Vysoké Napätie Pulzný Generátor Invertor Super Arc Pulz Modul Invertora Transformer 6-12V 80kV Pulzný Generátor

Novinka

€2.81

/ €3.74

Skladom

6-12V 80kV Vysoké Napätie Generátora Invertor Super Arc Pulz Modul Invertora Transformer Pulzný Generátor

Vlastnosti: Vysoká teplota arc zapaľovač, s 6-12v vysoký výkon, okamžité zapáliť cigaretu & papiera, môže pracovať na 20 sekúnd nepretržite, a vysoké frekvencie, kvalitný, jednoduchý na použitie. To môže byť použitý ako high zdroj napätia pre vysoké školy, veda experiment, elektronický prístroj, negatívne ióny generátor a málo vedy. Môže generovať vysoké teploty a vysoká frekvencia arc, môžete ľahko vznietiť horľavé. Podľa tesla princíp, modul výstupov vysoké napätie impulzu prúdu, malý objem a vysoká účinnosť. Periférne okruh je jednoduché (stačí pripojiť spínač, Inštalácia batérie), vypúšťanie intenzita je násilné.

Špecifikácie:

Veľkosť: 55*24*22 mm/2.17*0.94*0.87 palec

Vstupné napätie: 6V-12V

Vstupný Prúd: 0.5 A-2A(v závislosti od vstupného napätia)

Vstupný riadok dĺžka: cca 10 cm/3.94 palec

Vysoké Napätie typ: DC typ

Výstupné napätie: o 80KV (prosím, dbať na bezpečnosť pri používaní)

Výstupný prúd: 0.5 A

Výstup line dĺžka: cca 10 cm/3.94 palec

Vysoké napätie póly vzdialenosť: ≤1,5 cm(1,5 cm je maximálna vzdialenosť, 1cm je lepšie)

Poznámka:

1.Vstup napájania 6-12v, výstup na dvoch úrovniach terminál môže produkovať 1,5 cm dĺžka fialová vysoká teplota, arc, okamžité papiera, jeden vysoký napätia linky môžete tiež skončenie žiadne kovové telo, pracuje bez bezva zvuk.

2.Na príkon: 3.7-v lítiové batérie môžu byť použité v sérii, ako 18650 batérie, nečinnosti mobilného telefónu batériu (ak chcete odstrániť ochranu rady, odporúča sa kapacita vyššie 2000mAh) alebo Nikel-kadmiové/Nimh batérie, 4V alebo 12V olovených batérií(12V batérie funguje najlepšie)

Modul Použitie Bezpečnostné Opatrenia:

1. Vyhnúť sa výkonu keď Bez zaťaženia. Musíte nastaviť vhodnú vzdialenosť pre vysoké napätie terminálu pred zapnutie vysokého napätia linky arc vzdialenosť je úmerná napätie batérie a kapacita.

2. Test arc vzdialenosti od krátke a dlhé experimentálne, je zakázané prekročiť maximálnu vzdialenosť, ktorá sa rozkladá( ). Inak, energie, nemôže byť prepustený z dôvodu vysokého napätia, ľahko poškodiť moduly.

3. Modul napájania, vnútorný nie je jednoduché pre odvod tepla, tak to nemôže fungovať dlho.

4.Ak chcete zistiť, či je kapacita batérie môže zvýšiť maximálny výstupný výkon je spôsob, ako merať napätie batérie, keď v arc štátu .

5. Malá kapacita série lítiová batéria 7.2 V, napätie klesne asi 4V keď, ktorá sa rozkladá , menšie kapacity, nižšia napätie sa stane. Odporúča sa použiť vyššie 2000MA lítium, je lepšie zvoliť vyššie 4000MA batérie.

Package Zahrnuté:

1 x Vysokého Napätia Pulzný Generátor

Poznámka:

1.Moc času nie je nad 20 sekúnd času. Keďže výstupný výkon je silný, musí byť poháňané batériou, alebo skladovanie batérie. Nesprávne napätie a dlhú prácu sa ľahko poškodiť vysokonapäťového modulu. Buďte opatrní pri testovaní a používanie!

2. Zapáliť vzdialenosť, aby v 1cm, prosím.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Štítky: striedavé gimbal, striedavé servo, 3 mm hriadeľa motora, 100kv, 2208 motora, rám gimbal, gimbal motora, vysoká voltag, Striedavé, 80kv motora

Funkcia 6 invertor suoer
Číslo Modelu Pulzný Generátor
Vstupné napätie 6V-12V
Funkcia 2 Modul Invertora Transformer
Druh pulzný generátor invertor
Výstupný Prúd 0,5 A
Výstupný Výkon 1 - 50W
Funkcia 5 Super Arc Impulz
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 3 Pulzný Generátor
Funkcia 4 Arc Pulz Zapaľovanie
Certifikácia ŽIADNE
Funkcia 1 vysoké napätie impulzu
Názov Značky VBESTLIFE
Veľkosť 55*24*22mm/2.17*0.94*0.87inch

Napísať recenziu

Vysoké Napätie Pulzný Generátor Invertor Super Arc Pulz Modul Invertora Transformer 6-12V 80kV Pulzný Generátor

Vysoké Napätie Pulzný Generátor Invertor Super Arc Pulz Modul Invertora Transformer 6-12V 80kV Pulzný Generátor

6-12V 80kV Vysoké Napätie Generátora Invertor Super Arc Pulz Modul Invertora Transformer Pulzný Generátor Vlastnosti: Vysoká teplota arc zapaľovač, s 6-12v vysoký výkon, okamžité zapáliť cigaretu & papiera, môže pracovať na 20 sekúnd nepretržite,

Súvisiace produkty