1pcs DIY 120W ZES Peltier polovodičových chladnička vody-chladenie, klimatizácia Pohybu pre chladiace a ventilátor

Novinka

€21.91

/ €29.22

Skladom

Silný prostredníctvom typ vodou chladený chladič, klimatizácia

Podpora priestor: 1-2 kubických stupňov rozdiel teploty 5 až 10 stupňov

Tento klimatizácia je priestor pre chladenie a fúkanie klimatizačné zariadenia. Hlavným motorom sa používa na chladenie vody. To je horúce, nie je zima.

Jadro: Ako je znázornené

materiál: Metal + PC

Odvod tepla: vodné chladenie

Výkon: 120W

Zoznam Balíkov:

1 * Vodné chladenie, klimatizácia, (2 žetóny)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Dropshipping 1) akceptujeme dropshipping, máme veľa skúseností v dropshiping a nebude klásť žiadne reklamy a materiálov v objednávke. 2) akceptujeme CSV file (Súbor programu Excel) spracovať objednávku pre hromadné objednávky. Stačí zaplatiť na jednu objednávku na Hanke.sk. Budeme spracovanie vašej objednávky accoring do súboru programu excel. môžete nám poslať CSV súbor, ktorý všetky kontakty customerrsquos informácie (Meno, e-mail, adresa etchellip) a objednávky info( farba, množstvo). Budem ponúkať celkovú cenu. Stačí umiestniť jednu objednávku na Hanke.sk, po budete platiť za to. Sme si nahrať súbor do nášho systému a spracovanie vašej objednávky accoding k vášmu súboru. Po tom, čo sme loď sa, aby som vám zašleme späť CSV súbor s kódov sledovania.

Štítky: 12v 5v psu, 1u flex moc, hp napájací zdroj, flex napájanie, 1u moc, 1000w 12v napájanie, 12v peltierov článok, 500w, power server, rj12

Číslo Modelu Vodné chladenie vzduchu conditione
Certifikácia CE
Aplikácia Domov
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Iné

Napísať recenziu

1pcs DIY 120W ZES Peltier polovodičových chladnička vody-chladenie, klimatizácia Pohybu pre chladiace a ventilátor

1pcs DIY 120W ZES Peltier polovodičových chladnička vody-chladenie, klimatizácia Pohybu pre chladiace a ventilátor

Silný prostredníctvom typ vodou chladený chladič, klimatizácia Podpora priestor: 1-2 kubických stupňov rozdiel teploty 5 až 10 stupňov Tento klimatizácia je priestor pre chladenie a fúkanie klimatizačné zariadenia. Hlavným motorom

Súvisiace produkty