvkov, ako je napríklad thermode, izolačné puzdro na ochranu trubice a spojovacej skrinke.

.wang-upraviť-text{ font-family:'Arial' !dôležité; } .wang-upraviť-text, tabuľky { border-top: 1px #000; border-left: 1px #000; } .wang-upraviť-text, tabuľky , .wang-upraviť-text, tabuľky, th { border-bottom: 1px #000; border-right: 1px #000; padding: 3px 5px; } .wang-upraviť-text, tabuľky, th { text-align: center; }

Zoznam balíkov: 1 x Termočlánok

O spätnú väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Platby

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. Máme loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre váš odkaz .

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Štítky: šperky ródium, starpon teplotný spínač, cnc sondy, termostat, kulisu pre birthday party, k typu thermocoupl, dotyková plocha automatické, platinum, termočlánok, jazýčkový spínač, spínač tepelnej

Názov Značky VGEBY
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia ce
Položka Druh Prepínače

Napísať recenziu

WRP‑100 S‑typ Ródium, Termočlánok žiaruvzdorné Snímač Teploty Sonda prepínač

WRP‑100 S‑typ Ródium, Termočlánok žiaruvzdorné Snímač Teploty Sonda prepínač

dotknite sa prepnúť prepínač WRP‑100 S‑typ Ródium, Termočlánok žiaruvzdorné Snímač Teploty Sonda prepínač Funkcie: 1. Vyrobené z 99 korund tube materiál, odolný voči vysokej teplote, opotrebenia, korózie, a trvanlivé. 2. Má

Súvisiace produkty