200g vysoko čistej bizmutu kovové bizmutu Vzácnych kovov na predaj

Novinka

€6.36

/ €7.95

Skladom

200g vysoko čistej bizmutu kovové bizmutu Vzácnych kovov na predaj

Bizmutu je biely, kryštalický, krehký kov s ružovo nádych, to je najviac diamagnetic všetkých kovov, a tepelná vodivosť je nižšia než akékoľvek kovové okrem ortuti. Má vysoký elektrický odpor, a najvyššie Hala účinok akéhokoľvek kovu (to je najväčší nárast elektrického odporu pri umiestnený v magnetickom poli). Bizmutu je stabilná na kyslík a vodu, ale rozpúšťa v koncentrovaná kyselina dusičná vzduchu. Všetky bizmutu soli tvoria nerozpustné zlúčeniny, keď dal do vody.

Použitie: Bizmutu kov sa používa na výrobu s nízkou teplotou topenia spájkach a taviteľné zliatiny, ako aj nízka toxicita výstrel a rybolov závažia. Niektoré zlúčeniny bizmutu sú tiež vyrábané a používané ako farmaceutický priemysel. Priemysel využíva zlúčeniny bizmutu ako katalyzátor pri výrobe, akrylonitril, východiskový materiál pre syntetické vlákna a gumy.

Fyzikálne a chemické index: teplota Topenia (°K): 544.5 Bod Varu (°K): 1883 Vzhľad: Tvrdý, krehký, oceľ-šedý kov s ružovo nádych Atómový Polomer (pm): 170 Spoločenstva pre atómovú Objem (cc/mol): 21.3 Covalent Polomer (pm): 146 Atómové Číslo: 83 Atómová Hmotnosť: 208.98037 Prvok Klasifikácia: Iné Kovové Objavený: Známe, že v staroveku. Objav Dátum: n/a (Neznámy) Meno Pôvod: nemecký: bisemutum, (biela hmotnosť), Teraz napísaná wismut. Hustota (g/cc): 9.8 Ak potrebujete veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás pre najlepšiu cenovú ponuku .

Štítky: adc, colorpencil, elektrické spinner, mini segway, náramok s germánium, anténa mini bič, bizmutu kovov, bizmutu list, simatic prepínač, bizmutu crystal

Dodacie Lehoty 24 hodín s výnimkou non pracovný deň
Aplikáciu takže bizmutu crystal ,experiment, industril
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Názov bizmutu kovov
Čistoty Na 99,99%
Funkcia vysoko čistej

Napísať recenziu

200g vysoko čistej bizmutu kovové bizmutu Vzácnych kovov na predaj

200g vysoko čistej bizmutu kovové bizmutu Vzácnych kovov na predaj

200g vysoko čistej bizmutu kovové bizmutu Vzácnych kovov na predaj Bizmutu je biely, kryštalický, krehký kov s ružovo nádych, to je najviac diamagnetic všetkých kovov, a tepelná vodivosť je nižšia než akékoľvek kovové okrem ortuti. Má

Súvisiace produkty