Z Nehrdzavejúcej Ocele Ovocie Picker Tyč S Bag Dvore Ovocné Catcher Vysoký Strom Trhanie Nástroj Ovocie Catcher Košom Záhradné Nástroj

Novinka

€3.07

/ €5.04

Skladom

Odrážky:

1、Teleskopická Zberač Ovocia: ovocie picker môžu byť použité na zber ovocia vo vysokej nadmorskej výške, ktoré je bezpečné a pohodlné.

2、Odolný a Praktický: zber ústa má viacero konkávne hladké zuby. A ovocie picker je odolný, ktoré môžu zabrániť poškodeniu plodu počas zber. A nerezovej ocele pól je odnímateľný, silný a odolný.

3、Pohodlné Nonslip Rukoväť: ovocie picker je pohodlné používanie, ktoré môže zlepšiť efektivity práce. A s veľkým-kapacita látkové taška, môžete si vybrať, veľa ovocia naraz.

4、Široké Uplatnenie: plody picker môžu byť použité pre ovocie ako kaki, broskyňa, hruška, jablko, slivka, mišpuľník japonský, mango, bayberry, jujube, marhule, kiwi, obr, bell ovocie, orech, karambola, lotus, lotus hmly, granátové jablko a podobne. Použiť ho sami (take to v aute) alebo ho dať príbuzného, pohodlné a bezpečné.

5、Ako Používať: taška úst je hore, dajte ovocie stonka v strede dvoch zubov, a potom vytiahnite tyč ťažké, ovocie bude spadať do vrecka ovocie picker.

Funkcie:

Teleskopická Zberač Ovocia: ovocie picker môžu byť použité na zber ovocia vo vysokej nadmorskej výške, ktoré je bezpečné a pohodlné.

Odolný a Praktický: zber ústa má viacero konkávne hladké zuby. A ovocie picker je odolný, ktoré môžu zabrániť poškodeniu plodu počas zber. A nerezovej ocele pól je odnímateľný, silný a odolný.

Pohodlné Nonslip Rukoväť: ovocie picker je pohodlné používanie, ktoré môže zlepšiť efektivity práce. A s veľkým-kapacita látkové taška, môžete si vybrať, veľa ovocia naraz.

Široké Uplatnenie: plody picker môžu byť použité pre ovocie ako kaki, broskyňa, hruška, jablko, slivka, mišpuľník japonský, mango, bayberry, jujube, marhule, kiwi, obr, bell ovocie, orech, karambola, lotus, lotus hmly, granátové jablko a podobne. Použiť ho sami (take to v aute) alebo ho dať príbuzného, pohodlné a bezpečné.

Ako Používať: taška úst je hore, dajte ovocie stonka v strede dvoch zubov, a potom vytiahnite tyč ťažké, ovocie bude spadať do vrecka ovocie picker.

Malý Tip: v Dôsledku prepravy dôvodov, produkt vyžaduje montáž, ktorý je veľmi jednoduchý.

Špecifikácie:

Názov: Ovocie Picker

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + handričkou

Normy(o):

Pól predkus dĺžka: 0,6 m/23.62 v

Pól predĺžená dĺžka: 1,5 m/59.06 v

Počet pól segmenty: 3

Taška veľkosť(cca): šírka - 24 cm/9.45 v, výška - 16 cm/6.30 v

Na výber hlavu(približne): priemer - 16 cm/v 6.30, rukoväť dĺžka - 7 cm/2.76 v, medzizubné priestory - 15 mm/0.59 v

Balenie Zoznam:

Ovocie Picker*1 (Vrátane pól a taška)

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: pre trimer, ovocie picker nástroj, krovinorez cg430, ovocie picker pól, ovocie plucker, dildo baile, ovocie pól, záhradný plot zastrihávač, záhrada pól, auto autosedačky

Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Súbor Typ No

Napísať recenziu

Z Nehrdzavejúcej Ocele Ovocie Picker Tyč S Bag Dvore Ovocné Catcher Vysoký Strom Trhanie Nástroj Ovocie Catcher Košom Záhradné Nástroj

Z Nehrdzavejúcej Ocele Ovocie Picker Tyč S Bag Dvore Ovocné Catcher Vysoký Strom Trhanie Nástroj Ovocie Catcher Košom Záhradné Nástroj

Odrážky: 1、Teleskopická Zberač Ovocia: ovocie picker môžu byť použité na zber ovocia vo vysokej nadmorskej výške, ktoré je bezpečné a pohodlné. 2、Odolný a Praktický: zber ústa má viacero konkávne hladké zuby. A ovocie picker

Súvisiace produkty